Søg
Close this search box.

Menu

Dansk Design
Gratis finansiering
Gratis levering
Udviklet af Miklagaard

Du kunne også være interesseret i...

Fuldend stuen med den rette lænestol

Den rigtige lænestol formår både at binde din stue sammen og give et ekstra sted til de rolige stunder. Hos Miklagaard House of Tisvilde tilbyder vi håndplukkede lænestole, som du kan kombinere med vores sofaer eller købe til dit hjem, hvis du mangler en siddeplads med masser af mulighed for afslapning og hygge. Vores lænestole er i høj kvalitet, og vi er ikke gået på kompromis med hverken udseende eller komfort. Derfor kan vi med ro i stemmen sige, at vi er sikre på, at du finder den rette lænestol hos os.

Lupus lænestol

7.999,00 KR

Delbetaling
222 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 7.999 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 222 kr. Samlede kreditomk. 2.640 kr. Samlet tilbagebetaling 10.639 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 15,80%. Der er fortrydelsesret.

Du kunne også være interesseret i...

Fuldend stuen med den rette lænestol

Den rigtige lænestol formår både at binde din stue sammen og give et ekstra sted til de rolige stunder. Hos Miklagaard House of Tisvilde tilbyder vi håndplukkede lænestole, som du kan kombinere med vores sofaer eller købe til dit hjem, hvis du mangler en siddeplads med masser af mulighed for afslapning og hygge. Vores lænestole er i høj kvalitet, og vi er ikke gået på kompromis med hverken udseende eller komfort. Derfor kan vi med ro i stemmen sige, at vi er sikre på, at du finder den rette lænestol hos os.

Den rigtige lænestol

Er du på udkig efter en ny lænestol, råder vi til hos Miklagaard House of Tisvilde, at du gør dig nogle tanker, inden du træffer den endelige beslutning. På den måde er du sikker på at få den helt rigtige stol hjem til dig, og at den kan bo hos dig over en længere årerække. Her kan du med fordel også se nærmere på det rette materialevalg. Skal din nye lænestol være nem at holde men stadig få en del patina med årene, skal du helt sikkert gå med en stol i læder, hvor du får skabt en smule mere varme, hvis du går med et blødt materiale som stof og velour. Mulighederne er mange, og det er de også her hos Miklagaard House of Tisvilde, hvor vi er beæret over, at du er havnet her hos os.

Stringent og kantet

Vores Lupus lænestol er for dig, der ønsker en enkel og klassisk lænestol, som du med garanti kan have i mange år frem i tiden. Lupus lænestolen er en ægte klassiker. Stolens design består af nogle stilrene linjer og kun få bløde former. Den vil derfor matche en stringent og kantet sofa på fineste vis, hvilket de minimalistisk ben i stål også understreger. Desuden har vi altid for øje, at vores møbler er fremstillet med maksimal komfort. Det gælder også vores Lupus lænestol, som er meget ergonomisk at sætte sig i. Du kan derfor roligt tilbringe en hel aften i venner og families lag, hvor du vil opleve at sidde helt fortryllende igennem hele aftenen, da både sidde- og ryghynden er helt i top. Samtidig gør den høje ryg og de diskrete armlæn kun komforten endnu bedre.

Matcher de fleste hjem

Lupus lænestolen er derfor den rette for dig, hvis du er til rene linjer og diskrete detaljer – også i form af de små knapper i stolens ryg. Ligesom det smalle formsprog er med til at gøre stolen nem at finde en plads til uanset hvilken indretningsmæssig stil, du har derhjemme. Faktisk er det en af Lupus lænestolens helt store fordele, at den nemt tilpasser sig mange typer indretninger. Den passer desuden sammen med flere stilarter, som kunne være alt fra en minimalistisk stue, et romantisk gæsteværelse til et nordisk soveværelse. Stolen lader dig ikke begrænse. Det vil du også hurtig opleve, hvis du skal finde et nyt sofabord, sofa eller lampe, der kan matche lænestolen.

Farver

Men hvilken farve skal du gå med, når du måske allerede har materialevalget på plads? Vores spændende farveunivers byder på en masse forskellige nuancer, hvilket er helt bevidst. Vi ønsker nemlig, at du får en skræddersyet lænestol hjem til dig. Her kan du frit vælge en nuance, der matcher din allerede eksisterende indretning. Men husk også at være opmærksom på, at den valgte farve også skal kunne indgå med dine øvrige møbler. På den måde kan du på et splitsekund skabe en fin harmoni, som også giver en helt naturlig ro for øjet, når du træder ind i rummet, hvor lænestolen står.

Luksuriøst design og eksklusiv komfort

Lupus lænestolen er en unik og luksuriøs tilføjelse til din smukke indretning. Stolen er 75 cm bred, 103 cm høj og 88 cm dyb og giver derved en eksklusiv tilføjelse på ganske lidt plads. En lænestol er en ekstravagant måde at tilføje en ekstra plads til en eksklusiv indretning. Stolen er smuk at se på og indbyder samtidig til hygge og lange samtaler. Stolen er opbygget af en solid træramme med dekorative metalben i en farve du selv vælger, alt efter hvad der passer til din indretning. Sædet består af en højkvalitetsskum med høj densitetsgrad, der giver både en formidabel støtte, men også lang levetid og udsøgt komfort. Puden er desuden fyldt med et eksklusivt og særdeles holdbart fibermix. Miklagaard House of Tisvilde holder en særdeles høj standard i kvalitet, da vi naturligvis ønsker, at du får den luksuriøse og eksklusive indretning, du drømmer om. Vores strenge kvalitetskrav sikrer dig dog ikke blot et luksuriøst møbel, men også en suveræn lang levetid på det.

