Søg
Close this search box.

Menu

Særligt ekstra fjedrende lag
Ergonomisk støtte
Gratis levering
Premium komfort
Produceret i EU
Rentefri finansiering
Stort farveudvalg

Du kunne også være interesseret i...

Ergonomisk komfort

Med vores Deluxe elevationsseng får du en seng udover det sædvanlige, da den er bygget op af i alt fem komfortzoner, hvilket sikrer dig, at du får den helt rigtige, ergonomiske støtte, som du har brug for. Samtidig med, at du helt selv kan styre dit hovedgærde, når du skal sove, hvilket giver en utrolig fleksibilitet. Ligesom det også er en stor fordel, hvis du ønsker at nyde en stille søndag morgen i sengen. Her kan du trygt indstille sengen, så den passer til at kunne læse, spise eller noget helt tredje. Mulighederne er mange, hvilket også gør sig gældende, når du selv skal stå for farve- og materialevalget på din nye seng.

Deluxe elevationsseng 120×200 – Vælg selv sengegavl

42.998,00 KR

Delbetaling
1.139 kr. pr. måned
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 42.998 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 1.139 kr. Samlede kreditomk. 11.652 kr. Samlet tilbagebetaling 54.650 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 13,01%. Der er fortrydelsesret.

Du kunne også være interesseret i...

Ergonomisk komfort

Med vores Deluxe elevationsseng får du en seng udover det sædvanlige, da den er bygget op af i alt fem komfortzoner, hvilket sikrer dig, at du får den helt rigtige, ergonomiske støtte, som du har brug for. Samtidig med, at du helt selv kan styre dit hovedgærde, når du skal sove, hvilket giver en utrolig fleksibilitet. Ligesom det også er en stor fordel, hvis du ønsker at nyde en stille søndag morgen i sengen. Her kan du trygt indstille sengen, så den passer til at kunne læse, spise eller noget helt tredje. Mulighederne er mange, hvilket også gør sig gældende, når du selv skal stå for farve- og materialevalget på din nye seng.

Lidt mere luksus til hverdagen

Deluxe Elevationssengen fra Miklagaard House of Tisvilde er helt eksklusivt sammensat med komfort og søvnkvalitet for øje. Sengen er opbygget anderledes end klassiske elevationssenge, da denne har hele 2 fjedrende lag, hvorimod almindelige elevationssenge blot er opbygget af en bund med elevation og en springmadras med fjedre som eneste fjedrende komfortlag.

Vores Deluxe Elevation består derimod af en særdeles solid træramme, den bedste elevationsmotor på markedet, en bund med fjedre og yderligere et fjedrende komfortlag fra dit valg af springmadras. Vores elevationsseng er en komplet seng med formonterede sengeben og mulighed for tilkøb af en sengegavl der passer perfekt til din indretning. Sengen er altså det absolut eksklusive valg for den kvalitetsbevidste livsnyder.

  • 2 elevationsbunde med fjedrende komfortlag
  • Et yderligere fjedrende komfortlag fra dit valg af springmadras, der vælges ud fra dine ergonomiske krav og præferencer
  • Medfølgende topmadras med split afhængigt af valg af springmadras
  • 5 cm høje formonterede sengeben
  • 5 års garanti på elevationsmotoren
  • 2 medfølgende fjernbetjeninger til elevationsfunktionen
  • Særdeles eksklusiv tv endegavl kan tilkøbes – enten i et simpelt eller i et chesterfield design
  • Leveres samlet og skal derfor blot pakkes ud af emballagen

Vi har et bredt udvalg af sengegavle i kompromisløst design, der kan tilkøbes – find din favorit og fuldend din smukke indretning.

Basis betyder ikke kedelig hos os - det betyder høj kvalitet med fleksible muligheder

Basismadrassen består af pocketfjedre og 5 komfortzoner, for at sikre dig de bedste betingelser for en god nattesøvn. Madrassen er i samme farve- og materialevalg, som det der vælges til sengebunden.

