Søg
Close this search box.

Menu

Spar 52%
Komplet sæt til indretningen
Gratis levering
Udviklet af Miklagaard
Hurtig levering
Produceret i EU
Rentefri finansiering
Stort farveudvalg

Du kunne også være interesseret i...

Vanvittigt tilbud til den moderne indretning

Her er det komplette tilbud til dig der ønsker en komplet makeover i indretningen! Vi har gjort det let og lækkert at få en HELT ny indretning ved at finde nogle favoritter, og her sammensat et tilbud med alt det essentielle til en makeover af stue og spisestue. Derfor får du her altså et komplet sæt bestående af en Canicula chaiselongsofa, et lækkert Albireo sofabord, et eksklusivt Heilla spisebord og hele 6 stk af de luksuriøse Alcor spisebordsstole i frit farvevalg.

Marvelous Modern Collection

Original price was: 58.791,00 KR.Current price is: 27.999,00 KR.

Delbetaling
751 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 27.999 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 751 kr. Samlede kreditomk. 8.016 kr. Samlet tilbagebetaling 36.015 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 13,73%. Der er fortrydelsesret.

Du kunne også være interesseret i...

Vanvittigt tilbud til den moderne indretning

Her er det komplette tilbud til dig der ønsker en komplet makeover i indretningen! Vi har gjort det let og lækkert at få en HELT ny indretning ved at finde nogle favoritter, og her sammensat et tilbud med alt det essentielle til en makeover af stue og spisestue. Derfor får du her altså et komplet sæt bestående af en Canicula chaiselongsofa, et lækkert Albireo sofabord, et eksklusivt Heilla spisebord og hele 6 stk af de luksuriøse Alcor spisebordsstole i frit farvevalg.

Moderne og komplet fornyelse til din indretning

Marvelous Modern er tilbuddet til dig der elsker det luksuriøse, ekstravagante, moderne med en kvalitet og design helt i særklasse! Tilbuddet er til den simple, men komplette fornyelse af indretningen og omfatter en sofa, et sofabord, et spisebord og 6 spisebordsstole. Der er tale om en komplet pakke bestående af disse eftertragtede favoritter:

Canicula sofa

Albireo sofabord

Heilla spisebord

og 6 stk Alcor spisebordsstole

Canicula sofaen

Canicula sofaen i det smukke Chesterfield-design, har samtidig et utrolig enkelt og kantede udseende, der gør den stilren udover den sædvanlige. Udover at være stilren er vores Canicula sofa også utrolig behagelig at sidde i. Her skal du ikke tage fejl af de kantede linjer, som kun er med til at øge komforten, når du sætter dig i din nye sofa. Noget, der er altafgørende for os, når vi designer et nyt produkt. Canicula er den eksklusive chaiselongsofa for livsnyderen der elsker en god filmaften.

Sofaen måler i alt 278 cm i bredden og 160 cm i dybden, og muliggør derved både plads til familiebesøg, men også til en filmaften liggende i sofaen. Sofaen er opbygget af en solid træramme med dekorative metalben i en farve du selv vælger, alt efter hvad der passer til din indretning. Sofapuderne består af en højkvalitetsskum med høj densitetsgrad, der giver både en formidabel støtte, men også lang levetid og udsøgt komfort. Puderne er desuden fyldt med et eksklusivt og særdeles holdbart fibermix. Miklagaard House of Tisvilde holder en særdeles høj standard i kvalitet, da vi naturligvis ønsker, at du får den luksuriøse og eksklusive indretning, du drømmer om. Vores strenge kvalitetskrav sikrer dig dog ikke blot et luksuriøst møbel, men også en suveræn lang levetid på det.

Øvrige mål og informationer på sofaen kan findes nederst her på siden.

Albireo sofabordet

Albireo er et iøjefaldende sofabord med eksklusive detaljer i metalstellet. Bordet fungerer som en dekorativ og næsten skulpturel tilføjelse til stuens hyggelige samlingspunkt, nemlig sofaen! Med kombinationen af Canicula sofaen og Albireo sofabordet er du sikret en moderne og i særdeleshed også eksklusiv indretning. Uanset hvilken indretningsdrøm du har, så vil Albireo helt sikkert fuldende og understrege enhver stemning. Rette udtryk og stemning understreges let med dit valg af farver til dine nye møbler.

Længde 120 cm x Bredde 70 cm x Højde 45 cm

Heilla spisebordet

Som en imponerende skulptur vil vores Heilla-spisebord stråle i ethvert køkken-alrum eller stilfuld spisestue. Selve stellet er med sine kromdetaljer et sikkert valg, hvis du står overfor en større indretningsmæssig forandring i dit hjem, og at du ønsker et stilbevidst valg af møbler, hvor der desuden er et garanteret blikfang. Samtidig vil det helt sikkert kunne hjælpe dig med at fastsætte en retning for din indretningsstil. Her er det i hvert fald altid godt at tage udgangspunkt i ét enkelt møbel eller produkt, fordi det typisk kun er det, der skal til.

Længde 200 cm x Bredde 95 cm x Højde 81 cm

6 stk Alcor stole

Alcor er en alsidig og omfavnende stol til enhver Miklagaard House of Tisvilde. Stolen er detaljerig, luksuriøs og inviterer virkelig til at sætte sig og nyde et godt glas vin med gode venner. Det smukke stel forener det runde sædedesign, med det rene udtryk fra stellet og sammen understreges et særdeles moderne udtryk. Silhuetten fremstår klassisk, moderne, ekstravagant men samtidig inviterer til hygge, og vil fungere fantastisk i en minimalistisk og stilsikker indretning. I kombination med det dekorative spisebord Heilla bliver spisestuen komplet, moderne og hyggelig i sit udtryk – på én gang.

