Søg
Close this search box.

Menu

7 Komfortzoner
Antibakteriel/allergivenlig
Gratis levering
Pocket fjedre
Uldforing
Rentefri finansiering

Du kunne også være interesseret i...

Det bedste af det bedste

Bag denne luksuriøse seng er vi stolte af at kunne præsentere Nils Christian Larsen, som især er kendt for sit imponerende CV som rytter. Faktisk kan han skrive på, at være en af de bedste islænderryttere, hvilket kræver ihærdighed, viljestyrke og gå-på-mod, og det har Nils Christian Larsen i den grad også haft i designprocessen af netop denne unikke seng. Her er der ikke blevet gået på kompromis. Hverken når det kommer til det æstetiske udtryk eller madrassens opbygning. Her skulle der være fokus på det absolut bedste, og det har der også været hele vejen igennem.

Kronholt Comfort by Nils Christian Larsen 180×210

44.999,00 KR

Delbetaling
1.183 kr. pr. måned
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 44.999 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 1.183 kr. Samlede kreditomk. 11.772 kr. Samlet tilbagebetaling 56.771 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 12,56%. Der er fortrydelsesret.

Du kunne også være interesseret i...

Det bedste af det bedste

Bag denne luksuriøse seng er vi stolte af at kunne præsentere Nils Christian Larsen, som især er kendt for sit imponerende CV som rytter. Faktisk kan han skrive på, at være en af de bedste islænderryttere, hvilket kræver ihærdighed, viljestyrke og gå-på-mod, og det har Nils Christian Larsen i den grad også haft i designprocessen af netop denne unikke seng. Her er der ikke blevet gået på kompromis. Hverken når det kommer til det æstetiske udtryk eller madrassens opbygning. Her skulle der være fokus på det absolut bedste, og det har der også været hele vejen igennem.

Et gennemført design by Nils Christian Larsen

Sengen skal være et af hjemmets helt store omdrejningspunkter og personlige åndehuller, hvor kroppen kan finde hvile og koble af efter en lang dag. Det skylder vi både os selv og vores mentale velbefindende, for at kunne fungere i en moderne hverdag. Derfor har sengen “Kronholt Comfort by Nils Christian Larsen” designmæssige udseende også spillet en primær rolle for Nils Christian Larsen, og derfor stråler hver centimeter også af en imponerende, gennemført stil, maskulinitet og ekstravagance, hvilket ses på de meget stringente linjer i kombination med det klassiske Chesterfield-design på sengegavlen. Til sengen medfølger en basismadras, men der er i samarbejde med Nils Christian Larsen udviklet en særligt luksuriøs hestehårsmadras med hele to lag hestehår i der kan tilkøbes i stedet. Den er med til at sikre dig en ekstraordinært god nattesøvn, som er et absolut must for Nils Christian Larsen, der udover at drive den store Kronholt-gård også underviser og afholder diverse shows. Kronholt er et anerkendt kursus- og kompetencecenter i Herning, hvor der desuden bliver avlet islandske heste. Med en Kronholt Comfort seng er du dermed garanteret en seng i særklasse, der både giver dig en særdeles god komfort og et stilsikkert udtryk til soveværelset.

Maskuline undertoner

Udtrykket er sikkert, og de maskuline undertoner er til at få øje på, når den nye Kronholt Comfort seng flytter ind i soveværelset. De skarpe linjer er med til at definere maskuliniteten. Ligesom Chesterfield-looket tager os med til Englands klassiske herreværelser eller biblioteket, hvor der nærmest dufter af herreparfume og engelske øl, og hvor den charmerende, engelske accent summer i baggrunden. Samme fornemmelse følger med sengen, hvor de velkendte Chesterfield-knapper er rammet ind på fineste vis af en fast og hård kant. Det samlede formsprog harmonerer og kan fungere i flere typer soveværelser, hvad enten du bor i et stringent nybyggerhjem eller mere er til en Art Deco-inspireret indretning. Mulighederne er mange, selvom der på forhånd er lagt en klar linje. Du kan med fordel kombinere designet med dit eget boligtilbehør for at skabe en klar personlighed i rummet. Vi tør i hvert fald godt love, at du på et splitsekund også vil kunne få følelsen af at stå på et eksklusivt storbyhotel, når øjet møder den fine seng for første gang – men især også, når du får lov til at mærke madrassens komfort, der inviterer til en helt særlig form for hverdagsforkælelse på daglig basis. Sengens madras er samtidig betrukket med et lyst, sandfarvet stof i den allerbedste kvalitet. Her springer, løber og hopper små heste rundt på stoffet, som danner et dekorativt og stemningsfyldt mønster. Desuden har vi markeret sengen med “by Nils Christian Larsen” på et indgraveret guldskilt, som er at finde på hver seng.

