Menu

7 Komfortzoner
Antibakteriel/allergivenlig
Ergonomisk støtte
Højde 28 cm
Pocket fjedre
Uldforing

Du kunne også være interesseret i...

Design by Tina Lund

En unik madras med hestehår der tager din søvnkomfort og dine præstationer til helt nye højder. I designprocessen har det været altafgørende for Tina Lund at opnå målet om en luksuriøs madras, der skaber rammen om den gode søvnkomfort, med henblik på en perfekt restituering HVER nat. Bag gode resultater er en god restituering, og den optimale madras til dig og din krop er rette sted at starte. Det skal være som at komme hjem til en drøm efter en travl og indholdsrig dag på farten. Følelsen af hverdagsforkælelse skal omfavne dig fra første sekund du ligger dig på madrassen.

Dubai Comfort by Tina Lund 140×200

32.499,00 KR

Du kunne også være interesseret i...

Design by Tina Lund

En unik madras med hestehår der tager din søvnkomfort og dine præstationer til helt nye højder. I designprocessen har det været altafgørende for Tina Lund at opnå målet om en luksuriøs madras, der skaber rammen om den gode søvnkomfort, med henblik på en perfekt restituering HVER nat. Bag gode resultater er en god restituering, og den optimale madras til dig og din krop er rette sted at starte. Det skal være som at komme hjem til en drøm efter en travl og indholdsrig dag på farten. Følelsen af hverdagsforkælelse skal omfavne dig fra første sekund du ligger dig på madrassen.

Ergonomisk støtte og godt design

Bag designet af denne ergonomiske drøm står Tina Lund, som både er kendt for sine imponerende resultater som professionel rytter og karrierekvinde.

Designet har været med komfort og godt design som omdrejningspunkt. Intet er overladt til tilfældighederne, hvilket er helt bevidst og i Tina Lunds ånd, som sætter en ære i at gøre tingene helt ud til fingerspidserne – uanset hvad hun rører ved. Det kommer særligt til udtryk blandt de mange vundne titler. Som rytter kan Tina Lund skrive danskmester på cv’et hele nitten gange og supplere med otte gange nordisk mester. Sagt på en anden måde har Tina Lund et højt ambitionsniveau, som kræver en solid nattesøvn så krop og sjæl kan restituere ordentligt. For at kunne levere de gode præstationer og holde fuldt fokus, uanset hvilke projekter man har søsat, så kræves derfor en god hvile – og de bedste forudsætninger for det, starter med en god kvalitetsmadras.

Derfor har vi i samarbejde med Tina Lund udarbejdet denne madras med et lag hestehår, der både er støttende, temperaturregulerende, åndbar og perfekt affjedrende i komfortlagene, alt i alt en madras i smuk harmoni med støtten fra de 7 komfortzoner. Tag din søvn, og derved også dine præstationer til helt nye højder med denne madras!

Fokus på komfort og de bedste materialer

Madrassen er opbygget af flere forskellige lag, hvor der kun er gjort brug af de bedste naturmaterialer, der giver en komfort ud over det sædvanlige, og som gør dig flyvende, så snart at du rammer hovedet på puden og er klar til en god nats søvn. Madrassen er udviklet i en smuk harmoni af eksklusive materialer, der omfatter både uld, ren bomuld, kokosfibre og hele syv komfortzoner.

Hos Miklagaard House of Tisvilde bruger vi kun hestehår, som bliver behandlet uden kemiske stoffer. Derimod bliver det renset og opvarmet, så det derefter kan opbevares, inden det bliver brugt som et af de grundlæggende elementer i designet. Hele produktionen af sengen er derfor bæredygtig, hvilket også gør det muligt for dig med allergi at kunne blive ejer af denne seng. De mange lag er samtidig med til at give dig den helt rigtige støtte fra hovedet og ned til hver tå, fordi sammensætningen af hår og de rigtige fjedre giver dig en usædvanlig, god trykaflastning. Du vil samtidig opleve, at madrassen er temperaturregulerende og vil sikre dig en nattesøvn i verdensklasse.

Et valg din krop vil takke dig for - hver dag!

En madras med hestehår et et særdeles eksklusivt valg – og din krop vil være dig evigt taknemmelig! En madras med hestehår sikrer dig ikke blot en suveræn søvnkvalitet, men også en liggekomfort i særklasse samt materialerne er både naturlige, antibakterielle og temperaturregulerende.