Ofte stillede spørgsmål

Har du brug for hjælp? Vi har her samlet de mest stillede spørgsmål. Har du andre spørgsmål, så kig evt. under “Ofte stillede spørgsmål” her på bunden af siden, ellers sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Spørg hellere en gang for meget, end en gang for lidt. Teamet bag Miklagaard House of Tisvilde sidder altid klar til at guide dig til den gode nattesøvn.

Vi vil ikke sige at du skal vælge os fremfor andre, men vi kan fortælle dig hvad der adskiller os fra andre, og lade vores kvaliteter og design tale lidt for sig selv.

Vores absolutte spidskompetence er kvalitet og design, samt enorme fleksibilitet i forhold til ønsker, sammensætninger, farver, mål, design mv. Alt kan lade sig gøre hos os.

Vi tilbyder gratis levering i hele Danmark, også til ikke-brofaste øer, og er også behjælpelige ved behov for hjælp til at bære møblerne ind/op i boligen, samt samle produkterne, så du kun skal tage møblerne i brug og nyde dem.

Det korte svar er ja. Du er altid velkommen til at kontakte os, og vi vil vejlede og rådgive dig hele vejen. Det er vigtigt for os at du føler dig sikker på valget af seng og evt. tilbehør, samt er tryg ved handlen.

Har du nogle skavanker, eller har behov for at prøve en seng før du køber den, så er du meget velkommen til at komme forbi vores showroom på Bækkebrovej 23, 3220 Tisvildeleje, hvor vi har åbent efter aftale. Ring eller skriv til os for at aftale hvornår du kigger forbi, så du ikke kører forgæves.

Har du forelsket dig i et af vores produkter, hjælper vi gerne med finansieringen, da vi mener at alle skal have mulighed for at sove som en drøm, i den seng man drømmer om.

Vi tilbyder en særdeles fordelagtig finansiering igennem Sparxpres. Brug den indbyggede beregner på det produkt du ønsker at købe, eller læs mere om betingelserne her: https://sparxpres.dk/betingelser

Vælger du at købe din seng med finansiering, betyder det at du kan købe den nu, og betale senere.

Du skal blot:

– Finde din drømmeseng og tilføje den indkøbskurven.
– Ved kassen vælger du “finansiering” som betalingsmetode
– Du udfylder låneansøgningen og underskriver med MitID
– Vi sender dine varer som ved et helt almindeligt køb.

En finansiering gennem Sparxpres, er din garanti på en hurtig, simpel og sikker handel, hvor varens pris deles op i mindre, og mere overkommelige, bidder. Det hele foregår over computeren, og er derfor den enkleste måde at få finansieret dit køb på.

Er du nysgerrig på at vide mere om vores finansieringsmulighed, kan du læse mere på https://sparxpres.dk/

Hos Miklagaard House of Tisvilde får du altid gratis fragt til den nærmeste kantsten, uanset hvor i landet du bor – det gælder også, selvom du bor på en ikke-brofast ø. Ved gratis fragt står du selv for opbæring og montering, medmindre andet er tilkøbt. Gratis fragt gælder ved alle køb over 699,-.

Mindre produkter sendes til pakkeboks.

Ja det kan du da!

Vi tilbyder både opbæring af varer, montering og bortskaffelse (vi tager din gamle seng med retur) for nedenstående priser:

Indbæring 449,-
Indbæring og montering 799,-
Indbæring og bortskaffelse 899,-
Indbæring, montering og bortskaffelse 1249,-

Det gælder dog ikke på ikke-brofaste øer, desværre. Af forsikringsmæssige årsager tilbyder vi ikke montering der kræver at der skal bores i vægge.

Specifikation af

Lupus lænestol

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lupus lænestol”

Sådan foregår levering

nummer 1
one (1)

Vi modtager din ordre

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet – også til alle ikke-brofaste øer.

3D Rendering white truck on a sea bridge
Tegnebræt 1

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler en leveringsdag der passer dig. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer fra GLS. 

nummer 3
Tegnebræt 1

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en halv time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Vi samler på glade og tilfredse kunder, så er du i tvivl eller har spørgsmål før køb, så kontakt os endelig! Vi mener at alle har ret til en god nattesøvn og en smuk indretning, så vi sidder selvfølgelig klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget. Du kan altid spørge om stort og småt, vores fornemmeste opgave er at guide dig tættere på det optimale valg for dig – hvad enten det er sengetøj, dyne eller din næste seng.

Har du brug for at prøve sengen, se sengebordet, mærke materialet eller andet?

Så kig endelig forbi vores showroom på Bækkebrovej 23, 3220 Tisvildeleje.

 Vi har åbent efter aftale, så skriv eller ring til os hvis du ønsker at kigge uforpligtende forbi os.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Indkøbskurv
Scroll to Top