Søg
Close this search box.

Menu

Dansk Design
Gratis finansiering
Gratis levering
Udviklet af Miklagaard

Du kunne også være interesseret i...

Find den rette sofa

Vi har alle forskellige ønsker til en sofa. Både når det kommer til størrelse, udseende, funktionalitet og komfort. Det er vigtigt at vælge den helt rigtige sofa, når du indretter din stue, så det er ikke altid et nemt valg. Hos Miklagaard House of Tisvilde gør vi det nemt for dig. Vi har et stort udvalg af sofaer, alle med beskrivelser af materiale, stil og funktion, der gør valget lidt nemmere for dig. Uanset om du er ude efter den store flydersofa, den elegante trepersoners eller dem med chaiselong, så kan du finde den her hos os.

Circinus 3-personers sofa

19.999,00 KR

Delbetaling
662 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 19.999 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 662 kr. Samlede kreditomk. 3.828 kr. Samlet tilbagebetaling 23.827 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 12,40%. Der er fortrydelsesret.

Du kunne også være interesseret i...

Find den rette sofa

Vi har alle forskellige ønsker til en sofa. Både når det kommer til størrelse, udseende, funktionalitet og komfort. Det er vigtigt at vælge den helt rigtige sofa, når du indretter din stue, så det er ikke altid et nemt valg. Hos Miklagaard House of Tisvilde gør vi det nemt for dig. Vi har et stort udvalg af sofaer, alle med beskrivelser af materiale, stil og funktion, der gør valget lidt nemmere for dig. Uanset om du er ude efter den store flydersofa, den elegante trepersoners eller dem med chaiselong, så kan du finde den her hos os.

Flere funktioner i ét møbel

I dagens Danmark kan det være vigtigt for os at bo praktisk og funktionelt, fordi vi ikke altid vægter pladsen lige så højt, som vi for eksempel gjorde i 70’erne. Det er ikke længere nødvendigt for os at skulle bo på adskillige kvadratmeter, når du skal slå dig ned for første gang og etablere det hjem, som du højest sandsynligt forventer at skulle bo i over en længere årerække. Derfor kan det også være en fordel at finde nogle møbler, der er fleksible, så du på den måde helt naturligt får flere funktioner i ét møbel, og du derved lettere kan tilpasse dig dine aktuelle behov.

Engelske undertoner

Med vores sofa Cicinius har det netop været intentionen. Her har du nemlig mulighed for at tage udgangspunkt i en relativ lille sofa og så bygge videre ud fra den. Det kan du gøre ved at sammensætte flere sofaer i din stue, hvis du ønsker, at sofaen skal være det centrale punkt i rummet med plads til mange mennesker, eller måske er i en større familie, der har behov for mange siddepladser. Men hvad kan passe til Cicinius hyggelige udseende? Sofaen stråler med sine referencer til det fineste afternoon tea selskab i det centrale London. Du kan næsten høre kaffestellet, der klirer, og det engelske sprog, som summer i det fjerne. Formsproget er typisk engelsk med sine svungne linjer og romantiske undertoner – men tænk over, hvordan den skal se ud hos netop dig.

Den røde tråd

Du kan for eksempel vælge at bruge Cicinius som sovesofa og på den måde spare plads, fordi du nu ikke har behov for at have to separate møbler stående for at kunne få overnattende gæster på besøg. Til sofaen er det samtidig muligt at få en matchende lænestol, hvilket gør det lettere for dig at skabe en rød tråd i din indretning. Begge møbler har en ekstraordinær god komfort med sine afrundede kanter og sine behagelige former, som gør sofaen utrolig ergonomisk.

Skab en god base

Nu har du basen på plads. Og selve basen er altid vigtig for den gode indretning. Basen, der består af et grundlæggende, godt valg, når det kommer til et rums mest nødvendige møbler som for stuen typisk er sofahjørnet. Men når vi taler om et hjems base i indretningen betyder det i høj grad også, at et valg af farver skal være på plads og give mening, inden du begynder at tage hul på dine næste møbelvalg. Her kan du med fordel fokusere på to eller tre farver og lade dem være grundlæggende, når du vælger boligtilbehør, møbler og maling. Går du med nogle mørke toner, vil du helt sikkert opleve at gøre sofaen mere maskulin. Nu vil den sagtens kunne flytte ind på herreværelset eller på hjemmekontoret, hvor der måske kun lige er behov for et par enkelte siddepladser. Du kan omvendt også vælge den i en fin, lys nuance. På ingen tid vil du se, at sofaen kan forvandle sig til et møbel, man typisk ser i den romantiske indretning, som ofte er at finde i smukke, hvide patriciervillaer i Danmark. Du får altså meget foræret med en sofa, som Cicinius, der har en række af forskellige muligheder.

Luksuriøst design og eksklusiv komfort

Circinus er en yderst stilfuld tilføjelse til indretningen, og kan sætte den komfortable ramme om mange gode stunder. Sofaen måler i alt 242 cm i bredden og 100 cm i dybden, og kan evt. kombineres med vores 2-personers sofa i samme model. Sofaen har mulighed for at udfoldes til en sovesofa, hvor liggemålet er 85 cm x 180 cm. Sofaen er opbygget af en solid træramme med dekorative træben i en farve du selv vælger, alt efter hvad der passer til din indretning. Sofapuderne består af en højkvalitetsskum med høj densitetsgrad, der giver både en formidabel støtte, men også lang levetid og udsøgt komfort. Puderne er desuden fyldt med et eksklusivt og særdeles holdbart fibermix. Miklagaard House of Tisvilde holder en særdeles høj standard i kvalitet, da vi naturligvis ønsker, at du får den luksuriøse og eksklusive indretning, du drømmer om. Vores strenge kvalitetskrav sikrer dig dog ikke blot et luksuriøst møbel, men også en suveræn lang levetid på det.

