Søg
Close this search box.

Menu

Dansk Design
Gratis finansiering
Gratis levering
Udviklet af Miklagaard

Du kunne også være interesseret i...

Find den rette sofa

Vi har alle forskellige ønsker til en sofa. Både når det kommer til størrelse, udseende, funktionalitet og komfort. Det er vigtigt at vælge den helt rigtige sofa, når du indretter din stue, så det er ikke altid et nemt valg. Hos Miklagaard House of Tisvilde gør vi det nemt for dig. Vi har et stort udvalg af sofaer, alle med beskrivelser af materiale, stil og funktion, der gør valget lidt nemmere for dig. Uanset om du er ude efter den store flydersofa, den elegante trepersoners eller dem med chaiselong, så kan du finde den her hos os.

Ophiuchus 3-personers sofa

19.999,00 KR

Delbetaling
662 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 19.999 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 662 kr. Samlede kreditomk. 3.828 kr. Samlet tilbagebetaling 23.827 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 12,40%. Der er fortrydelsesret.

Du kunne også være interesseret i...

Find den rette sofa

Vi har alle forskellige ønsker til en sofa. Både når det kommer til størrelse, udseende, funktionalitet og komfort. Det er vigtigt at vælge den helt rigtige sofa, når du indretter din stue, så det er ikke altid et nemt valg. Hos Miklagaard House of Tisvilde gør vi det nemt for dig. Vi har et stort udvalg af sofaer, alle med beskrivelser af materiale, stil og funktion, der gør valget lidt nemmere for dig. Uanset om du er ude efter den store flydersofa, den elegante trepersoners eller dem med chaiselong, så kan du finde den her hos os.

Find frem til din nye sofa

Kender du til følelsen af, at det kan være svært at finde frem til den helt rigtige sofa? Måske er det bare generelt en udfordring at vide, hvad der er din helt egen, personlige stil? Her kan du med fordel tage udgangspunkt i et enkelt møbel i din eksisterende indretning i stuen. Hvilke former har møblet, og hvordan ser det ud, når det kommer til farve- og materialevalget. Overvej også en ekstra gang, hvorfor du lige er faldet for netop det møbel. Med disse tanker er du allerede godt på vej i jagten på at finde din nye sofa, idet du nu ved, at du kan finde en sofa med samme farver og måske samme former, som dit yndlingsmøbel. Du kan også prøve at finde kontrasterne, så du for eksempel sammensætter stringente linjer med bløde former og en mørk farve med lysere nuancer.

Matcher enhver stilmæssig retning

Vores Ophiuchus sofa kan måske hjælpe dig i din søgen. Her får du en sofa med et iøjefaldende design. Formerne er bløde med et dekorativt twist, da det ellers enkelte formsprog møder sin modsætning med armlæn i et chesterfield-design. Knapperne er med til at gøre sofaen mere unik i sit udtryk. Ligesom de skrå træben giver et varmt strejf til møblet. Alt i alt får du en fantastisk sofa, der kan sættes sammen med både en nordisk, moderne eller minimalistisk indretning, da Ophiuchus indbyder til, at du kan trække den i den stilmæssige retning, som du ønsker.

Et ægte materiale- og farveunivers

Som vi nævnte indledningsvist er det vigtigt, når du har fundet det rigtige sofadesign, at du også vælger den rigtige farve og det materiale, som matcher din personlige stil. Hos Miklagaard House of Tisvilde har vi mange valgmuligheder, når det kommer til diverse farvenuancer og varianter indenfor materialer. I vores univers vil du med garanti kunne finde et materiale, der kan passe med et af dine eksisterende møbler. Ligesom du også sagtens kan gå på opdagelse i vores farvepalette og finde en direkte modsætning eller et match til din nuværende stue. Lad indretningen begynde.

Komfort i særklasse

Med Ophiuchus får du ikke kun en stilsikker sofa, du får også et multimøbel, da sofaen kan bruges som sovesofa. Det eneste, du skal gøre, er at vende ryggen, og du vil på ingen tid kunne forvandle din stue til et gæsteværelse for overnattende venner eller familiemedlemmer. Ofte kan det være en fordel for dig, der bor på få kvadratmeter eller ikke har mulighed for at inddrage et ekstra værelse til formålet. Har du derimod plads, kan du med fordel vælge en matchende lænestol, som vil være med til at fuldende det samlede udtryk. Desuden har vores Ophiuchus sofa en komfort i særklasse, så den netop både egner sig til at være den ideelle sofa, når du har behov for at slappe af ovenpå en lang uge, eller når du skal tage et hvil, hvis den er slået ud som sovesofa. Ophiuchus sofaen er designet af højkvalitetsskum, så du kan trygt læne dig tilbage og forsvinde i din nye yndlingsbog eller med en god film i fjernsynet.

Luksuriøst design og eksklusiv komfort

Ophiuchus er en yderst stilfuld tilføjelse til indretningen, og kan sætte den komfortable ramme om mange gode stunder. Sofaen måler 233 cm i bredden og 99 cm i dybden, og kan evt. kombineres med vores 2-personers sofa i samme model. Benyttes sofaens sovesofa-mulighed er det mulige liggemål 118 cm x 180 cm. Sofaen er opbygget af en solid træramme med dekorative træben i en farve du selv vælger, alt efter hvad der passer til din indretning. Sofapuderne består af en højkvalitetsskum med høj densitetsgrad, der giver både en formidabel støtte, men også lang levetid og udsøgt komfort. Puderne er desuden fyldt med et eksklusivt og særdeles holdbart fibermix. Miklagaard House of Tisvilde holder en særdeles høj standard i kvalitet, da vi naturligvis ønsker, at du får den luksuriøse og eksklusive indretning, du drømmer om. Vores strenge kvalitetskrav sikrer dig dog ikke blot et luksuriøst møbel, men også en suveræn lang levetid på det.

