Søg
Close this search box.

Menu

Spar 57%
Komplet sæt til stuen
Dansk Design
Gratis finansiering
Gratis levering
Udviklet af Miklagaard

Du kunne også være interesseret i...

Sofa med WAUW-EFFEKT

Komplet sofa i kompromisløst design på tilbud.

Scorpius er nu på tilbud til KUN 19.999,- INKL. PUF

Normalpris 46.998,-

Her er altså mulighed for en overdådig og ekstravagant sofa med luksuriøs komfort og chesterfield-udtryk til under halv pris!

Scorpius sofa inkl. puf

19.999,00 KR

Delbetaling
662 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 19.999 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 662 kr. Samlede kreditomk. 3.828 kr. Samlet tilbagebetaling 23.827 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 12,40%. Der er fortrydelsesret.

Du kunne også være interesseret i...

Sofa med WAUW-EFFEKT

Komplet sofa i kompromisløst design på tilbud.

Scorpius er nu på tilbud til KUN 19.999,- INKL. PUF

Normalpris 46.998,-

Her er altså mulighed for en overdådig og ekstravagant sofa med luksuriøs komfort og chesterfield-udtryk til under halv pris!

Ekstravagant og overdådig

Er det overhovedet muligt at et møbel både kan være ekstravagant og overdådigt? Absolut. Sådan beskriver vi bedst vores sofa Scorpius, som fungerer som en unik skulptur i rummet, når du først får dig indrettet med den i din stue. Scorpius er bygget op som et U, hvilket betyder, at den henvender sig til dig med god plads, og som sætter en ære i at indrette dig voluminøs. Men har du mange kvadratmeter vil du også være sikret en sofa, som du kan have de næste mange år, og som vil pryde din stue ned til mindste millimeter. Scorpius har det hele, når det kommer til komfort og et godt, gedigent design, hvilket også har været vores mest fornemme opgave for netop Scorpius.

Ekstraordinært design

Ønsket for den model var nemlig at skabe en sofa til dig, som holder af et ekstraordinært og iøjefaldende udtryk. Med Scorpius sofaen får du en sofa, der med sit chesterfield look på alle ryghynder, stråler af storby-elegance. Tankerne bliver på et øjeblik ledt hen på den indbydende lobby på luksushotellet, som de fleste af os nyder at tjekke ind i, fordi det er her, at vi fornemmer byens summen, og portnerens venlige blik. Lige på den lille plet har vi mulighed for at komme helt ned i gear og for en stund føle, at vi kan drømme os væk fra hamsterhjulets travlhed. I sofaens bløde hynder vil du opleve en helt særlig komfort, som du vil nyde at smide dig i, når dagen begynder at gå på hæld, og aftenhyggen begynder. Det er Scorpius’ helt store plus.

En sofa til alle

Samtidig med, at du får en sofa med et godt og eksklusivt design, får du også en sofa, der er værd at bruge. Din sofa skal nemlig være for alle. Uanset om du får besøg af hele familien, skal holde børnefødselsdag, eller om du har en firbenet ven i huset. Alle skal føle sig velkommen hos dig, og det vil de med det samme mærke, når først de rammer din nye sofa, der nærmest smelter omkring sig med sine bløde og behagelige former. Fordelen med Scorpius sofaen er desuden, at du kan designe den præcis, som du ønsker den. På den måde kan du gøre den endnu mere unik, og du kan nærmest sikre dig, at det kun er ganske få andre, der har netop samme sofa som dig.

Det perfekte match

Overvej hvilket materiale, der vil passe hjem til din indretning, og om du foretrækker en stærk, svag eller neutral farve. Det er kun fantasien og dine kreative evner, der sætter grænser. Vi lover at hjælpe dig på bedste vis, så indretningen af din nye stue snart kan sættes i gang, og du kan opnå den forvandling, som du ser frem imod. Husk at have for øje, at din sofa matcher din øvrige indretning, når det kommer til både materiale- og farvevalg, så du skaber en rød tråd. På den måde er du sikker på, at du får en tidløs sofa, som du vil holde mere og mere af for hver dag, der går.

Luksuriøst design og eksklusiv komfort

Scorpius er en yderst stilfuld tilføjelse til indretningen, og kan sætte den komfortable ramme om mange gode stunder. Sofaen måler i alt 260 cm i bredden og 378 cm i dybden, så der er både plads til et hvil, samt plads til alle når familien er på besøg. Benyttes sofaens sovefunktion er det mulige liggemål ved udslået sove-mulighed 90 cm x 180 cm. Sofaen er opbygget af en solid træramme med dekorative metalben i en farve du selv vælger, alt efter hvad der passer til din indretning. Sofapuderne består af en højkvalitetsskum med høj densitetsgrad, der giver en formidabel støtte, samt en top af dun/silikonefibre der sikrer en blød komfort. Puderne er desuden fyldt med et eksklusivt og særdeles holdbart fibermix. Miklagaard House of Tisvilde holder en særdeles høj standard i kvalitet, da vi naturligvis ønsker, at du får den luksuriøse og eksklusive indretning, du drømmer om. Vores strenge kvalitetskrav sikrer dig dog ikke blot et luksuriøst møbel, men også en suveræn lang levetid på det.