Ofte stillede spørgsmål

Har du brug for hjælp? Vi har her samlet de mest stillede spørgsmål. Har du andre spørgsmål, så kig evt. under “Ofte stillede spørgsmål” her på bunden af siden, ellers sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Spørg hellere en gang for meget, end en gang for lidt. Teamet bag Miklagaard House of Tisvilde sidder altid klar til at guide dig til den gode nattesøvn.

Vi vil ikke sige at du skal vælge os fremfor andre, men vi kan fortælle dig hvad der adskiller os fra andre, og lade vores kvaliteter og design tale lidt for sig selv.

Vores absolutte spidskompetence er kvalitet og design, samt enorme fleksibilitet i forhold til ønsker, sammensætninger, farver, mål, design mv. Alt kan lade sig gøre hos os.

Vi tilbyder gratis levering i hele Danmark, også til ikke-brofaste øer, og er også behjælpelige ved behov for hjælp til at bære møblerne ind/op i boligen, samt samle produkterne, så du kun skal tage møblerne i brug og nyde dem.

Det korte svar er ja. Du er altid velkommen til at kontakte os, og vi vil vejlede og rådgive dig hele vejen. Det er vigtigt for os at du føler dig sikker på valget af seng og evt. tilbehør, samt er tryg ved handlen.

Har du nogle skavanker, eller har behov for at prøve en seng før du køber den, så er du meget velkommen til at komme forbi vores showroom på Bækkebrovej 23, 3220 Tisvildeleje, hvor vi har åbent efter aftale. Ring eller skriv til os for at aftale hvornår du kigger forbi, så du ikke kører forgæves.

Har du forelsket dig i et af vores produkter, hjælper vi gerne med finansieringen, da vi mener at alle skal have mulighed for at sove som en drøm, i den seng man drømmer om.

Vi tilbyder en særdeles fordelagtig finansiering igennem Sparxpres. Brug den indbyggede beregner på det produkt du ønsker at købe, eller læs mere om betingelserne her: https://sparxpres.dk/betingelser

Vælger du at købe din seng med finansiering, betyder det at du kan købe den nu, og betale senere.

Du skal blot:

– Finde din drømmeseng og tilføje den indkøbskurven.
– Ved kassen vælger du “finansiering” som betalingsmetode
– Du udfylder låneansøgningen og underskriver med MitID
– Vi sender dine varer som ved et helt almindeligt køb.

En finansiering gennem Sparxpres, er din garanti på en hurtig, simpel og sikker handel, hvor varens pris deles op i mindre, og mere overkommelige, bidder. Det hele foregår over computeren, og er derfor den enkleste måde at få finansieret dit køb på.

Er du nysgerrig på at vide mere om vores finansieringsmulighed, kan du læse mere på https://sparxpres.dk/

Hos Miklagaard House of Tisvilde får du altid gratis fragt til den nærmeste kantsten, uanset hvor i landet du bor – det gælder også, selvom du bor på en ikke-brofast ø. Ved gratis fragt står du selv for opbæring og montering, medmindre andet er tilkøbt. Gratis fragt gælder ved alle køb over 699,-.

Mindre produkter sendes til pakkeboks.

Ja det kan du da!

Vi tilbyder både opbæring af varer, montering og bortskaffelse (vi tager din gamle seng med retur) for nedenstående priser:

Indbæring 449,-
Indbæring og montering 799,-
Indbæring og bortskaffelse 899,-
Indbæring, montering og bortskaffelse 1249,-

Det gælder dog ikke på ikke-brofaste øer, desværre. Af forsikringsmæssige årsager tilbyder vi ikke montering der kræver at der skal bores i vægge.

Specifikation af

Circinus 3-personers sofa

Produktegenskaber

,

Højde

Bredde

Dybde

Sovemål

Rammeopbygning

Materiale

Leveringstid

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Circinus 3-personers sofa”

Sådan foregår levering

nummer 1
one (1)

Vi modtager din ordre

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet – også til alle ikke-brofaste øer.

3D Rendering white truck on a sea bridge
Tegnebræt 1

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler en leveringsdag der passer dig. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer fra GLS. 

nummer 3
Tegnebræt 1

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en halv time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Vi samler på glade og tilfredse kunder, så er du i tvivl eller har spørgsmål før køb, så kontakt os endelig! Vi mener at alle har ret til en god nattesøvn og en smuk indretning, så vi sidder selvfølgelig klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget. Du kan altid spørge om stort og småt, vores fornemmeste opgave er at guide dig tættere på det optimale valg for dig – hvad enten det er sengetøj, dyne eller din næste seng.

Har du brug for at prøve sengen, se sengebordet, mærke materialet eller andet?

Så kig endelig forbi vores showroom på Bækkebrovej 23, 3220 Tisvildeleje.

 Vi har åbent efter aftale, så skriv eller ring til os hvis du ønsker at kigge uforpligtende forbi os.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Indkøbskurv
Scroll to Top