Der medfølger en fugtabsorberende og ventilerende 12 cm høj topmadras i koldskum. Koldskum er forholdsvis fast, har en god bæreevne og elasticitet, der forærer dig en afslappet og ergonomisk sovekomfort i mange år. Koldskum findes i 2 varianter for at sikre optimal liggekomfort. Vi anbefaler soft-varianten til dig der vejer under 85 kg, og fast til dig der vejer over 85 kg.

Ønskes en anden topmadras end koldskum, så har vi også i bl.a. latex, memory, en kølende samt vores helt unikke Eksklusive Twin Topper.

Læs mere om basismadrassen her.

Læs mere om de forskellige topmadrasser til basismadrassen her.

Støtte gennem hele natten

Til vores basismadras kan du vælge mellem flere forskellige topmadrasser, herunder også latex eller memory.

Begge typer er 12 cm høje komfortable, støttende og trykaflastende topmadrasser. De former sig efter kroppen og giver en optimal ergonomisk støtte til ryg, skulder og lænd gennem hele natten.

Når skummet er trykaflastende betyder det at det former sig efter kropsvægt og -varme. Madrassen giver så at sige mere efter, der hvor der er mest vægt på. Dette sikrer en ergonomisk korrekt soveposition og støtte. De er særligt velegnet hvis man har smerter i ryg eller lænd. Vi anbefaler den dog også til dig uden skavanker, da den virker forebyggende.

Betrækket består af en ventilerende 3D-foring, der desuden er nem at tage af og vaske ved behov. Betrækket er ydermere antibakterielt og dermed allergivenligt.

Eksklusiv twin topper - dobbelt op på luksus

Til vores basismadras kan du også vælge vores helt unikke eksklusive twin topper topmadras.

Twin topper er en 12 cm høj luksus topmadras, der består af minifjedre, latex OG memory -skum. Topmadrassen har altså en helt unik sammensætning af førsteklasses materialer, der er særligt udvalgt, for at skabe de bedste betingelser for den optimale nattesøvn.

Den unikke sammensætning støtter ikke kun din krop til den bedst mulige komfort, men aflaster ligeledes din sengebund. Levetiden på din seng og fjedre forlænges derved også.

Twin topper er en kombination af alt det bedste i én topmadras. Topmadrassen er desuden allergivenlig.

Er du blevet nysgerrig på vores Eksklusive Twin Topper, så kan du læse mere om den her.

Ingen montering men masser af design-muligheder

Hos Miklagaard House of Tisvilde ønsker vi ikke kun, at alle får den bedst mulige nattesøvn, men også at indretningsdrømme går i opfyldelse. Derfor har vi muliggjort at du kan designe din egen elevationsseng, så du får en helt unik og personlig seng, der passer til dig, din stil og dine behov. Vi mener nemlig ikke, at en seng kun skal være ergonomisk god, men også leve op til dine krav til design og kvalitet. Vælg blot det materiale og den farve du drømmer om, der skal fuldende din indretning. Ved selv at kunne sammensætte den helt perfekte seng, opnår du med sikkerhed præcis det touch til din indretning, der passer til dig og din stil.

Montering – så simpel som muligt

Når du modtager din seng, så har vi allerede monteret så meget som muligt for dig. Det eneste du skal er at placere sengen på sin nye plads, læne dig tilbage og nyde din nye elevationsseng – nemt ikke? Dét er ikke blot en nem, men også en smuk indretning.

Ofte stillede spørgsmål

Har du brug for hjælp? Vi har her samlet de mest stillede spørgsmål. Har du andre spørgsmål, så kig evt. under “Ofte stillede spørgsmål” her på bunden af siden, ellers sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Spørg hellere en gang for meget, end en gang for lidt. Teamet bag Miklagaard House of Tisvilde sidder altid klar til at guide dig til den gode nattesøvn.

Vi vil ikke sige at du skal vælge os fremfor andre, men vi kan fortælle dig hvad der adskiller os fra andre, og lade vores kvaliteter og design tale lidt for sig selv.

Vores absolutte spidskompetence er kvalitet og design, samt enorme fleksibilitet i forhold til ønsker, sammensætninger, farver, mål, design mv. Alt kan lade sig gøre hos os.

