Menu

Spar 54%
OEKO-TEX®-certificeret
Bomuldsatin
Gratis levering fra 699
Hurtig levering
Premium komfort

Du kunne også være interesseret i...

Eksklusivitet i nye højder

Hvad er næsten bedre at komme hjem til end nyvasket sengetøj og et lagen, der folder sig rundt om sengen? Efter en lang dag kan det nærmest føles som et absolut højdepunkt. Især hvis du kan smide dig i vores hvide, bomuldssatin lagen, som er designet så kvalitet og design går hånd i hånd. Det er altafgørende for en god nattesøvn, at dit lagen er fremstillet i et materiale, hvor din krop kan ånde, og hvor lagenet ikke går ud af form, når du har ligget på det ganske få nætter – og netop derfor skal du vælge dette bomuldslagen i satin.

Bomuldssatin lagen hvid 90x200x30

199,00 KR

Du kunne også være interesseret i...

Eksklusivitet i nye højder

Hvad er næsten bedre at komme hjem til end nyvasket sengetøj og et lagen, der folder sig rundt om sengen? Efter en lang dag kan det nærmest føles som et absolut højdepunkt. Især hvis du kan smide dig i vores hvide, bomuldssatin lagen, som er designet så kvalitet og design går hånd i hånd. Det er altafgørende for en god nattesøvn, at dit lagen er fremstillet i et materiale, hvor din krop kan ånde, og hvor lagenet ikke går ud af form, når du har ligget på det ganske få nætter – og netop derfor skal du vælge dette bomuldslagen i satin.

Fald i søvn med en wellness-feeling hver dag

Findes der noget skønnere end friskt og blødt sengetøj? Det skulle da lige være hvis det samtidig var luksuriøst, OEKO-TEX®-certificeret og i absolut førsteklasses kvalitet.

Miklagaard House of Tisvildes eksklusive lagner er vævet i 100% bomuldssatin, og er fremstillet helt særligt til dig der elsker kvalitet og god søvn. Dit valg af sengelinned har stor betydning for din søvnkvalitet, og det bør derfor altid være i en høj kvalitet, der lader huden ånde hele natten. Vores lagner lader både huden ånde, du forkæles med en luksuriøs wellness-følelse, og de kraftige elastikker sørger for at lagnet holdes fast, og altid fremstår glat og indbydende til en lur efter en lang dag. 

Vores bomuldssatin er fremstillet med et højt trådtal, hvilket betyder en blødhed i særklasse og en særdeles lang holdbarhed. At sengetøjet er satinvævet af fine garner, betyder at det både er slidstærkt, og holder på formen, selv efter gentagende vaske.

Vores sengetøj er kort og godt, noget af det absolut bedste du kan sove i. 

Sov trygt og godt på OEKO-TEX® Standard 100-certificerede lagner

Vi mener at man både skal sove og leve godt, og herunder menes også at sundheden er af højeste prioritering for os. Derfor lever vores sengetøj naturligvis også op til OEKO-TEX® Standard 100-certificeringen.

STANDARD 100 by OEKO-TEX® er en international, frivillig produktkontrol for tekstiler. Det er et ensartet globalt test- og certificeringssystem for tekstilråmaterialer, mellemprodukter og slutprodukter i alle produktionsfaser. Det dækker dog også testning af komponenter der ikke er af tekstil.

Standarden skal bl.a sikre at dyner og puder er af højeste sundhedsmæssige kvalitet, og dermed ikke er skadelig for brugeren.

Kort og godt er formålet altså, at sikre forbrugeren fri for skadelige stoffer. Så du kan sove trygt og godt i vores produkter.

Ofte stillede spørgsmål

Har du brug for hjælp? Vi har her samlet de mest stillede spørgsmål. Har du andre spørgsmål, så kig evt. under “Ofte stillede spørgsmål” her på bunden af siden, ellers sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Spørg hellere en gang for meget, end en gang for lidt. Teamet bag Miklagaard House of Tisvilde sidder altid klar til at guide dig til den gode nattesøvn.

Vi vil ikke sige at du skal vælge os fremfor andre, men vi kan fortælle dig hvad der adskiller os fra andre, og lade vores kvaliteter og design tale lidt for sig selv.

