Søg
Close this search box.

Menu

7 Komfortzoner
Antibakteriel/allergivenlig
Ergonomisk støtte
Højde 30 cm
Pocket fjedre
Uldforing

Du kunne også være interesseret i...

Forkæl dig selv og tag dine præstationer til nye højder

En unik madras by Nils Christian Larsen, der tager din hverdagskomfort til nye højder! Navnet Hvíld betyder hvile, og det er netop hvad denne madras kan optimere i din hverdag. Det er af højeste prioritet for Nils Christian Larsen at få en god nattesøvn, da det er her vi restituerer og forbereder os til en ny dag. Den gode søvn, og dermed også restituering, begynder med den rette madras for at skabe de bedste betingelser for den optimale liggekomfort. Derfor er her skabt en madras med hele 7 komfortzoner, og udelukkende bestående af de bedste naturlige og temperaturregulerende materialer.

Hvíld Comfort by Nils Christian Larsen 90×210

33.999,00 KR

Delbetaling
883 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 33.999 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 883 kr. Samlede kreditomk. 8.376 kr. Samlet tilbagebetaling 42.375 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 11,84%. Der er fortrydelsesret.

Du kunne også være interesseret i...

Forkæl dig selv og tag dine præstationer til nye højder

En unik madras by Nils Christian Larsen, der tager din hverdagskomfort til nye højder! Navnet Hvíld betyder hvile, og det er netop hvad denne madras kan optimere i din hverdag. Det er af højeste prioritet for Nils Christian Larsen at få en god nattesøvn, da det er her vi restituerer og forbereder os til en ny dag. Den gode søvn, og dermed også restituering, begynder med den rette madras for at skabe de bedste betingelser for den optimale liggekomfort. Derfor er her skabt en madras med hele 7 komfortzoner, og udelukkende bestående af de bedste naturlige og temperaturregulerende materialer.

Svæv på en sky

Denne madras by Nils Christian Larsen – og er en madras med helt suveræn komfort, samt ekstraordinær høj kvalitet.

Madrassen er opbygget af flere, forskellige lag, som tæller både uld, ren bomuld, hestehår, kokosfibre og hele syv komfortzoner. Der er derfor fokus på de mest fornemme naturmaterialer, hvilket sikrer dig en uforglemmelig komfort. Du vil nærmest føle, at du svæver på en sky, når du ligger dig på netop denne madras, som er fri for kemiske stoffer. Samtidig kan du også ligge dig godt til rette med god samvittighed, da hele produktionen og behandlingen af de mange naturmaterialer er bæredygtig. Derfor er det også den oplagte seng for dig, som er allergiker – men også for dig, der ønsker den helt rette støtte til hele kroppen, når du lukker øjnene efter en lang dag. De mange lag er nemlig med til at give en uimodståelig trykaflastning til hele kroppen. Ligesom du kan se frem til en seng, der er temperaturregulerende. Så uanset om du er typen, der har det varmt, når du sover, eller måske har tendens til at fryse en smule, vil du få en seng, der tilpasser sig dig og din kropstemperatur. På den måde er du sikker på at vågne op og føle dig udhvilet dag efter dag.

Komfort og de bedste materialer

Madrassen er opbygget af forskellige lag, med hver deres unikke egenskab. Der er her kun gjort brug af de absolut bedste naturmaterialer, der giver en liggekomfort ud over det sædvanlige, og som bringer dig direkte til drømmeland, så snart du rammer madrassen og er klar til en god nats søvn. Madrassen er udviklet i smukkeste harmoni af luksuriøse materialer, der omfatter både uld, ren bomuld, kokosfibre og enkeltindpakkede pocket-fjedre der inddeler madrassen i hele syv komfortzoner.

Hos Miklagaard House of Tisvilde bruger vi kun hestehår, som bliver behandlet uden kemiske stoffer. Derimod bliver det renset og opvarmet, så det derefter kan opbevares, inden det bliver brugt som et af de grundlæggende elementer i designet. Hele produktionen af sengen er derfor bæredygtig, hvilket også gør det muligt for dig med allergi at kunne blive ejer af denne seng. De mange lag er samtidig med til at give dig den helt rigtige støtte fra hovedet og ned til hver tå, fordi sammensætningen af de to lag hestehår og de rigtige fjedre giver dig en usædvanlig, god trykaflastning. Du vil samtidig opleve, at madrassen er temperaturregulerende og vil sikre dig en nattesøvn i særklasse

Det eksklusive valg til en travl hverdag

En madras med hestehår er et særdeles eksklusivt valg – og din krop vil være dig evigt taknemmelig! En madras med hestehår sikrer dig ikke blot en suveræn søvnkvalitet, men også en liggekomfort i særklasse samt materialerne er både naturlige, antibakterielle og temperaturregulerende.

