Søg
Close this search box.

Menu

5 Komfortzoner
Aftageligt betræk
Dobbeltsidet madras
Gratis levering
Pocket fjedre
Ventilationskanaler

Du kunne også være interesseret i...

Sov godt hele natten

Hos Miklagaard House of Tisvilde har du mulighed for at designe din egen søvnoplevelse. Vi har nemlig et bredt udvalg af madrasser i høj kvalitet, som kan give dig lige den søvnoplevelse, du ønsker. Du bruger omtrent 27 år af dit liv i sengen, og madrassen er hele søvnoplevelsen fundament. Med vores springmadrasser går vi ikke på kompromis med kvalitet eller funktionalitet. Vi går op i at levere en madras til dig, der sikrer en optimal søvn i mange år. Gå på opdagelse i vores mange madrasser og find den rigtige til dig.

Basis Madras 120x200x30

9.999,00 KR

Delbetaling
266 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 9.999 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 266 kr. Samlede kreditomk. 2.760 kr. Samlet tilbagebetaling 12.759 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 13,25%. Der er fortrydelsesret.

Du kunne også være interesseret i...

Sov godt hele natten

Hos Miklagaard House of Tisvilde har du mulighed for at designe din egen søvnoplevelse. Vi har nemlig et bredt udvalg af madrasser i høj kvalitet, som kan give dig lige den søvnoplevelse, du ønsker. Du bruger omtrent 27 år af dit liv i sengen, og madrassen er hele søvnoplevelsen fundament. Med vores springmadrasser går vi ikke på kompromis med kvalitet eller funktionalitet. Vi går op i at levere en madras til dig, der sikrer en optimal søvn i mange år. Gå på opdagelse i vores mange madrasser og find den rigtige til dig.

Høj standard er en selvfølge hos os

Hos Miklagaard House of Tisvilde går vi aldrig på kompromis med komfort eller kvalitet. Så på trods af at vi kalder denne luksuriøse madras for “Basis”, så er kvaliteten helt i top!

Basismadrassen består af 450 pocketfjedre pr kvm. og 5 komfortzoner for at sikre dig de bedste betingelser for en god søvn. Komfortzonerne er optimale hvis man lider af dårlig ryg, men også suveræne for dig uden skavanker, da de virker forebyggende. Pocketfjedrene er kort fortalt enkeltindpakkede fjedre i stofposer, som gør at fjedrene ikke er forbundet, eller i kontakt med andre fjedre. Det betyder for dig at din krop kun synker ned lige der hvor der er brug for det, hvilket som oftest er ved hofter, skuldre og bagdel, men ikke i samme grad ved lænd eller nakke. Dette er vigtigt for at holde din rygrad vandret når du sover.

Der medfølger en fugtabsorberende og ventilerende 12 cm høj topmadras i koldskum. Koldskum er forholdsvis fast, har en god bæreevne og elasticitet, der forærer dig en afslappet og ergonomisk sovekomfort i mange år. Selvom koldskum er forholdsvis fast, så former den sig alligevel langsomt efter kroppen og fordeler trykket. På den måde undgår du at overbelaste udsatte områder, samt formindsker behovet for at vende og dreje dig, da topmadrassen giver en afslappet og ergonomisk god komfort. Derudover er du sikret en god topmadras med lang holdbarhed, grundet den høje kvalitet og gode bæreevne. Topmadrassen falder ikke sammen efter en periodes brug, men bevarer formen og dermed sovekomforten gennem mange år.

Koldskum findes i 2 varianter for at sikre optimal liggekomfort. Vi anbefaler soft-varianten til dig der vejer under 85 kg, og fast til dig der vejer over 85 kg.

Eksklusiv twin topper - dobbelt op på luksus

Til vores basismadras kan du tilvælge vores helt unikke eksklusive twin topper topmadras.

Twin topper er en 12 cm høj luksus topmadras, der består af minifjedre, latex OG memory -skum. Topmadrassen har altså en helt unik sammensætning af førsteklasses materialer, der er særligt udvalgt, for at skabe de bedste betingelser for den optimale nattesøvn.

Den unikke sammensætning støtter ikke kun din krop til den bedst mulige komfort, men aflaster ligeledes din sengebund. Levetiden på din seng og fjedre forlænges derved også.

Twin topper er en kombination af alt det bedste i én topmadras. Topmadrassen er desuden allergivenlig.

Er du blevet nysgerrig på vores Eksklusive Twin Topper, så kan du læse mere om den her.

Støtte gennem hele natten

Til vores basismadras kan du vælge mellem flere forskellige topmadrasser, herunder også latex eller memory.

Begge typer er 12 cm høje komfortable, støttende og trykaflastende topmadrasser. De former sig efter kroppen og giver en optimal ergonomisk støtte til ryg, skulder og lænd gennem hele natten.

Når skummet er trykaflastende betyder det at det former sig efter kropsvægt og -varme. Madrassen giver så at sige mere efter, der hvor der er mest vægt på. Dette sikrer en ergonomisk korrekt soveposition og støtte. De er særligt velegnet hvis man har smerter i ryg eller lænd. Vi anbefaler den dog også til dig uden skavanker, da den virker forebyggende.

Betrækket består af en ventilerende 3D-foring, der desuden er nem at tage af og vaske ved behov. Betrækket er ydermere antibakterielt og dermed allergivenligt.

Kølende topmadras til perfekt soveklima

En basismadras med cooler topmadras sikrer dig unik støtte og suveræn komfort hele natten. 

Der medfølger en cooler topmadras med kølende effekt, som skaber det perfekte sovemiljø ved tendens til at have det for varmt om natten. Vores cooler topmadras er en unik sammensætning og består af både latex, memory, minifjedre og sikrer derved både godt sovemiljø og optimal liggekomfort. 