Vær opmærksom på at sengen er afbilledet med vores tv-gavl som endegavl. Denne er et tilkøb, og følger derfor ikke med medmindre dette tilvælges.

Som at svæve på en sky

Udover at kunne sætte en stilmæssig dagsorden for soveværelset har Nils Christian Larsen-sengen også en utrolig høj komfort. Ligesom den er produceret i en helt ekstraordinær høj kvalitet, hvilket skyldes, at der med sengen er udviklet en hestehårsmadras, der er opbygget af flere, forskellige lag, som tæller både uld, ren bomuld, hestehår, kokosfibre og hele syv komfortzoner. Der er derfor fokus på de mest fornemme naturmaterialer, hvilket sikrer dig en uforglemmelig komfort. Du vil nærmest føle, at du svæver på en sky, når du ligger dig på netop denne madras, som er fri for kemiske stoffer. Samtidig kan du også ligge dig godt til rette i din nye seng med god samvittighed, da hele produktionen og behandlingen af de mange naturmaterialer er bæredygtig. Derfor er det også den oplagte seng for dig, som er allergiker – men også for dig, der ønsker den helt rette støtte til hele kroppen, når du lukker øjnene efter en lang dag. De mange lag er nemlig med til at give en uimodståelig trykaflastning til hele kroppen. Ligesom du kan se frem til en seng, der er temperaturregulerende. Så uanset om du er typen, der har det varmt, når du sover, eller måske har tendens til at fryse en smule, vil du få en seng, der tilpasser sig dig og din kropstemperatur. På den måde er du sikker på at vågne op og føle dig udhvilet dag efter dag.

Det eksklusive valg til en travl hverdag

En madras med hestehår et et særdeles eksklusivt valg – og din krop vil være dig evigt taknemmelig! En madras med hestehår sikrer dig ikke blot en suveræn søvnkvalitet, men også en liggekomfort i særklasse samt materialerne er både naturlige, antibakterielle og temperaturregulerende.

Madrassen by Nils Christian Larsen har hele 2 udsøgte lag hestehår der støtter dig gennem hele natten. Formålet med designet er at sikre en god nattesøvn, der bringer din restitution helt i top. Mange af døgnets timer bruger vi liggende i sengen, og her er en god madras af absolut højeste prioritet for dit velvære på sigt. Derfor er sammensætningen og kvaliteten af materialerne særdeles vigtig. Madrassen består af unikke enkeltindpakkede pocketfjedre, der giver dig i alt syv komfortzoner, som danner base for at madrassen tilpasser sig din krop på et splitsekund. Placeringen af hver enkelt fjeder gør, at du får bedst mulige support tilpasset til hele kroppen, ved at støtte mest der hvor du har mest brug for det. En altafgørende faktor for, at din søvn bliver bedst mulig, når de adskillige fjedre i selve madrassen bliver kombineret med de bæredygtige naturmaterialer. Materialerne sikrer dig både en temperaturregulerende, ventilerende, perfekt affjedrende madras med støtte helt i særklasse!

Alt i alt en harmonisk sammensat madras med eksklusiv komfort til en luksuriøs hverdag.

En madras bestående af alt det bedste

KRØLHÅR: Et af de vigtigste materialer i vores hestehårsmadrasser er krølhår, som har nogle helt uvurderlige evner, der hjælper dig på vej til dit livs bedste søvn. Det skyldes den fjederlignende egenskab, der sikrer dig en støtte i særklasse. Krølhår har ydermere en ventilerende evne, som betyder, at du får et behageligt søvnklima, da krølhår også er temperaturregulerende. Så har du en tendens til at få det for varmt, kan du roligt lukke øjnene på vores hestehårsmadras, der fjerner alt overskydende varme og fugt. Desuden er de mange krølhår med til at gøre madrassen allergivenlig, helt fri for allergener og har desuden antibakterielle evner. Det fine naturmateriale er derfor fyldt med fordele, der samtidig er særdeles slidstærkt, så du kan bruge din madras de næste mange, mange år.
BOMULD: Som et af de mange lag i vores hestehårsmadrasser, har bomuld også sin plads. Med bomuld får du et af de mest bløde materialer, der samtidig er usædvanlig åndbar, hvilket bringer din komfort helt i top. Du kan derfor se frem til komfortrig søvn i et perfekt ventileret søvnklima. Bomuld får nemlig luften omkring dig til at cirkulere, som holder dig tør og giver dig en behagelig komfort igennem hele natten. På den måde sikrer du, at din madras bliver ved med at holde sig frisk, og derved holder diverse sengemider for døren.
ULD: Uld er et af vores ældste materialer og har den fantastiske evne at kunne holde dig varm på kolde dage og virker kølende, når du har det varmt. Derfor er uld også et vigtigt materiale i vores opbygning af hestehårsmadrasserne. Ligesom uld samtidig spiller rigtig godt sammen med krølhår og bomuld i bestræbelsen efter at sikre dig den bedste madras. Uld er desuden brandhæmmende og gør også din madras både vandafvisende og slidstærk i samspil med bomuld og krølhår.
HØR: Et af de naturmaterialer, som vi også er stolte af at bruge, er hør, hvis fineste egenskab er, at det afleder statisk elektricitet. Faktisk er det en faktor, der kan være altafgørende i forhold til din søvn, fordi netop statisk elektricitet kan risikere at give dig ubehag i form af blandt andet hovedpine og kløe på forskellige steder af kroppen. Hør kan desuden også prale af at virke lyddæmpende, hvilket kan være med til at give dig en krop i balance.