Madrassen har et udsøgt lag hestehår der støtter dig gennem hele natten. Formålet er at sikre en god nattesøvn, der virker restituerende på krop og sjæl. Vi bruger hver nat mange af døgnets timer i sengen, og her er en god madras af absolut højeste prioritet. Derfor er sammensætningen og valget af materialer særdeles vigtig. Madrassen består af unikke enkeltindpakkede pocketfjedre, der forærer dig i alt syv komfortzoner, hvilket gør, at madrassen tilpasser sig din krop på et splitsekund. Placeringen af hver enkelt fjeder gør, at du får en særdeles god støtte fra skulder til tå. En altafgørende hjælper til, at din søvn bliver sublim, når de adskillige fjedre i selve madrassen bliver kombineret med de mange, gode naturmaterialer. Materialerne sikrer dig både en temperaturregulerende, ventilerende, perfekt affjedrende madras med støtte helt i særklasse!

Alt i alt en harmonisk sammensat madras med eksklusiv komfort til en luksuriøs hverdag.

Perfektion ned til mindste detalje

En madras med hestehår fra os består således af:
KRØLHÅR: Et af de vigtigste materialer i vores hestehårsmadrasser er krølhår, som har nogle helt uvurderlige evner, der hjælper dig på vej til dit livs bedste søvn. Det skyldes den fjederlignende egenskab, der sikrer dig en støtte i særklasse. Krølhår har ydermere en ventilerende evne, som betyder, at du får et behageligt søvnklima, da krølhår også er temperaturregulerende. Så har du en tendens til at få det for varmt, kan du roligt lukke øjnene på vores hestehårsmadras, der fjerner alt overskydende varme og fugt. Desuden er de mange krølhår med til at gøre madrassen allergivenlig, helt fri for allergener og har desuden antibakterielle evner. Det fine naturmateriale er derfor fyldt med fordele, der samtidig er særdeles slidstærkt, så du kan bruge din madras de næste mange, mange år.
BOMULD: Som et af de mange lag i vores hestehårsmadrasser, har bomuld også sin plads. Med bomuld får du et af de mest bløde materialer, der samtidig er usædvanlig åndbar, hvilket bringer din komfort helt i top. Du kan derfor se frem til komfortrig søvn i et perfekt ventileret søvnklima. Bomuld får nemlig luften omkring dig til at cirkulere, som holder dig tør og giver dig en behagelig komfort igennem hele natten. På den måde sikrer du, at din madras bliver ved med at holde sig frisk, og derved holder diverse sengemider for døren.
ULD: Uld er et af vores ældste materialer og har den fantastiske evne at kunne holde dig varm på kolde dage og virker kølende, når du har det varmt. Derfor er uld også et vigtigt materiale i vores opbygning af hestehårsmadrasserne. Ligesom uld samtidig spiller rigtig godt sammen med krølhår og bomuld i bestræbelsen efter at sikre dig den bedste madras. Uld er desuden brandhæmmende og gør også din madras både vandafvisende og slidstærk i samspil med bomuld og krølhår.
HØR: Et af de naturmaterialer, som vi også er stolte af at bruge, er hør, hvis fineste egenskab er, at det afleder statisk elektricitet. Faktisk er det en faktor, der kan være altafgørende i forhold til din søvn, fordi netop statisk elektricitet kan risikere at give dig ubehag i form af blandt andet hovedpine og kløe på forskellige steder af kroppen. Hør kan desuden også prale af at virke lyddæmpende, hvilket kan være med til at give dig en krop i balance.

Om Tina Lund

Allerede da Tina Lund var ganske lille, blev hun introduceret til den første ridetime. Mødet mellem hende og rideverdenen var kærlighed ved første blik, og hun husker stadig følelsen, der gennemstrømmede hende, og hvordan den bare tog til, da hun tog sit første, lille spring på ryggen af en af rideskolens mindste ponyer. Følelsen var skøn, og den dag i dag ser Tina Lund stadig tilbage på den sejr, hun oplevede hver gang, at hun gennemførte endnu et spring eller endnu en udfordring, når hun trådte ind på banen.

Ihærdigheden og kærligheden til ridesporten har fået Tina Lund øverst på skamlen til utallige mesterskaber, hvor hun i 2015 blandt andet blev den bedste rytter i UAE. Alt sammen noget, der har gjort hende til et kendt ansigt herhjemme, hvor hun foruden at blive nummer to i TV2s “Vild med Dans” også har skrevet bøger og produceret flere dvd’er med guides til at blive en god rytter.

Siden 2011 har Tina Lund været gift med den tidligere fodboldspiller Allan Nielsen. Senere har parret fået to børn. I dag bor de igen i Danmark, efter deres eventyr i Dubai fra 2013-2021. Her har hun mange bolde i luften, når hun både sælger de bedste topheste, rådgiver i forbindelse med køb og salg af forskellige heste. Ligesom hun også både fungerer som coach og underviser for flere af de allerbedste topryttere i dag.