En basismadras med cooler topmadras er i højeste kvalitet og falder ikke sammen efter længere tids brug. En god madras bevarer formen, selv efter en lang periodes brug, på den måde opretholdes den gode søvnkvalitet. 

En madras fra Miklagaard House of Tisvilde sikrer dig en god søvn de næste mange år.

Vil du vide mere om vores Cooler topmadras, kan der læses mere om den her.

Ofte stillede spørgsmål

Har du brug for hjælp? Vi har her samlet de mest stillede spørgsmål. Har du andre spørgsmål, så kig evt. under “Ofte stillede spørgsmål” her på bunden af siden, ellers sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Spørg hellere en gang for meget, end en gang for lidt. Teamet bag Miklagaard House of Tisvilde sidder altid klar til at guide dig til den gode nattesøvn.

Vi vil ikke sige at du skal vælge os fremfor andre, men vi kan fortælle dig hvad der adskiller os fra andre, og lade vores kvaliteter og design tale lidt for sig selv.

Vores absolutte spidskompetence er kvalitet og design, samt enorme fleksibilitet i forhold til ønsker, sammensætninger, farver, mål, design mv. Alt kan lade sig gøre hos os.

Vi tilbyder gratis levering i hele Danmark, også til ikke-brofaste øer, og er også behjælpelige ved behov for hjælp til at bære møblerne ind/op i boligen, samt samle produkterne, så du kun skal tage møblerne i brug og nyde dem.

Det korte svar er ja. Du er altid velkommen til at kontakte os, og vi vil vejlede og rådgive dig hele vejen. Det er vigtigt for os at du føler dig sikker på valget af seng og evt. tilbehør, samt er tryg ved handlen.

Har du nogle skavanker, eller har behov for at prøve en seng før du køber den, så er du meget velkommen til at komme forbi vores showroom på Bækkebrovej 23, 3220 Tisvildeleje, hvor vi har åbent efter aftale. Ring eller skriv til os for at aftale hvornår du kigger forbi, så du ikke kører forgæves.

Har du forelsket dig i et af vores produkter, hjælper vi gerne med finansieringen, da vi mener at alle skal have mulighed for at sove som en drøm, i den seng man drømmer om.

Vi tilbyder en særdeles fordelagtig finansiering igennem Sparxpres. Brug den indbyggede beregner på det produkt du ønsker at købe, eller læs mere om betingelserne her: https://sparxpres.dk/betingelser

Vælger du at købe din seng med finansiering, betyder det at du kan købe den nu, og betale senere.

Du skal blot:

– Finde din drømmeseng og tilføje den indkøbskurven.
– Ved kassen vælger du “finansiering” som betalingsmetode
– Du udfylder låneansøgningen og underskriver med MitID
– Vi sender dine varer som ved et helt almindeligt køb.

En finansiering gennem Sparxpres, er din garanti på en hurtig, simpel og sikker handel, hvor varens pris deles op i mindre, og mere overkommelige, bidder. Det hele foregår over computeren, og er derfor den enkleste måde at få finansieret dit køb på.

Er du nysgerrig på at vide mere om vores finansieringsmulighed, kan du læse mere på https://sparxpres.dk/

Hos Miklagaard House of Tisvilde får du altid gratis fragt til den nærmeste kantsten, uanset hvor i landet du bor – det gælder også, selvom du bor på en ikke-brofast ø. Ved gratis fragt står du selv for opbæring og montering, medmindre andet er tilkøbt. Gratis fragt gælder ved alle køb over 699,-.

Mindre produkter sendes til pakkeboks.

Ja det kan du da!

Vi tilbyder både opbæring af varer, montering og bortskaffelse (vi tager din gamle seng med retur) for nedenstående priser:

Indbæring 449,-
Indbæring og montering 799,-
Indbæring og bortskaffelse 899,-
Indbæring, montering og bortskaffelse 1249,-

Det gælder dog ikke på ikke-brofaste øer, desværre. Af forsikringsmæssige årsager tilbyder vi ikke montering der kræver at der skal bores i vægge.

Specifikation af

Basis Madras 120x200x30

Størrelse

Højde

Fjedre

Komfortzoner

Anbefalet personvægt

Garanti

Leveringstid

Materiale til filtrering

Koldskum, Latex, Memory

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Basis Madras 120x200x30”

Sådan foregår levering

nummer 1
one (1)

Vi modtager din ordre

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet – også til alle ikke-brofaste øer.

3D Rendering white truck on a sea bridge
Tegnebræt 1

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler en leveringsdag der passer dig. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer fra GLS. 

nummer 3
Tegnebræt 1

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en halv time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Vi samler på glade og tilfredse kunder, så er du i tvivl eller har spørgsmål før køb, så kontakt os endelig! Vi mener at alle har ret til en god nattesøvn og en smuk indretning, så vi sidder selvfølgelig klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget. Du kan altid spørge om stort og småt, vores fornemmeste opgave er at guide dig tættere på det optimale valg for dig – hvad enten det er sengetøj, dyne eller din næste seng.

Har du brug for at prøve sengen, se sengebordet, mærke materialet eller andet?

Så kig endelig forbi vores showroom på Bækkebrovej 23, 3220 Tisvildeleje.

 Vi har åbent efter aftale, så skriv eller ring til os hvis du ønsker at kigge uforpligtende forbi os.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Indkøbskurv
Scroll to Top
Hafmeyja14-min

Tilmeld dig Miklagaard House of Tisvildes nyhedsbrev, og hold dig opdateret om nye designs, inspiration, tilbud og meget mere!