Madrassen er sammensat med hele 2 udsøgte lag hestehår der støtter dig gennem hele natten. Formålet med designet er at sikre en god nattesøvn, der bringer din restitution helt i top. Mange af døgnets timer bruger vi liggende i sengen, og her er en god madras af absolut højeste prioritet for dit velvære på sigt. Derfor er sammensætningen og kvaliteten af materialerne særdeles vigtig. Madrassen består af unikke enkeltindpakkede pocketfjedre, der giver dig i alt syv komfortzoner, som danner base for at madrassen tilpasser sig din krop på et splitsekund. Placeringen af hver enkelt fjeder gør, at du får bedst mulige support tilpasset til hele kroppen, ved at støtte mest der hvor du har mest brug for det. En altafgørende faktor for, at din søvn bliver bedst mulig, når de adskillige fjedre i selve madrassen bliver kombineret med de bæredygtige naturmaterialer. Materialerne sikrer dig både en temperaturregulerende, ventilerende, perfekt affjedrende madras med støtte helt i særklasse!

Alt i alt en harmonisk sammensat madras med eksklusiv komfort til en luksuriøs hverdag.

Dit livs bedste madras består af alt det bedste fra naturen

KRØLHÅR: Et af de vigtigste materialer i vores hestehårsmadrasser er krølhår, som har nogle helt uvurderlige evner, der hjælper dig på vej til dit livs bedste søvn. Det skyldes den fjederlignende egenskab, der sikrer dig en støtte i særklasse. Krølhår har ydermere en ventilerende evne, som betyder, at du får et behageligt søvnklima, da krølhår også er temperaturregulerende. Så har du en tendens til at få det for varmt, kan du roligt lukke øjnene på vores hestehårsmadras, der fjerner alt overskydende varme og fugt. Desuden er de mange krølhår med til at gøre madrassen allergivenlig, helt fri for allergener og har desuden antibakterielle evner. Det fine naturmateriale er derfor fyldt med fordele, der samtidig er særdeles slidstærkt, så du kan bruge din madras de næste mange, mange år.
BOMULD: Som et af de mange lag i vores hestehårsmadrasser, har bomuld også sin plads. Med bomuld får du et af de mest bløde materialer, der samtidig er usædvanlig åndbar, hvilket bringer din komfort helt i top. Du kan derfor se frem til komfortrig søvn i et perfekt ventileret søvnklima. Bomuld får nemlig luften omkring dig til at cirkulere, som holder dig tør og giver dig en behagelig komfort igennem hele natten. På den måde sikrer du, at din madras bliver ved med at holde sig frisk, og derved holder diverse sengemider for døren.
ULD: Uld er et af vores ældste materialer og har den fantastiske evne at kunne holde dig varm på kolde dage og virker kølende, når du har det varmt. Derfor er uld også et vigtigt materiale i vores opbygning af hestehårsmadrasserne. Ligesom uld samtidig spiller rigtig godt sammen med krølhår og bomuld i bestræbelsen efter at sikre dig den bedste madras. Uld er desuden brandhæmmende og gør også din madras både vandafvisende og slidstærk i samspil med bomuld og krølhår.
HØR: Et af de naturmaterialer, som vi også er stolte af at bruge, er hør, hvis fineste egenskab er, at det afleder statisk elektricitet. Faktisk er det en faktor, der kan være altafgørende i forhold til din søvn, fordi netop statisk elektricitet kan risikere at give dig ubehag i form af blandt andet hovedpine og kløe på forskellige steder af kroppen. Hør kan desuden også prale af at virke lyddæmpende, hvilket kan være med til at give dig en krop i balance.