Frit valg mellem alle luksusvarianter

Det vigtigste er at finde en madras der passer til dig og dine søvn- og liggepræferencer, så frygt ej hvis du ikke tror en madras med hestehår er noget for dig. Vi har mange andre madrasser at vælge i mellem, som du naturligvis kan få til din seng Kronholt Comfort by Nils Christian Larsen! 

Vi har en basismadras med 6 forskellige topmadrasser til. Basismadrassen består af pocketfjedre og har 5 komfortzoner. Topmadrasserne der kan vælges imellem er koldskum i 2 fastheder, en latex, en memory, en Cooler-topmadras til hvis man har det varmt om natten eller topmadrassen Eksklusiv Twin Topper, der består af både et lag latex, et lag memory og små minifjedre for at give dig den ypperligste liggekomfort. 

Vi har også 2 varianter af Spring Plus, en med latex og en med memory. Disse madrasser har ligeledes 5 komfortzoner og ventilationskanaler. Memory Spring Plus har en komfortabel og trykaflastende topmadras i memory, hvor Latex Spring Plus har en støttende topmadras i latex – begge sikrer dig perfekt støtte og liggekomfort. 

Foretrækker du en ekstra fast madras, så er Wool Dreamer noget for dig. Den består af 5 komfortzoner og 5 komfortlag der gør madrassen fast men støttende og punktelastisk. Det naturlige indhold af lanolin i ulden, gør madrassen både antibakteriel og allergivenlig. 

Sky Dreamer er en madras med 7 komfortzoner og hele 8 komfortlag. Madrassen er håndlavet og har en så eksklusiv komfort at den også benyttes af hoteller. Den er i et luksuriøst tufted design samt bomuldssatin. 

Tufted UK har ligesom Sky Dreamer 7 komfortzoner og 8 komfortlag. Madrassen er delvist håndlavet og benyttes ligeledes af hoteller. Tufted UK anbefales til dig der vejer under 95 kg, mens Sky Dreamer anbefales til dig der vejer under 120 kg. 

Viking er en fast madras med 550 powerfjedre pr m2 og har 5 komfortzoner. Topmadrassen på denne madras har unikke minifjedre samt et fiberlag der sikrer en fast og støttende madras. Viking madrassen er sublim til dårlig/skadet ryg eller hvis man blot har lidt ekstra ergonomiske krav. 

Tiltaler en magisk søvnkomfort, så har vi Magic madrassen. Den består af 7 komfortzoner og hele 10 komfortlag inkl. både latex og memory! Madrassen sikrer suverænt god støtte og en eventyrligt god liggekomfort de næste mange år. 

Slutteligt har vi All-in-one som er til dig der er i tvivl. Denne madras består af 4 komfortlag som du selv kan omrokere på og opnå hele 6 forskellige fastheder og liggekomforter. Den er en skummadras og derfor uden fjedre, men har en formidabel støtte! Den passer til alle uanset kropsvægt og -bygning. Der er her altså mulighed for at skabe den perfekte madras til dig og din søvnkomfort. 

Læs mere om alle madrasserne oppe i valgmenuen.

