Søg
Close this search box.

Menu

Spar 50%
Chesterfield touch
Gratis levering
Udviklet af Miklagaard
Hurtig levering
Produceret i EU
Rentefri finansiering
Stort farveudvalg

Du kunne også være interesseret i...

Find den rette sofa

Vi har alle forskellige ønsker til en sofa. Både når det kommer til størrelse, udseende, funktionalitet og komfort. Det er vigtigt at vælge den helt rigtige sofa, når du indretter din stue, så det er ikke altid et nemt valg. Hos Miklagaard House of Tisvilde gør vi det nemt for dig. Vi har et stort udvalg af sofaer, alle med beskrivelser af materiale, stil og funktion, der gør valget lidt nemmere for dig. Uanset om du er ude efter den store flydersofa, den elegante trepersoners eller dem med chaiselong, så kan du finde den her hos os.

Canicula sofa

Original price was: 19.999,00 KR.Current price is: 9.999,00 KR.

Delbetaling
266 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 9.999 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 266 kr. Samlede kreditomk. 2.760 kr. Samlet tilbagebetaling 12.759 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 13,25%. Der er fortrydelsesret.

Du kunne også være interesseret i...

Find den rette sofa

Vi har alle forskellige ønsker til en sofa. Både når det kommer til størrelse, udseende, funktionalitet og komfort. Det er vigtigt at vælge den helt rigtige sofa, når du indretter din stue, så det er ikke altid et nemt valg. Hos Miklagaard House of Tisvilde gør vi det nemt for dig. Vi har et stort udvalg af sofaer, alle med beskrivelser af materiale, stil og funktion, der gør valget lidt nemmere for dig. Uanset om du er ude efter den store flydersofa, den elegante trepersoners eller dem med chaiselong, så kan du finde den her hos os.

Plads til livets store øjeblikke

Når vi skal i gang med at indrette vores hjem, er det typisk stuen, der står for skud som noget af det første. Det skyldes selvfølgelig, at det ofte er stuen og hjemmets opholdsrum, som vi også tilbringer flest timer i. Her bliver der skrevet minder for både livets store øjeblikke og for hverdagens små mirakler. Vi danskere er formidable til at tage de mange minder til os og føre dem videre til fine traditioner, som vi elsker at mødes omkring og hygge os om sammen. Og netop hyggen er en vigtig faktor i vores indretning af stuen for uden den, vil du slet ikke få den rigtige fornemmelse i kroppen, når du træder ind i rummet. Derfor er det en god idé, at du som det første gør dig nogle overvejelser, når det kommer til at skulle vælge den helt rigtige sofa, fordi det er her samlingspunktet er. Det er her, at vi er sammen, når der skal snakkes, spilles spil og slænges, eller når der skal se en god film i fjernsynet en lørdag aften.

Et lækkert chesterfield-design

Her er vores Canicula sofa bygget op til netop det i et lækkert Chesterfield-design, hvor siddehynderne er produceret i et mere neutralt materiale. Alt sammen noget du kan vælge i lige præcis det materiale, som passer hjem til dig. Du kan nemlig hos Miklagaard House of Tisvilde vælge imellem et hav af forskellige materialer. Vi er derfor altid sikre på, at du får en sofa, der passer ind i dit liv lige nu, og at den stemmer overens med de prioriteter, som du har for din indretning. For skal du have en behagelig sofa, som samtidig ser godt ud, når den står uden at blive brugt?

Smuk og funktionel

Vores model Canicula vil her være et oplagt valg, fordi den med sin chaiselong lokker dig til at smide dig for at slappe af eller se film. Ligesom den samtidig har et utrolig enkelt og kantede udseende, der gør den stilren udover den sædvanlige. Udover at være stilren er vores Canicula sofa også utrolig behagelig at sidde i. Her skal du ikke tage fejl af de kantede linjer, som kun er med til at øge komforten, når du sætter dig i din nye sofa. Noget, der er altafgørende for os, når vi designer et nyt produkt.

Sæt dit eget præg

Samtidig er det også vigtigt for os, at du kan være din egen designer og på den måde selv være med til at sætte dit eget præg på din nye sofa, hvad enten du vælger at gå med imiteret læder, stof eller noget helt tredje. Samtidig skal du huske at gøre dig nogle overvejelser omkring valg af farve. Selvom det måske ikke kan lyde som det mest vigtige. De fleste vil selvfølgelig have komforten og materialerne i orden, men faktisk er det mindst lige så vigtigt at have den rigtige farve til sofaen på plads, inden du bestiller. Men hvordan skal du finde den? Prøv først at vurdere, hvilke farver din nye Canicula sofa skal omgive sig med. Bor du allerede nu i et farverigt hjem, skal du selvfølgelig tage dem med videre til sofaen eller vælge deres direkte modsætning for at skabe en fin kontrast. Omvendt kan du også vælge et mere diskret udseende ved at gå med nogle lyse og nordiske toner som grå eller brun. Det vil skabe en lethed til din stue. Ligesom du samtidig sikrer dig, at sofaen ikke stjæler alt for meget fokus i stuen.

Luksuriøst design og eksklusiv komfort

Canicula er den eksklusive chaiselongsofa for livsnyderen. Sofaen måler i alt 278 cm i bredden og 160 cm i dybden, og muliggør derved både plads til familiebesøg, men også til en filmaften liggende i sofaen. Sofaen er opbygget af en solid træramme med dekorative metalben i en farve du selv vælger, alt efter hvad der passer til din indretning. Sofapuderne består af en højkvalitetsskum med høj densitetsgrad, der giver både en formidabel støtte, men også lang levetid og udsøgt komfort. Puderne er desuden fyldt med et eksklusivt og særdeles holdbart fibermix. Miklagaard House of Tisvilde holder en særdeles høj standard i kvalitet, da vi naturligvis ønsker, at du får den luksuriøse og eksklusive indretning, du drømmer om. Vores strenge kvalitetskrav sikrer dig dog ikke blot et luksuriøst møbel, men også en suveræn lang levetid på det.