Om Nils Christian Larsen

Oprindeligt begyndte det hele i Norge, hvor Nils Christian Larsen er opvokset. Siden har han rykket teltpælene op sammen med sine mange heste og er flyttet på gården Kronholt, som ligger centralt i det midtjyske ved Herning. Her har Nils Christian Larsen sin daglige gang, hvor han blandt andet avler heste og afholder diverse arrangementer hele året rundt. Kronholt er især kendt for sine flotte hingsteshows. Ligesom Nils Christian Larsen også sætter en stor ære i at invitere folk fra hele verden til gården for at lade dem blive inspireret og for at lære dem nye ting omkring heste. Selv har Nils Christian Larsen en imponerende karriere med sig i baggagen, idet han både kan kalde sig flere gange nordisk og norsk mester i flere discipliner, Europamester på is af flere omgange og vinder af de tyske og hollandske mesterskaber. Ligeledes er titlen som Verdensmester også en del af den dygtige rytters historie sammen med en uddannelse som berider, rideinstruktør og gourmetkok fra sin tid i Norge. Derfor er det også vigtigt for Nils Christian Larsen at have fokus på en god nattesøvn, når han hver dag står op med et hav af bolde i luften og en lang agenda foran sig. Der skal være tid til, at kroppen får lov til at få den forkælelse, som den har brug for, og derfor er det også en klar fordel med netop denne sengs mange egenskaber, som giver de bedste forudsætninger for en krop på farten og i konstant bevægelse.

Ofte stillede spørgsmål

Har du brug for hjælp? Vi har her samlet de mest stillede spørgsmål. Har du andre spørgsmål, så kig evt. under “Ofte stillede spørgsmål” her på bunden af siden, ellers sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Spørg hellere en gang for meget, end en gang for lidt. Teamet bag Miklagaard House of Tisvilde sidder altid klar til at guide dig til den gode nattesøvn.

Vi vil ikke sige at du skal vælge os fremfor andre, men vi kan fortælle dig hvad der adskiller os fra andre, og lade vores kvaliteter og design tale lidt for sig selv.

Vores absolutte spidskompetence er kvalitet og design, samt enorme fleksibilitet i forhold til ønsker, sammensætninger, farver, mål, design mv. Alt kan lade sig gøre hos os.

Vi tilbyder gratis levering i hele Danmark, også til ikke-brofaste øer, og er også behjælpelige ved behov for hjælp til at bære møblerne ind/op i boligen, samt samle produkterne, så du kun skal tage møblerne i brug og nyde dem.

Det korte svar er ja. Du er altid velkommen til at kontakte os, og vi vil vejlede og rådgive dig hele vejen. Det er vigtigt for os at du føler dig sikker på valget af seng og evt. tilbehør, samt er tryg ved handlen.

Har du nogle skavanker, eller har behov for at prøve en seng før du køber den, så er du meget velkommen til at komme forbi vores showroom på Bækkebrovej 23, 3220 Tisvildeleje, hvor vi har åbent efter aftale. Ring eller skriv til os for at aftale hvornår du kigger forbi, så du ikke kører forgæves.

Har du forelsket dig i et af vores produkter, hjælper vi gerne med finansieringen, da vi mener at alle skal have mulighed for at sove som en drøm, i den seng man drømmer om.

Vi tilbyder en særdeles fordelagtig finansiering igennem Sparxpres. Brug den indbyggede beregner på det produkt du ønsker at købe, eller læs mere om betingelserne her: https://sparxpres.dk/betingelser

Vælger du at købe din seng med finansiering, betyder det at du kan købe den nu, og betale senere.

Du skal blot:

– Finde din drømmeseng og tilføje den indkøbskurven.
– Ved kassen vælger du “finansiering” som betalingsmetode
– Du udfylder låneansøgningen og underskriver med MitID
– Vi sender dine varer som ved et helt almindeligt køb.

En finansiering gennem Sparxpres, er din garanti på en hurtig, simpel og sikker handel, hvor varens pris deles op i mindre, og mere overkommelige, bidder. Det hele foregår over computeren, og er derfor den enkleste måde at få finansieret dit køb på.

Er du nysgerrig på at vide mere om vores finansieringsmulighed, kan du læse mere på https://sparxpres.dk/

Hos Miklagaard House of Tisvilde får du altid gratis fragt til den nærmeste kantsten, uanset hvor i landet du bor – det gælder også, selvom du bor på en ikke-brofast ø. Ved gratis fragt står du selv for opbæring og montering, medmindre andet er tilkøbt. Gratis fragt gælder ved alle køb over 699,-.

Mindre produkter sendes til pakkeboks.

Ja det kan du da!

Vi tilbyder både opbæring af varer, montering og bortskaffelse (vi tager din gamle seng med retur) for nedenstående priser:

Indbæring 449,-
Indbæring og montering 799,-
Indbæring og bortskaffelse 899,-
Indbæring, montering og bortskaffelse 1249,-

Det gælder dog ikke på ikke-brofaste øer, desværre. Af forsikringsmæssige årsager tilbyder vi ikke montering der kræver at der skal bores i vægge.

