Menu

Vores madrasser

Guide: Hvilken madras skal jeg så vælge?

Den praktiske boxmadras

Med en boxmadras får du en praktisk madras, som er bygget sammen med selve sengen, hvilket gør den både enkel, simpel og nem at flytte rundt på. Boxmadrassen fås i mange prisklasser og kan derfor tilpasse sig dine behov på ingen tid, når det gælder komfort vejet op imod dit budget.

Den komfortable springmadras

Boxmadrassen adskiller sig fra en springmadras, som ligger separat på din seng. En springmadras er for dig, der ønsker at få en yderst holdbar madras, fordi den kan vendes og dermed også slides på to sider. Desuden gør dens mange fjedre, at komforten bliver rigtig god. Ligesom du kan tilvælge forskellige komfortzoner, der støtter både hofter og skuldre i løbet af natten.

Den fleksible skummadras

Du kan ligeledes vælge flere komfortzoner med en skummadras, som også er helt ideel, hvis du samtidig ønsker en madras, der kan ligge i en sengeramme. Du kan med fordel også bruge skummadrassen sammen med din elevationsseng.

En latexmadras med mange fordele

Vælger du derimod en latexmadras, får du en madras, der er oplagt for støvallergikere, både fordi husstøvmider ikke bliver tiltrukket af latex, og fordi madrassen kan vaskes. Med en latexmadras får du også en madras, der er åndbar på varme sommernætter, ligesom den ikke suger diverse

lugte til sig. Som prikken over i’et har madrassen en både behagelig og skøn komfort.

Sådan holder din madras i mange år

Når din nye madras er flyttet ind, bør du huske dig selv på at vende den engang imellem. På den måde veksler det hele tiden, hvor du belaster madrassen mest. Sørg også for at ligge så meget i midten af din madras som muligt. Det forlænger også levetiden. Ligesom madrassen bevarer sin behagelige form.

Med tanke på miljøet

Hos Miklagaard House of Tisvilde går vi meget op i miljøet og at designe og producere vores madrasser bæredygtigt og i nogle gode materialer som for eksempel vores uldmadras, hestehårsmadrasser, Latex spring plus, Memory og Viking. Ikke nok med, at det er godt for os og vores omverden, hvis de madrasser, vi producerer, er miljøvenlige, så er det også yderst behageligt for os at sove på, hvilket giver os en fantastisk nattesøvn.

Scroll to Top
Hafmeyja14-min

Tilmeld dig Miklagaard House of Tisvildes nyhedsbrev, og hold dig opdateret om nye designs, inspiration, tilbud og meget mere!

Ved at tilmelde dig her, accepterer du at modtage vores nyhedsbrev på e-mail.