Ofte stillede spørgsmål

Har du brug for hjælp? Vi har her samlet de mest stillede spørgsmål. Har du andre spørgsmål, så kig evt. under “Ofte stillede spørgsmål” her på bunden af siden, ellers sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Spørg hellere en gang for meget, end en gang for lidt. Teamet bag Miklagaard House of Tisvilde sidder altid klar til at guide dig til den gode nattesøvn.

Vi vil ikke sige at du skal vælge os fremfor andre, men vi kan fortælle dig hvad der adskiller os fra andre, og lade vores kvaliteter og design tale lidt for sig selv.

Vores absolutte spidskompetence er kvalitet og design, samt enorme fleksibilitet i forhold til ønsker, sammensætninger, farver, mål, design mv. Alt kan lade sig gøre hos os.

Vi tilbyder gratis levering i hele Danmark, også til ikke-brofaste øer, og er også behjælpelige ved behov for hjælp til at bære møblerne ind/op i boligen, samt samle produkterne, så du kun skal tage møblerne i brug og nyde dem.

Det korte svar er ja. Du er altid velkommen til at kontakte os, og vi vil vejlede og rådgive dig hele vejen. Det er vigtigt for os at du føler dig sikker på valget af seng og evt. tilbehør, samt er tryg ved handlen.

Har du nogle skavanker, eller har behov for at prøve en seng før du køber den, så er du meget velkommen til at komme forbi vores showroom på Bækkebrovej 23, 3220 Tisvildeleje, hvor vi har åbent efter aftale. Ring eller skriv til os for at aftale hvornår du kigger forbi, så du ikke kører forgæves.

Har du forelsket dig i et af vores produkter, hjælper vi gerne med finansieringen, da vi mener at alle skal have mulighed for at sove som en drøm, i den seng man drømmer om.

Vi tilbyder en særdeles fordelagtig finansiering igennem Sparxpres. Brug den indbyggede beregner på det produkt du ønsker at købe, eller læs mere om betingelserne her: https://sparxpres.dk/betingelser

Vælger du at købe din seng med finansiering, betyder det at du kan købe den nu, og betale senere.

Du skal blot:

– Finde din drømmeseng og tilføje den indkøbskurven.
– Ved kassen vælger du “finansiering” som betalingsmetode
– Du udfylder låneansøgningen og underskriver med MitID
– Vi sender dine varer som ved et helt almindeligt køb.

En finansiering gennem Sparxpres, er din garanti på en hurtig, simpel og sikker handel, hvor varens pris deles op i mindre, og mere overkommelige, bidder. Det hele foregår over computeren, og er derfor den enkleste måde at få finansieret dit køb på.

Er du nysgerrig på at vide mere om vores finansieringsmulighed, kan du læse mere på https://sparxpres.dk/

Hos Miklagaard House of Tisvilde får du altid gratis fragt til den nærmeste kantsten, uanset hvor i landet du bor – det gælder også, selvom du bor på en ikke-brofast ø. Ved gratis fragt står du selv for opbæring og montering, medmindre andet er tilkøbt. Gratis fragt gælder ved alle køb over 699,-.

Mindre produkter sendes til pakkeboks.

Ja det kan du da!

Vi tilbyder både opbæring af varer, montering og bortskaffelse (vi tager din gamle seng med retur) for nedenstående priser:

Indbæring 449,-
Indbæring og montering 799,-
Indbæring og bortskaffelse 899,-
Indbæring, montering og bortskaffelse 1249,-

Det gælder dog ikke på ikke-brofaste øer, desværre. Af forsikringsmæssige årsager tilbyder vi ikke montering der kræver at der skal bores i vægge.

Specifikation af

Scorpius sofa inkl. puf

Produktegenskaber

, ,

Rammeopbygning

Materiale

Sofakomfort

Ben

Benhøjde

Puder

Højde

Siddehøjde

Bredde

Komplet siddebredde

Dybde

Sædedybde

Rygstøtte siddende

Chaiselong bredde

Chaiselong dybde

Armlæn

Sovemål

Leveringstid

Puf

,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Scorpius sofa inkl. puf”

Sådan foregår levering

nummer 1
one (1)

Vi modtager din ordre

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet – også til alle ikke-brofaste øer.

3D Rendering white truck on a sea bridge
Tegnebræt 1

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler en leveringsdag der passer dig. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer fra GLS. 

nummer 3
Tegnebræt 1

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en halv time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Vi samler på glade og tilfredse kunder, så er du i tvivl eller har spørgsmål før køb, så kontakt os endelig! Vi mener at alle har ret til en god nattesøvn og en smuk indretning, så vi sidder selvfølgelig klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget. Du kan altid spørge om stort og småt, vores fornemmeste opgave er at guide dig tættere på det optimale valg for dig – hvad enten det er sengetøj, dyne eller din næste seng.

Har du brug for at prøve sengen, se sengebordet, mærke materialet eller andet?

Så kig endelig forbi vores showroom på Bækkebrovej 23, 3220 Tisvildeleje.

 Vi har åbent efter aftale, så skriv eller ring til os hvis du ønsker at kigge uforpligtende forbi os.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Indkøbskurv
Scroll to Top