Vi tilbyder gratis levering i hele Danmark, også til ikke-brofaste øer, og er også behjælpelige ved behov for hjælp til at bære møblerne ind/op i boligen, samt samle produkterne, så du kun skal tage møblerne i brug og nyde dem.

Det korte svar er ja. Du er altid velkommen til at kontakte os, og vi vil vejlede og rådgive dig hele vejen. Det er vigtigt for os at du føler dig sikker på valget af seng og evt. tilbehør, samt er tryg ved handlen.

Har du nogle skavanker, eller har behov for at prøve en seng før du køber den, så er du meget velkommen til at komme forbi vores showroom på Bækkebrovej 23, 3220 Tisvildeleje, hvor vi har åbent efter aftale. Ring eller skriv til os for at aftale hvornår du kigger forbi, så du ikke kører forgæves.

Har du forelsket dig i et af vores produkter, hjælper vi gerne med finansieringen, da vi mener at alle skal have mulighed for at sove som en drøm, i den seng man drømmer om.

Vi tilbyder en særdeles fordelagtig finansiering igennem Sparxpres. Brug den indbyggede beregner på det produkt du ønsker at købe, eller læs mere om betingelserne her: https://sparxpres.dk/betingelser

Vælger du at købe din seng med finansiering, betyder det at du kan købe den nu, og betale senere.

Du skal blot:

– Finde din drømmeseng og tilføje den indkøbskurven.
– Ved kassen vælger du “finansiering” som betalingsmetode
– Du udfylder låneansøgningen og underskriver med MitID
– Vi sender dine varer som ved et helt almindeligt køb.

En finansiering gennem Sparxpres, er din garanti på en hurtig, simpel og sikker handel, hvor varens pris deles op i mindre, og mere overkommelige, bidder. Det hele foregår over computeren, og er derfor den enkleste måde at få finansieret dit køb på.

Er du nysgerrig på at vide mere om vores finansieringsmulighed, kan du læse mere på https://sparxpres.dk/

Hos Miklagaard House of Tisvilde får du altid gratis fragt til den nærmeste kantsten, uanset hvor i landet du bor – det gælder også, selvom du bor på en ikke-brofast ø. Ved gratis fragt står du selv for opbæring og montering, medmindre andet er tilkøbt. Gratis fragt gælder ved alle køb over 699,-.

Mindre produkter sendes til pakkeboks.

Ja det kan du da!

Vi tilbyder både opbæring af varer, montering og bortskaffelse (vi tager din gamle seng med retur) for nedenstående priser:

Indbæring 449,-
Indbæring og montering 799,-
Indbæring og bortskaffelse 899,-
Indbæring, montering og bortskaffelse 1249,-

Det gælder dog ikke på ikke-brofaste øer, desværre. Af forsikringsmæssige årsager tilbyder vi ikke montering der kræver at der skal bores i vægge.

Specifikation af

Deluxe elevationsseng 120×200 – Vælg selv sengegavl

Størrelse

120 x 200

Højde

Sådan foregår levering

nummer 1
one (1)

Vi modtager din ordre

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet – også til alle ikke-brofaste øer.

3D Rendering white truck on a sea bridge
Tegnebræt 1

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler en leveringsdag der passer dig. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer fra GLS. 

nummer 3
Tegnebræt 1

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en halv time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Vi samler på glade og tilfredse kunder, så er du i tvivl eller har spørgsmål før køb, så kontakt os endelig! Vi mener at alle har ret til en god nattesøvn og en smuk indretning, så vi sidder selvfølgelig klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget. Du kan altid spørge om stort og småt, vores fornemmeste opgave er at guide dig tættere på det optimale valg for dig – hvad enten det er sengetøj, dyne eller din næste seng.

Har du brug for at prøve sengen, se sengebordet, mærke materialet eller andet?

Så kig endelig forbi vores showroom på Bækkebrovej 23, 3220 Tisvildeleje.

 Vi har åbent efter aftale, så skriv eller ring til os hvis du ønsker at kigge uforpligtende forbi os.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Indkøbskurv
Scroll to Top