Søg
Close this search box.

Menu

Dansk Design
Gratis finansiering
Gratis levering
Udviklet af Miklagaard

Du kunne også være interesseret i...

Fuldend stuen med den rette lænestol

Den rigtige lænestol formår både at binde din stue sammen og give et ekstra sted til de rolige stunder. Hos Miklagaard House of Tisvilde tilbyder vi håndplukkede lænestole, som du kan kombinere med vores sofaer eller købe til dit hjem, hvis du mangler en siddeplads med masser af mulighed for afslapning og hygge. Vores lænestole er i høj kvalitet, og vi er ikke gået på kompromis med hverken udseende eller komfort. Derfor kan vi med ro i stemmen sige, at vi er sikre på, at du finder den rette lænestol hos os.

Mirach lænestol

5.999,00 KR

Delbetaling
178 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 5.999 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 178 kr. Samlede kreditomk. 2.520 kr. Samlet tilbagebetaling 8.519 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 20,03%. Der er fortrydelsesret.

Du kunne også være interesseret i...

Fuldend stuen med den rette lænestol

Den rigtige lænestol formår både at binde din stue sammen og give et ekstra sted til de rolige stunder. Hos Miklagaard House of Tisvilde tilbyder vi håndplukkede lænestole, som du kan kombinere med vores sofaer eller købe til dit hjem, hvis du mangler en siddeplads med masser af mulighed for afslapning og hygge. Vores lænestole er i høj kvalitet, og vi er ikke gået på kompromis med hverken udseende eller komfort. Derfor kan vi med ro i stemmen sige, at vi er sikre på, at du finder den rette lænestol hos os.

Til ethvert rum

En lænestol er som regel den ekstra, lille ting, som vi føjer til vores indretning, fordi den altid lige er med til at fuldende vores stue, når vi flytter rundt og sammensætter vores møbler på ny. Men lænestolen er også perfekt til hjørnet i køkken-alrummet, som aldrig bliver brugt. Her får du pludselig udnyttet dine kvadratmeter med et møbel, der både er dekorativt og funktionelt på samme tid. Omvendt kan du også sagtens bruge din lænestol i soveværelset til at lægge morgendagens tøj på eller til børneværelset, hvor der pludselig er mulighed for at læse en god historie i behagelige omgivelser. Faktisk er en lænestol altid belejlig at have, når du skal have et godt, rart og blødt sted at sidde.

Behagelig og let

Mirach er en lænestol med stil – men ikke bare en hvilken som helst stil. Stolen har et stilrent udseende, hvor den høje ryg dominerer sammen med de svungne linjer. Generelt har vores Mirach lænestol et utrolig behageligt udseende, som også får et ekstra løft på grund af sine knapper, som vi kender fra ryggen på diverse Chesterfield-sofaer. Desuden er lænestolen udstyret med nogle særdeles dekorative, lette og moderne ben i stål, hvilket gør den kompakte lænestol knap så tung at se på.

Til alle årstider

Uanset om du bruger Mirach lænestolen i stuen, soveværelset, på kontoret, herreværelset eller på gæsteværelset, vil du altid være sikker på at få et møbel, som du kan bruge hele året rundt. For måske har du lyst til at sætte dig i løbet af foråret med et godt magasin eller på en sommerdag, hvor solen varmer for meget udendøre. Lænestolen er også oplagt en kold efterårsdag, hvor du mest af alt har lyst til at nyde en eftermiddag med en god podcast i ørene og et tæppe omkring dig. Ligesom vores Mirach lænestol også er ideel, hvis du ønsker at tage en lille middagslur. Derfor har vi også valgt at udstyre Mirach lænestolen med en særdeles god komfort, som du vil længes hjem efter, uanset hvor du befinder dig. Lænestolen er bygget op af de bedste materialer, der både gør stolen behagelig at sidde og sove i.

Gå på opdagelse

Samtidig betyder det meget for os, at du får en lænestol, som du føler dig hjemme i, når du sætter dig. Derfor har vi gjort det muligt hos Miklagaard House of Tisvilde, at du kan designe din nye lænestol, så den passer hjem til dig. Det kan du, fordi vi har et væld af forskellige farver og materialer, som du frit kan vælge imellem. Faktisk er det kun fantasien, der sætter grænser i forhold til, om du ønsker dig en mørk lænestol i læder eller en farverig en af slagen i stof. Det kan også være, at du er ude efter noget helt tredje. Uanset hvad er du velkommen til at gå på opdagelse i vores store materiale- og farveunivers, og så håber vi, at du finder lige præcis den lænestol, som du er på udkig efter.

Luksuriøst design og eksklusiv komfort

Mirach lænestolen er en unik og luksuriøs tilføjelse til din smukke indretning. En lænestol er en ekstravagant måde at tilføje en ekstra plads til en eksklusiv indretning. Stolen er smuk at se på og indbyder samtidig til hygge og lange samtaler. Stolen er opbygget af en solid træramme med dekorative metalben i en farve du selv vælger, alt efter hvad der passer til din indretning. Sædet består af en højkvalitetsskum med høj densitetsgrad, der giver både en formidabel støtte, men også lang levetid og udsøgt komfort. Puden er desuden fyldt med et eksklusivt og særdeles holdbart fibermix. Miklagaard House of Tisvilde holder en særdeles høj standard i kvalitet, da vi naturligvis ønsker, at du får den luksuriøse og eksklusive indretning, du drømmer om. Vores strenge kvalitetskrav sikrer dig dog ikke blot et luksuriøst møbel, men også en suveræn lang levetid på det.