Ofte stillede spørgsmål

Har du brug for hjælp? Vi har her samlet de mest stillede spørgsmål. Har du andre spørgsmål, så kig evt. under “Ofte stillede spørgsmål” her på bunden af siden, ellers sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Spørg hellere en gang for meget, end en gang for lidt. Teamet bag Miklagaard House of Tisvilde sidder altid klar til at guide dig til den gode nattesøvn.

Vi vil ikke sige at du skal vælge os fremfor andre, men vi kan fortælle dig hvad der adskiller os fra andre, og lade vores kvaliteter og design tale lidt for sig selv.

Vores absolutte spidskompetence er kvalitet og design, samt enorme fleksibilitet i forhold til ønsker, sammensætninger, farver, mål, design mv. Alt kan lade sig gøre hos os.

Vi tilbyder gratis levering i hele Danmark, også til ikke-brofaste øer, og er også behjælpelige ved behov for hjælp til at bære møblerne ind/op i boligen, samt samle produkterne, så du kun skal tage møblerne i brug og nyde dem.

Det korte svar er ja. Du er altid velkommen til at kontakte os, og vi vil vejlede og rådgive dig hele vejen. Det er vigtigt for os at du føler dig sikker på valget af seng og evt. tilbehør, samt er tryg ved handlen.

Har du nogle skavanker, eller har behov for at prøve en seng før du køber den, så er du meget velkommen til at komme forbi vores showroom på Bækkebrovej 23, 3220 Tisvildeleje, hvor vi har åbent efter aftale. Ring eller skriv til os for at aftale hvornår du kigger forbi, så du ikke kører forgæves.

Har du forelsket dig i et af vores produkter, hjælper vi gerne med finansieringen, da vi mener at alle skal have mulighed for at sove som en drøm, i den seng man drømmer om.

Vi tilbyder en særdeles fordelagtig finansiering igennem Sparxpres. Brug den indbyggede beregner på det produkt du ønsker at købe, eller læs mere om betingelserne her: https://sparxpres.dk/betingelser

Vælger du at købe din seng med finansiering, betyder det at du kan købe den nu, og betale senere.

Du skal blot:

– Finde din drømmeseng og tilføje den indkøbskurven.
– Ved kassen vælger du “finansiering” som betalingsmetode
– Du udfylder låneansøgningen og underskriver med MitID
– Vi sender dine varer som ved et helt almindeligt køb.

En finansiering gennem Sparxpres, er din garanti på en hurtig, simpel og sikker handel, hvor varens pris deles op i mindre, og mere overkommelige, bidder. Det hele foregår over computeren, og er derfor den enkleste måde at få finansieret dit køb på.

Er du nysgerrig på at vide mere om vores finansieringsmulighed, kan du læse mere på https://sparxpres.dk/

Hos Miklagaard House of Tisvilde får du altid gratis fragt til den nærmeste kantsten, uanset hvor i landet du bor – det gælder også, selvom du bor på en ikke-brofast ø. Ved gratis fragt står du selv for opbæring og montering, medmindre andet er tilkøbt. Gratis fragt gælder ved alle køb over 699,-.

Mindre produkter sendes til pakkeboks.

Ja det kan du da!

Vi tilbyder både opbæring af varer, montering og bortskaffelse (vi tager din gamle seng med retur) for nedenstående priser:

Indbæring 449,-
Indbæring og montering 799,-
Indbæring og bortskaffelse 899,-
Indbæring, montering og bortskaffelse 1249,-

Det gælder dog ikke på ikke-brofaste øer, desværre. Af forsikringsmæssige årsager tilbyder vi ikke montering der kræver at der skal bores i vægge.

Specifikation af

Ophiuchus 3-personers sofa

Produktegenskaber

,

Materiale

Rammeopbygning

Sofakomfort

Sovemål

Ben

Benhøjde

Højde

Siddehøjde

Rygstøtte siddende

,

Bredde

Dybde

Komplet siddebredde

Sædedybde

Armlæn

Leveringstid

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ophiuchus 3-personers sofa”

Sådan foregår levering

nummer 1
one (1)

Vi modtager din ordre

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet – også til alle ikke-brofaste øer.

3D Rendering white truck on a sea bridge
Tegnebræt 1

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler en leveringsdag der passer dig. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer fra GLS. 

nummer 3
Tegnebræt 1

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en halv time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Vi samler på glade og tilfredse kunder, så er du i tvivl eller har spørgsmål før køb, så kontakt os endelig! Vi mener at alle har ret til en god nattesøvn og en smuk indretning, så vi sidder selvfølgelig klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget. Du kan altid spørge om stort og småt, vores fornemmeste opgave er at guide dig tættere på det optimale valg for dig – hvad enten det er sengetøj, dyne eller din næste seng.

Har du brug for at prøve sengen, se sengebordet, mærke materialet eller andet?

Så kig endelig forbi vores showroom på Bækkebrovej 23, 3220 Tisvildeleje.

 Vi har åbent efter aftale, så skriv eller ring til os hvis du ønsker at kigge uforpligtende forbi os.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Indkøbskurv
Scroll to Top