Specifikation af

Hvíld Comfort by Nils Christian Larsen 90×210

Størrelse

90 x 210

Højde

Bredde

Længde

Højde

Madrasopbygning

Komfortzoner

Anbefalet personvægt

Garanti

Leveringstid

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hvíld Comfort by Nils Christian Larsen 90×210”

Sådan foregår levering

nummer 1
one (1)

Vi modtager din ordre

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet – også til alle ikke-brofaste øer.

3D Rendering white truck on a sea bridge
Tegnebræt 1

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler en leveringsdag der passer dig. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer fra GLS. 

nummer 3
Tegnebræt 1

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en halv time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Vi samler på glade og tilfredse kunder, så er du i tvivl eller har spørgsmål før køb, så kontakt os endelig! Vi mener at alle har ret til en god nattesøvn og en smuk indretning, så vi sidder selvfølgelig klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget. Du kan altid spørge om stort og småt, vores fornemmeste opgave er at guide dig tættere på det optimale valg for dig – hvad enten det er sengetøj, dyne eller din næste seng.

Har du brug for at prøve sengen, se sengebordet, mærke materialet eller andet?

Så kig endelig forbi vores showroom på Bækkebrovej 23, 3220 Tisvildeleje.

 Vi har åbent efter aftale, så skriv eller ring til os hvis du ønsker at kigge uforpligtende forbi os.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Indkøbskurv
Scroll to Top
Hafmeyja14-min

Tilmeld dig Miklagaard House of Tisvildes nyhedsbrev, og hold dig opdateret om nye designs, inspiration, tilbud og meget mere!

Ved at tilmelde dig her, accepterer du at modtage vores nyhedsbrev på e-mail

All-in-one skummadras

Fasthed: alle fastheder kan opnås med denne madras. Passer til alle uanset kropsvægt og -form. 

Vores All-in-one madras, som også har et åndbart betræk med lynlås, består af 4 komfortlag der kan kombineres til vidt forskellige liggekomforter. Madrassen er udarbejdet med et lag af naturlig latex for at skabe en stabil og støttende base, memoryskum for at give ekstra støtte til kroppen, EgoSoft til en overlegen komfort samt et lag EgoHard-skum der understøtter alle lagene til at sikre en helt unik søvnoplevelse.

Vores All in one madras, som vi har designet ud fra konceptet “Perfekt komfort til alle”, er svaret på alle spørgsmålene om støtte, korrekt rygsøjleposition og komfort, ved at lagene ganske simpelt rokeres rundt, for at opnå præcis den komfort og støtte du har brug for. 

Søvn med den optimale liggekomfort er en oplevelse i særklasse. Tag din søvn til nye højder med en madras, der tilpasser sig perfekt til dine ergonomiske behov. En madras fra Miklagaard House of Tisvilde sikrer dig en god søvn de næste mange år.

Fjalladís12-min

Nej tak, jeg nøjes med en 2-personers

Hvis du kun ønsker at købe en 2-personers sofa, og ikke ønsker et komplet sofasæt med både 2- og 3-personers sofa

Ophiuchus16-min

Ja tak, jeg ønsker en 3-personers sofa med

Hvis du ønsker at tilkøbe en 3-personers sofa, så du får et komplet sofasæt med både 2- og 3-personers sofa til at fuldende din smukke indretning

Circinus11

Nej tak, jeg nøjes med en 3-personers

Hvis du kun ønsker at købe en 3-personers sofa, og ikke ønsker et komplet sofasæt med både 2- og 3-personers sofa

auriga1-min

Ja tak, jeg ønsker en 2-personers sofa med

Hvis du ønsker at tilkøbe en 2-personers sofa, så du får et komplet sofasæt med både 2- og 3-personers sofa til at fuldende din smukke indretning

Højrevendt sofa

Vælg højrevendt hvis du ønsker den korte side af sofaen skal være i højre side. Højrevendt hjørnesofa betyder at den korte side er i højre side når du SIDDER I DEN

Regulus1-min

Venstrevendt sofa

Vælg venstrevendt hvis du ønsker den korte side af sofaen skal være i venstre side. Venstrevendt hjørnesofa betyder at den korte side er i venstre side når du SIDDER I DEN

Cremehvid

Smukke cremefarvede ben i eksklusivt design

Mørkegrøn

Smukke mørkegrønne ben i eksklusivt design

Valnød

Smukke ben i eksklusivt valnød-design

Berlin-min

Nej tak, ingen sengekiste

Hvis du ikke ønsker at købe sengekiste med lige nu. Der kan altid tilkøbes en sengekiste senere og tilføjes din smukke indretning.