Om Nils Christian Larsen

Oprindeligt begyndte det hele i Norge, hvor Nils Christian Larsen er opvokset. Siden har han rykket teltpælene op sammen med sine mange heste og er flyttet på gården Kronholt, som ligger centralt i det midtjyske ved Herning. Her har Nils Christian Larsen sin daglige gang, hvor han blandt andet avler heste og afholder diverse arrangementer hele året rundt. Kronholt er især kendt for sine flotte hingsteshows. Ligesom Nils Christian Larsen også sætter en stor ære i at invitere folk fra hele verden til gården for at lade dem blive inspireret og for at lære dem nye ting omkring heste. Selv har Nils Christian Larsen en imponerende karriere med sig i baggagen, idet han både kan kalde sig flere gange nordisk og norsk mester i flere discipliner, Europamester på is af flere omgange og vinder af de tyske og hollandske mesterskaber. Ligeledes er titlen som Verdensmester også en del af den dygtige rytters historie sammen med en uddannelse som berider, rideinstruktør og gourmetkok fra sin tid i Norge. Derfor er det også vigtigt for Nils Christian Larsen at have fokus på en god nattesøvn, når han hver dag står op med et hav af bolde i luften og en lang agenda foran sig. Der skal være tid til, at kroppen får lov til at få den forkælelse, som den har brug for, og derfor er det også en klar fordel med netop denne sengs mange egenskaber, som giver de bedste forudsætninger for en krop på farten og i konstant bevægelse.

Ofte stillede spørgsmål

Har du brug for hjælp? Vi har her samlet de mest stillede spørgsmål. Har du andre spørgsmål, så kig evt. under “Ofte stillede spørgsmål” her på bunden af siden, ellers sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Spørg hellere en gang for meget, end en gang for lidt. Teamet bag Miklagaard House of Tisvilde sidder altid klar til at guide dig til den gode nattesøvn.

Vi vil ikke sige at du skal vælge os fremfor andre, men vi kan fortælle dig hvad der adskiller os fra andre, og lade vores kvaliteter og design tale lidt for sig selv.

Vores absolutte spidskompetence er kvalitet og design, samt enorme fleksibilitet i forhold til ønsker, sammensætninger, farver, mål, design mv. Alt kan lade sig gøre hos os.

Vi tilbyder gratis levering i hele Danmark, også til ikke-brofaste øer, og er også behjælpelige ved behov for hjælp til at bære møblerne ind/op i boligen, samt samle produkterne, så du kun skal tage møblerne i brug og nyde dem.

Det korte svar er ja. Du er altid velkommen til at kontakte os, og vi vil vejlede og rådgive dig hele vejen. Det er vigtigt for os at du føler dig sikker på valget af seng og evt. tilbehør, samt er tryg ved handlen.

Har du nogle skavanker, eller har behov for at prøve en seng før du køber den, så er du meget velkommen til at komme forbi vores showroom på Bækkebrovej 23, 3220 Tisvildeleje, hvor vi har åbent efter aftale. Ring eller skriv til os for at aftale hvornår du kigger forbi, så du ikke kører forgæves.

Har du forelsket dig i et af vores produkter, hjælper vi gerne med finansieringen, da vi mener at alle skal have mulighed for at sove som en drøm, i den seng man drømmer om.

Vi tilbyder en særdeles fordelagtig finansiering igennem Sparxpres. Brug den indbyggede beregner på det produkt du ønsker at købe, eller læs mere om betingelserne her: https://sparxpres.dk/betingelser

Vælger du at købe din seng med finansiering, betyder det at du kan købe den nu, og betale senere.

Du skal blot:

– Finde din drømmeseng og tilføje den indkøbskurven.
– Ved kassen vælger du “finansiering” som betalingsmetode
– Du udfylder låneansøgningen og underskriver med MitID
– Vi sender dine varer som ved et helt almindeligt køb.

En finansiering gennem Sparxpres, er din garanti på en hurtig, simpel og sikker handel, hvor varens pris deles op i mindre, og mere overkommelige, bidder. Det hele foregår over computeren, og er derfor den enkleste måde at få finansieret dit køb på.

Er du nysgerrig på at vide mere om vores finansieringsmulighed, kan du læse mere på https://sparxpres.dk/

Hos Miklagaard House of Tisvilde får du altid gratis fragt til den nærmeste kantsten, uanset hvor i landet du bor – det gælder også, selvom du bor på en ikke-brofast ø. Ved gratis fragt står du selv for opbæring og montering, medmindre andet er tilkøbt. Gratis fragt gælder ved alle køb over 699,-.

Mindre produkter sendes til pakkeboks.

Ja det kan du da!

Vi tilbyder både opbæring af varer, montering og bortskaffelse (vi tager din gamle seng med retur) for nedenstående priser:

Indbæring 449,-
Indbæring og montering 799,-
Indbæring og bortskaffelse 899,-
Indbæring, montering og bortskaffelse 1249,-

Det gælder dog ikke på ikke-brofaste øer, desværre. Af forsikringsmæssige årsager tilbyder vi ikke montering der kræver at der skal bores i vægge.

Specifikation af

Kronholt Comfort by Nils Christian Larsen 180×210

Størrelse

180 x 210 cm

Højde

Bredde

Længde

Inkl. i prisen

Skal den samles

Komfortzoner

Ramme og bund

Ben

Garanti

Leveringstid

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kronholt Comfort by Nils Christian Larsen 180×210”