Søg
Close this search box.

Menu

Spar 62%
Særtilbud inkl. puf
Dansk Design
Gratis finansiering
Gratis levering
Udviklet af Miklagaard

Du kunne også være interesseret i...

Eksklusiv og strømlinet - mulighedernes sofa til den moderne indretning

Altair er ikke blot en sofa med et eksklusivt og strømlinet udtryk, men består også af mange muligheder! Den er både markant, stilfuld og passer ind i enhver moderne indretning. De to medfølgende runde puder er tilføjet, for at skabe yderligere luksuriøs og æstetisk komfort. Da sofaen består af både en lang og en kvadratisk pude, kan der med den medfølgende Altair puf, der ligeledes har en kvadratisk pude, skabes uendelige indretningsmuligheder. Eksempelvis kan sofaen let forvandles til en chaiselongsofa, ved blot at forene puf og sofa med den lange pude, og placere de to kvadratiske siddepuder i sofaen.

Altair sofa inkl. puf

Original price was: 25.998,00 KR.Current price is: 9.999,00 KR.

Design selv din sofa med den medfølgende puf
Delbetaling
266 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 9.999 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 266 kr. Samlede kreditomk. 2.760 kr. Samlet tilbagebetaling 12.759 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 13,25%. Der er fortrydelsesret.

Du kunne også være interesseret i...

Eksklusiv og strømlinet - mulighedernes sofa til den moderne indretning

Altair er ikke blot en sofa med et eksklusivt og strømlinet udtryk, men består også af mange muligheder! Den er både markant, stilfuld og passer ind i enhver moderne indretning. De to medfølgende runde puder er tilføjet, for at skabe yderligere luksuriøs og æstetisk komfort. Da sofaen består af både en lang og en kvadratisk pude, kan der med den medfølgende Altair puf, der ligeledes har en kvadratisk pude, skabes uendelige indretningsmuligheder. Eksempelvis kan sofaen let forvandles til en chaiselongsofa, ved blot at forene puf og sofa med den lange pude, og placere de to kvadratiske siddepuder i sofaen.

Husets omdrejningspunkt

De fleste af os sætter stor pris på vores køkken-alrum. Derfor bliver der også brugt mere og mere tid på indretningen af de mange kvadratmeter, som er de nyere hus’ helt store samlingspunkt. Der skal være rig mulighed for at være sammen som familie og til at have vennerne på besøg. Af samme grund bruger vi også mange ressourcer på at få rummet til at fungere. Både køkken og spisepladsen står typisk for skud som noget af det første – men også sofahjørnet, som er enhver danskers trofaste plads, når der skal samles til socialt samvær, og når der skal slappes af i løbet af ugen.

Højeste komfort

Derfor har vi hos Miklagaard House of Tisvilde også sat os for at designe sofaer med en høj komfort, og som både kan bruges i hverdagen og til festlige lejligheder. Det kan nemlig sagtens gå hånd i hånd. Derfor vil vi her gerne præsentere dig for Altair, som er en sofa med et utrolig strømlinet udtryk. Den er markant og stilfuld. Men selvom kanterne er stringente, er den særdeles blød at sidde i med sine afrundede former ved ryglænet. Vi har samtidig valgt at tilføje de to runde puder i hver ende af sofaen for på den måde at skabe endnu mere komfort og gør det yderst behageligt at slænge sig efter en lang dag – de smukke runde puder følger naturligvis med sofaen! Sammen med sofaen Altair findes der desuden en puf, som matcher sofaens udseende. Puffen kan du enten bruge som afsætningsplads til kaffekoppen eller bogen. Ligesom du kan bruge den som fodskammel, når du sidder i sofaen eller som ekstra siddeplads i stuen, hvis I er mange samlet.

Design selv

Her kan du selv vælge hvilket materiale, som du ønsker både sofa og puf i. Vi har et væld af forskellige materialer, ligesom du også kan være med til at skræddersy din egen sofa, når det kommer til farvevalg. Her får du virkelig mulighed for at gøre den personlig og skabe en naturlig, rød tråd i din nuværende indretning. Det kan du gøre ved at vælge en farve, som du allerede har i rummet. For måske har du allerede en række farver, som definerer din stue, eller måske har du brug for at starte helt forfra. Det kan du med også gøre, hvis du på forhånd gør op med dig selv, om din sofa skal være dit omdrejningspunkt eller et sekundært element i din indretning.