Plain sengekiste

En plain sengekiste er i et tidsløst design og særdeles praktisk at have i sin indretning. Den bidrager til den hyggelige stemning, giver en ekstra siddeplads, samt er en funktionel og elegant opbevaringsløsning da den kan åbnes. Sengekisten er oplagt at have i soveværelset, men er også en oplagt løsning i entre, stue og selvfølgelig gæsteværelset.

Baron-9-min

Chesterfield sengekiste

Chesterfield sengekiste kan åbnes og er designet med en funktionel og praktisk opbevaringsløsning. Det kan være her, at du gemmer vintertøjet, når det er sommer og omvendt. Udover soveværelset kan du også med fordel bruge din nye sengekiste i entréen, hvor du og dine gæster har et sted at snøre sko og støvler, inden I skal ud af døren.

sengekister-mellemside

Flettet sengekiste

Sengekisten behøver ikke nødvendigvis at blive brugt i dit soveværelse. Du kan også sagtens placere den i entréen som siddeplads, når børnene skal hjælpes i sko eller i stuen som en behagelig puf i forbindelse med en hyggekrog. Ligesom du nemt kan flytte rundt på den, hvis du har flere gæster på besøg til filmaften, end sofaen har plads til.

London-1-min

Nej tak, ingen sengebord

Hvis du ikke ønsker at købe sengeborde med ligenu. Der kan altid tilkøbes sengebord senere og tilføjes din smukke indretning.

Basis-5-min

Sengebord med 2 skuffer

Mange mangler et sted at opbevare bogen eller brillerne i soveværelset. Med vores sengebord med to skuffer, kan du uden problemer gemme dine ting væk, så de ikke er synlige, men stadig tæt på dig. Der er brugt samme type materiale på samtlige af sengebordets sider, hvilket gør det meget dekorativt og diskret på samme tid.

camilla-9-min

Klassisk sengebord

Med vores klassiske sengebord får du et møbel til dit soveværelse, som er et eventyrligt slot værdigt. De svungne ben og det diskrete messinggreb får i hvert fald tankerne ledt hen på et storslået soveværelse med højt til loftet, og hvor lysekronen skinner fra loftet. Sengebordet stråler af eksklusivitet – men lad dig ikke begrænse af stilen.

pop-op-sengebord-3-skuffer-min

Sengebord med 3 skuffer

De fleste af os kender nok til, at vi ofte har brug for et sted at opbevare bogen, magasinerne, brillerne eller mobilopladerne i vores soveværelse. Desværre kommer det tit og ofte til at virke rodet, men det har vi løsningen på her med vores sengebord med tre skuffer.

Flet-9-min

Flettet sengebord

Vores flettede sengebord kan være med til at føre noget tekstur ind i rummet sammen med de bløde tekstiler som sengetøj og måske et lækkert sengetæppe. Der er desuden en fast plade på toppen af sengebordet, så underlaget er fast nok til også at kunne stille morgenkaffen på en hyggelig weekendmorgen, hvor det er tid til selvforkælelse.

pop-op-sengebord-chesterfield-min

Chesterfield sengebord

Chesterfield sengebordet er oplagt at have i soveværelset, men er også en smuk løsning som afsætningsbord i indretningen. Vores chesterfield sengebord er grebsfrit og åbnes derfor let med et tryk på fronten. Bordet har 2 skjulte skuffer, en lille og en større skuffe, som begge naturligvis er let at åbne og lukke.

rundt-chesterfield-sengebord-min

Rundt chesterfield sengebord

Vores runde Chesterfield sengebord kan med sin organiske form, skabe et nyt twist til soveværelset. Det dekorative Chesterfield-design vil samtidig stå som en stilfuld detalje og pynte i rummet, som vi alle tilbringer utrolig mange timer i gennem vores liv. Bordet har en fast plade på toppen, hvilket gør det nemmere at bruge som afsætningsplads.

Valnød

Smukke ben i eksklusivt valnød-design

Hvid

Smukke hvide ben i eksklusivt design

Sølv

Smukke sølvfarvede ben i eksklusivt design

Guld

Smukke guldfarvede ben i eksklusivt design