Ofte stillede spørgsmål

Har du brug for hjælp? Vi har her samlet de mest stillede spørgsmål. Har du andre spørgsmål, så kig evt. under “Ofte stillede spørgsmål” her på bunden af siden, ellers sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Spørg hellere en gang for meget, end en gang for lidt. Teamet bag Miklagaard House of Tisvilde sidder altid klar til at guide dig til den gode nattesøvn.

Vi vil ikke sige at du skal vælge os fremfor andre, men vi kan fortælle dig hvad der adskiller os fra andre, og lade vores kvaliteter og design tale lidt for sig selv.

Vores absolutte spidskompetence er kvalitet og design, samt enorme fleksibilitet i forhold til ønsker, sammensætninger, farver, mål, design mv. Alt kan lade sig gøre hos os.

Vi tilbyder gratis levering i hele Danmark, også til ikke-brofaste øer, og er også behjælpelige ved behov for hjælp til at bære møblerne ind/op i boligen, samt samle produkterne, så du kun skal tage møblerne i brug og nyde dem.

Det korte svar er ja. Du er altid velkommen til at kontakte os, og vi vil vejlede og rådgive dig hele vejen. Det er vigtigt for os at du føler dig sikker på valget af seng og evt. tilbehør, samt er tryg ved handlen.

Har du nogle skavanker, eller har behov for at prøve en seng før du køber den, så er du meget velkommen til at komme forbi vores showroom på Bækkebrovej 23, 3220 Tisvildeleje, hvor vi har åbent efter aftale. Ring eller skriv til os for at aftale hvornår du kigger forbi, så du ikke kører forgæves.

Har du forelsket dig i et af vores produkter, hjælper vi gerne med finansieringen, da vi mener at alle skal have mulighed for at sove som en drøm, i den seng man drømmer om.

Vi tilbyder en særdeles fordelagtig finansiering igennem Sparxpres. Brug den indbyggede beregner på det produkt du ønsker at købe, eller læs mere om betingelserne her: https://sparxpres.dk/betingelser

Vælger du at købe din seng med finansiering, betyder det at du kan købe den nu, og betale senere.

Du skal blot:

– Finde din drømmeseng og tilføje den indkøbskurven.
– Ved kassen vælger du “finansiering” som betalingsmetode
– Du udfylder låneansøgningen og underskriver med MitID
– Vi sender dine varer som ved et helt almindeligt køb.

En finansiering gennem Sparxpres, er din garanti på en hurtig, simpel og sikker handel, hvor varens pris deles op i mindre, og mere overkommelige, bidder. Det hele foregår over computeren, og er derfor den enkleste måde at få finansieret dit køb på.

Er du nysgerrig på at vide mere om vores finansieringsmulighed, kan du læse mere på https://sparxpres.dk/

Hos Miklagaard House of Tisvilde får du altid gratis fragt til den nærmeste kantsten, uanset hvor i landet du bor – det gælder også, selvom du bor på en ikke-brofast ø. Ved gratis fragt står du selv for opbæring og montering, medmindre andet er tilkøbt. Gratis fragt gælder ved alle køb over 699,-.

Mindre produkter sendes til pakkeboks.

Ja det kan du da!

Vi tilbyder både opbæring af varer, montering og bortskaffelse (vi tager din gamle seng med retur) for nedenstående priser:

Indbæring 449,-
Indbæring og montering 799,-
Indbæring og bortskaffelse 899,-
Indbæring, montering og bortskaffelse 1249,-

Det gælder dog ikke på ikke-brofaste øer, desværre. Af forsikringsmæssige årsager tilbyder vi ikke montering der kræver at der skal bores i vægge.

Specifikation af

Canicula sofa

Produktegenskaber

,

Rammeopbygning

Materiale

Sofakomfort

Betræk

Ben

Puder

Komplet bredde

Dybde

Ryghøjde

Komplet siddebredde

Siddehøjde

Sædedybde

Rygstøtte siddende

Chaiselong dybde

Chaiselong bredde

Benhøjde

Leveringstid

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Canicula sofa”

Sådan foregår levering

nummer 1
one (1)

Vi modtager din ordre

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet – også til alle ikke-brofaste øer.

3D Rendering white truck on a sea bridge
Tegnebræt 1

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler en leveringsdag der passer dig. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer fra GLS. 

nummer 3
Tegnebræt 1

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en halv time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Vi samler på glade og tilfredse kunder, så er du i tvivl eller har spørgsmål før køb, så kontakt os endelig! Vi mener at alle har ret til en god nattesøvn og en smuk indretning, så vi sidder selvfølgelig klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget. Du kan altid spørge om stort og småt, vores fornemmeste opgave er at guide dig tættere på det optimale valg for dig – hvad enten det er sengetøj, dyne eller din næste seng.

Har du brug for at prøve sengen, se sengebordet, mærke materialet eller andet?

Så kig endelig forbi vores showroom på Bækkebrovej 23, 3220 Tisvildeleje.

 Vi har åbent efter aftale, så skriv eller ring til os hvis du ønsker at kigge uforpligtende forbi os.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Indkøbskurv
Scroll to Top