Ofte stillede spørgsmål

Har du brug for hjælp? Vi har her samlet de mest stillede spørgsmål. Har du andre spørgsmål, så kig evt. under “Ofte stillede spørgsmål” her på bunden af siden, ellers sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Spørg hellere en gang for meget, end en gang for lidt. Teamet bag Miklagaard House of Tisvilde sidder altid klar til at guide dig til den gode nattesøvn.

Vi vil ikke sige at du skal vælge os fremfor andre, men vi kan fortælle dig hvad der adskiller os fra andre, og lade vores kvaliteter og design tale lidt for sig selv.

Vores absolutte spidskompetence er kvalitet og design, samt enorme fleksibilitet i forhold til ønsker, sammensætninger, farver, mål, design mv. Alt kan lade sig gøre hos os.

Vi tilbyder gratis levering i hele Danmark, også til ikke-brofaste øer, og er også behjælpelige ved behov for hjælp til at bære møblerne ind/op i boligen, samt samle produkterne, så du kun skal tage møblerne i brug og nyde dem.

Det korte svar er ja. Du er altid velkommen til at kontakte os, og vi vil vejlede og rådgive dig hele vejen. Det er vigtigt for os at du føler dig sikker på valget af seng og evt. tilbehør, samt er tryg ved handlen.

Har du nogle skavanker, eller har behov for at prøve en seng før du køber den, så er du meget velkommen til at komme forbi vores showroom på Bækkebrovej 23, 3220 Tisvildeleje, hvor vi har åbent efter aftale. Ring eller skriv til os for at aftale hvornår du kigger forbi, så du ikke kører forgæves.

Har du forelsket dig i et af vores produkter, hjælper vi gerne med finansieringen. Selvfølgelig for 0,- i rente, gebyr og oprettelse, da vi mener at alle skal have mulighed for at sove som en drøm, i den seng man drømmer om.

Vælger du at købe din seng med gratis finansiering, betyder det at du kan købe den nu, og betale senere.

Du skal blot:

– Finde din drømmeseng og tilføje den indkøbskurven.
– Ved kassen vælger du “finansiering” som betalingsmetode
– Du udfylder låneansøgningen og underskriver med nem-id
– Vi sender dine varer som ved et helt almindeligt køb.

Vi tilbyder gratis finansiering gennem Sparxpres, som er din garanti på en hurtig, simpel og sikker handel, hvor du kun betaler varens pris, blot delt op i mindre bidder. Det hele foregår over computeren, og er derfor den enkleste måde at få finansieret dit køb på.

Er du nysgerrig på at vide mere om den gratis finansieringsmulighed, kan du læse mere på https://sparxpres.dk/

Hos Miklagaard House of Tisvilde får du altid gratis fragt til den nærmeste kantsten, uanset hvor i landet du bor – det gælder også, selvom du bor på en ikke-brofast ø. Ved gratis fragt står du selv for opbæring og montering, medmindre andet er tilkøbt. Gratis fragt gælder selvfølgelig også ved købt af mindre produkter.

Ja det kan du da!

Vi tilbyder både opbæring af varer, montering og bortskaffelse (vi tager din gamle seng med retur) for nedenstående priser:

Indbæring 449,-
Indbæring og montering 799,-
Indbæring og bortskaffelse 899,-
Indbæring, montering og bortskaffelse 1249,-

Det gælder dog ikke på ikke-brofaste øer, desværre. Af forsikringsmæssige årsager tilbyder vi ikke montering der kræver at der skal bores i vægge.

Specifikation af

Dubai Comfort by Tina Lund 140×200

Størrelse

140 x 200 cm

Højde

Bredde

Længde

Højde

Madrasopbygning

Komfortzoner

Anbefalet personvægt

Garanti

Leveringstid

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dubai Comfort by Tina Lund 140×200”

Sådan foregår levering

nummer 1
one (1)

Vi modtager din ordre

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet – også til alle ikke-brofaste øer.

3D Rendering white truck on a sea bridge
Tegnebræt 1

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler en leveringsdag der passer dig. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer fra GLS. 

nummer 3
Tegnebræt 1

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en halv time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Vi samler på glade og tilfredse kunder, så er du i tvivl eller har spørgsmål før køb, så kontakt os endelig! Vi mener at alle har ret til en god nattesøvn og en smuk indretning, så vi sidder selvfølgelig klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget. Du kan altid spørge om stort og småt, vores fornemmeste opgave er at guide dig tættere på det optimale valg for dig – hvad enten det er sengetøj, dyne eller din næste seng.

Har du brug for at prøve sengen, se sengebordet, mærke materialet eller andet?

Så kig endelig forbi vores showroom på Bækkebrovej 23, 3220 Tisvildeleje.

 Vi har åbent efter aftale, så skriv eller ring til os hvis du ønsker at kigge uforpligtende forbi os.

Vi glæder os til at høre fra dig.