Højde 94 cm x Bredde 57 cm x Dybde 56 cm

Besøg vores showroom og oplev komforten

I vores showroom i Tisvildeleje kan møblerne naturligvis opleves!

Her kan møblerne ikke blot prøves, men her kan du også se det komplette farve- og materialeudvalg, som sofa og stole kan findes i. Ligeledes kan der kigges på udvalget af ben til dine møbler, eller hvis du er i tvivl om farven til dine bordplader.

Vi står klar til at hjælpe og evt. guide i tidens tendenser og hvad der kunne være luksuriøst til dig og din indretning. Vi har foruden de nævnte møbler i vores tilbud her, også et stort udvalg af øvrige møbler, sengetøj og tilbehør til din indretning.

Besøg os og oplev en verden af komfort og hverdagsluksus!

Ofte stillede spørgsmål

Har du brug for hjælp? Vi har her samlet de mest stillede spørgsmål. Har du andre spørgsmål, så kig evt. under “Ofte stillede spørgsmål” her på bunden af siden, ellers sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Spørg hellere en gang for meget, end en gang for lidt. Teamet bag Miklagaard House of Tisvilde sidder altid klar til at guide dig til den gode nattesøvn.

Vi vil ikke sige at du skal vælge os fremfor andre, men vi kan fortælle dig hvad der adskiller os fra andre, og lade vores kvaliteter og design tale lidt for sig selv.

Vores absolutte spidskompetence er kvalitet og design, samt enorme fleksibilitet i forhold til ønsker, sammensætninger, farver, mål, design mv. Alt kan lade sig gøre hos os.

Vi tilbyder gratis levering i hele Danmark, også til ikke-brofaste øer, og er også behjælpelige ved behov for hjælp til at bære møblerne ind/op i boligen, samt samle produkterne, så du kun skal tage møblerne i brug og nyde dem.

Det korte svar er ja. Du er altid velkommen til at kontakte os, og vi vil vejlede og rådgive dig hele vejen. Det er vigtigt for os at du føler dig sikker på valget af seng og evt. tilbehør, samt er tryg ved handlen.

Har du nogle skavanker, eller har behov for at prøve en seng før du køber den, så er du meget velkommen til at komme forbi vores showroom på Bækkebrovej 23, 3220 Tisvildeleje, hvor vi har åbent efter aftale. Ring eller skriv til os for at aftale hvornår du kigger forbi, så du ikke kører forgæves.

Har du forelsket dig i et af vores produkter, hjælper vi gerne med finansieringen, da vi mener at alle skal have mulighed for at sove som en drøm, i den seng man drømmer om.

Vi tilbyder en særdeles fordelagtig finansiering igennem Sparxpres. Brug den indbyggede beregner på det produkt du ønsker at købe, eller læs mere om betingelserne her: https://sparxpres.dk/betingelser

Vælger du at købe din seng med finansiering, betyder det at du kan købe den nu, og betale senere.

Du skal blot:

– Finde din drømmeseng og tilføje den indkøbskurven.
– Ved kassen vælger du “finansiering” som betalingsmetode
– Du udfylder låneansøgningen og underskriver med MitID
– Vi sender dine varer som ved et helt almindeligt køb.

En finansiering gennem Sparxpres, er din garanti på en hurtig, simpel og sikker handel, hvor varens pris deles op i mindre, og mere overkommelige, bidder. Det hele foregår over computeren, og er derfor den enkleste måde at få finansieret dit køb på.

Er du nysgerrig på at vide mere om vores finansieringsmulighed, kan du læse mere på https://sparxpres.dk/

Hos Miklagaard House of Tisvilde får du altid gratis fragt til den nærmeste kantsten, uanset hvor i landet du bor – det gælder også, selvom du bor på en ikke-brofast ø. Ved gratis fragt står du selv for opbæring og montering, medmindre andet er tilkøbt. Gratis fragt gælder ved alle køb over 699,-.

Mindre produkter sendes til pakkeboks.

Ja det kan du da!

Vi tilbyder både opbæring af varer, montering og bortskaffelse (vi tager din gamle seng med retur) for nedenstående priser:

Indbæring 449,-
Indbæring og montering 799,-
Indbæring og bortskaffelse 899,-
Indbæring, montering og bortskaffelse 1249,-

Det gælder dog ikke på ikke-brofaste øer, desværre. Af forsikringsmæssige årsager tilbyder vi ikke montering der kræver at der skal bores i vægge.

Specifikation af

Marvelous Modern Collection

Produktegenskaber

,

Rammeopbygning

Materiale

Sofakomfort

Betræk

Ben

Puder

Komplet bredde

Dybde

Ryghøjde

Komplet siddebredde

Siddehøjde

Sædedybde

Rygstøtte siddende

Chaiselong dybde

Chaiselong bredde

Benhøjde

Leveringstid

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Marvelous Modern Collection”

Sådan foregår levering

nummer 1
one (1)

Vi modtager din ordre

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet – også til alle ikke-brofaste øer.

3D Rendering white truck on a sea bridge
Tegnebræt 1

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler en leveringsdag der passer dig. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer fra GLS. 

nummer 3