Ofte stillede spørgsmål

Har du brug for hjælp? Vi har her samlet de mest stillede spørgsmål. Har du andre spørgsmål, så kig evt. under “Ofte stillede spørgsmål” her på bunden af siden, ellers sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Spørg hellere en gang for meget, end en gang for lidt. Teamet bag Miklagaard House of Tisvilde sidder altid klar til at guide dig til den gode nattesøvn.

Vi vil ikke sige at du skal vælge os fremfor andre, men vi kan fortælle dig hvad der adskiller os fra andre, og lade vores kvaliteter og design tale lidt for sig selv.

Vores absolutte spidskompetence er kvalitet og design, samt enorme fleksibilitet i forhold til ønsker, sammensætninger, farver, mål, design mv. Alt kan lade sig gøre hos os.

Vi tilbyder gratis levering i hele Danmark, også til ikke-brofaste øer, og er også behjælpelige ved behov for hjælp til at bære møblerne ind/op i boligen, samt samle produkterne, så du kun skal tage møblerne i brug og nyde dem.

Det korte svar er ja. Du er altid velkommen til at kontakte os, og vi vil vejlede og rådgive dig hele vejen. Det er vigtigt for os at du føler dig sikker på valget af seng og evt. tilbehør, samt er tryg ved handlen.

Har du nogle skavanker, eller har behov for at prøve en seng før du køber den, så er du meget velkommen til at komme forbi vores showroom på Bækkebrovej 23, 3220 Tisvildeleje, hvor vi har åbent efter aftale. Ring eller skriv til os for at aftale hvornår du kigger forbi, så du ikke kører forgæves.

Har du forelsket dig i et af vores produkter, hjælper vi gerne med finansieringen, da vi mener at alle skal have mulighed for at sove som en drøm, i den seng man drømmer om.

Vi tilbyder en særdeles fordelagtig finansiering igennem Sparxpres. Brug den indbyggede beregner på det produkt du ønsker at købe, eller læs mere om betingelserne her: https://sparxpres.dk/betingelser

Vælger du at købe din seng med finansiering, betyder det at du kan købe den nu, og betale senere.

Du skal blot:

– Finde din drømmeseng og tilføje den indkøbskurven.
– Ved kassen vælger du “finansiering” som betalingsmetode
– Du udfylder låneansøgningen og underskriver med MitID
– Vi sender dine varer som ved et helt almindeligt køb.

En finansiering gennem Sparxpres, er din garanti på en hurtig, simpel og sikker handel, hvor varens pris deles op i mindre, og mere overkommelige, bidder. Det hele foregår over computeren, og er derfor den enkleste måde at få finansieret dit køb på.

Er du nysgerrig på at vide mere om vores finansieringsmulighed, kan du læse mere på https://sparxpres.dk/

Hos Miklagaard House of Tisvilde får du altid gratis fragt til den nærmeste kantsten, uanset hvor i landet du bor – det gælder også, selvom du bor på en ikke-brofast ø. Ved gratis fragt står du selv for opbæring og montering, medmindre andet er tilkøbt. Gratis fragt gælder ved alle køb over 699,-.

Mindre produkter sendes til pakkeboks.

Ja det kan du da!

Vi tilbyder både opbæring af varer, montering og bortskaffelse (vi tager din gamle seng med retur) for nedenstående priser:

Indbæring 449,-
Indbæring og montering 799,-
Indbæring og bortskaffelse 899,-
Indbæring, montering og bortskaffelse 1249,-

Det gælder dog ikke på ikke-brofaste øer, desværre. Af forsikringsmæssige årsager tilbyder vi ikke montering der kræver at der skal bores i vægge.

Specifikation af

Mirach lænestol

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mirach lænestol”

Sådan foregår levering

nummer 1
one (1)

Vi modtager din ordre

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet – også til alle ikke-brofaste øer.

3D Rendering white truck on a sea bridge
Tegnebræt 1

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler en leveringsdag der passer dig. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer fra GLS. 

nummer 3
Tegnebræt 1

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en halv time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Vi samler på glade og tilfredse kunder, så er du i tvivl eller har spørgsmål før køb, så kontakt os endelig! Vi mener at alle har ret til en god nattesøvn og en smuk indretning, så vi sidder selvfølgelig klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget. Du kan altid spørge om stort og småt, vores fornemmeste opgave er at guide dig tættere på det optimale valg for dig – hvad enten det er sengetøj, dyne eller din næste seng.

Har du brug for at prøve sengen, se sengebordet, mærke materialet eller andet?

Så kig endelig forbi vores showroom på Bækkebrovej 23, 3220 Tisvildeleje.

 Vi har åbent efter aftale, så skriv eller ring til os hvis du ønsker at kigge uforpligtende forbi os.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Indkøbskurv
Scroll to Top