Vores absolutte spidskompetence er kvalitet og design, samt enorme fleksibilitet i forhold til ønsker, sammensætninger, farver, mål, design mv. Alt kan lade sig gøre hos os.

Vi tilbyder gratis levering i hele Danmark, også til ikke-brofaste øer, og er også behjælpelige ved behov for hjælp til at bære møblerne ind/op i boligen, samt samle produkterne, så du kun skal tage møblerne i brug og nyde dem.

Det korte svar er ja. Du er altid velkommen til at kontakte os, og vi vil vejlede og rådgive dig hele vejen. Det er vigtigt for os at du føler dig sikker på valget af seng og evt. tilbehør, samt er tryg ved handlen.

Har du nogle skavanker, eller har behov for at prøve en seng før du køber den, så er du meget velkommen til at komme forbi vores showroom på Bækkebrovej 23, 3220 Tisvildeleje, hvor vi har åbent efter aftale. Ring eller skriv til os for at aftale hvornår du kigger forbi, så du ikke kører forgæves.

Har du forelsket dig i et af vores produkter, hjælper vi gerne med finansieringen. Selvfølgelig for 0,- i rente, gebyr og oprettelse, da vi mener at alle skal have mulighed for at sove som en drøm, i den seng man drømmer om.

Vælger du at købe din seng med gratis finansiering, betyder det at du kan købe den nu, og betale senere.

Du skal blot:

– Finde din drømmeseng og tilføje den indkøbskurven.
– Ved kassen vælger du “finansiering” som betalingsmetode
– Du udfylder låneansøgningen og underskriver med nem-id
– Vi sender dine varer som ved et helt almindeligt køb.

Vi tilbyder gratis finansiering gennem Sparxpres, som er din garanti på en hurtig, simpel og sikker handel, hvor du kun betaler varens pris, blot delt op i mindre bidder. Det hele foregår over computeren, og er derfor den enkleste måde at få finansieret dit køb på.

Er du nysgerrig på at vide mere om den gratis finansieringsmulighed, kan du læse mere på https://sparxpres.dk/

Hos Miklagaard House of Tisvilde får du altid gratis fragt til den nærmeste kantsten, uanset hvor i landet du bor – det gælder også, selvom du bor på en ikke-brofast ø. Ved gratis fragt står du selv for opbæring og montering, medmindre andet er tilkøbt. Gratis fragt gælder selvfølgelig også ved købt af mindre produkter.

Ja det kan du da!

Vi tilbyder både opbæring af varer, montering og bortskaffelse (vi tager din gamle seng med retur) for nedenstående priser:

Indbæring 449,-
Indbæring og montering 799,-
Indbæring og bortskaffelse 899,-
Indbæring, montering og bortskaffelse 1249,-

Det gælder dog ikke på ikke-brofaste øer, desværre. Af forsikringsmæssige årsager tilbyder vi ikke montering der kræver at der skal bores i vægge.

Specifikation af

Bomuldssatin lagen hvid 90x200x30

Farve

Størrelse

Materiale

Miljø- og sundhedsmærke

Vask

Tørretumbling

Leveringstid

Materiale til filtrering

Bomuldssatin

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bomuldssatin lagen hvid 90x200x30”

Sådan foregår levering

nummer 1
one (1)

Vi modtager din ordre

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet – også til alle ikke-brofaste øer.

3D Rendering white truck on a sea bridge
Tegnebræt 1

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler en leveringsdag der passer dig. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer fra GLS. 

nummer 3
Tegnebræt 1

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en halv time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Vi samler på glade og tilfredse kunder, så er du i tvivl eller har spørgsmål før køb, så kontakt os endelig! Vi mener at alle har ret til en god nattesøvn og en smuk indretning, så vi sidder selvfølgelig klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget. Du kan altid spørge om stort og småt, vores fornemmeste opgave er at guide dig tættere på det optimale valg for dig – hvad enten det er sengetøj, dyne eller din næste seng.

Har du brug for at prøve sengen, se sengebordet, mærke materialet eller andet?

Så kig endelig forbi vores showroom på Bækkebrovej 23, 3220 Tisvildeleje.

 Vi har åbent efter aftale, så skriv eller ring til os hvis du ønsker at kigge uforpligtende forbi os.

Vi glæder os til at høre fra dig.