Perfekt til enhver indretning

Skal den være i fokus, skal du gå med et iøjefaldende farvevalg, hvor du sagtens kan være modig og vælge en stærk pangfarve. Dog kan du også vælge en mere afdæmpet farve. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Med Altair som din nyeste sofa fungerer den i enhver nordisk stue, hvis du vælger den i naturlige, jordnære nuancer. Ligesom du kan vælge en mørk tone fra vores farveskala og placere den på herreværelset, biblioteket eller som en del af en moderne indretning. Sofaen byder sig til flere, forskellige stilarter og målgrupper, hvorfor vi med garanti også har en variant af Altair sofaen til dig. Så hvilken sofaen vælger du?

Luksuriøst design og eksklusiv komfort

Altair er en yderst stilfuld tilføjelse til indretningen, og kan sætte den komfortable ramme om mange gode stunder. Sofaen måler i alt 230 cm i bredden og 160 cm i dybden inkl. puf, som kan stilles adskilt fra sofaen, eller integreres til en chaiselong. Sofaen er opbygget af en solid træramme med dekorative træben i en farve du selv vælger, alt efter hvad der passer til din indretning. Sofapuderne består af en højkvalitetsskum med høj densitetsgrad, der giver en formidabel støtte, samt en top af dun/silikonefibre der sikrer en blød komfort. Puderne er desuden fyldt med et eksklusivt og særdeles holdbart fibermix. Miklagaard House of Tisvilde holder en særdeles høj standard i kvalitet, da vi naturligvis ønsker, at du får den luksuriøse og eksklusive indretning, du drømmer om. Vores strenge kvalitetskrav sikrer dig dog ikke blot et luksuriøst møbel, men også en suveræn lang levetid på det.

Ofte stillede spørgsmål

Har du brug for hjælp? Vi har her samlet de mest stillede spørgsmål. Har du andre spørgsmål, så kig evt. under “Ofte stillede spørgsmål” her på bunden af siden, ellers sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Spørg hellere en gang for meget, end en gang for lidt. Teamet bag Miklagaard House of Tisvilde sidder altid klar til at guide dig til den gode nattesøvn.

Vi vil ikke sige at du skal vælge os fremfor andre, men vi kan fortælle dig hvad der adskiller os fra andre, og lade vores kvaliteter og design tale lidt for sig selv.

Vores absolutte spidskompetence er kvalitet og design, samt enorme fleksibilitet i forhold til ønsker, sammensætninger, farver, mål, design mv. Alt kan lade sig gøre hos os.

Vi tilbyder gratis levering i hele Danmark, også til ikke-brofaste øer, og er også behjælpelige ved behov for hjælp til at bære møblerne ind/op i boligen, samt samle produkterne, så du kun skal tage møblerne i brug og nyde dem.

Det korte svar er ja. Du er altid velkommen til at kontakte os, og vi vil vejlede og rådgive dig hele vejen. Det er vigtigt for os at du føler dig sikker på valget af seng og evt. tilbehør, samt er tryg ved handlen.

Har du nogle skavanker, eller har behov for at prøve en seng før du køber den, så er du meget velkommen til at komme forbi vores showroom på Bækkebrovej 23, 3220 Tisvildeleje, hvor vi har åbent efter aftale. Ring eller skriv til os for at aftale hvornår du kigger forbi, så du ikke kører forgæves.

Har du forelsket dig i et af vores produkter, hjælper vi gerne med finansieringen, da vi mener at alle skal have mulighed for at sove som en drøm, i den seng man drømmer om.

Vi tilbyder en særdeles fordelagtig finansiering igennem Sparxpres. Brug den indbyggede beregner på det produkt du ønsker at købe, eller læs mere om betingelserne her: https://sparxpres.dk/betingelser

Vælger du at købe din seng med finansiering, betyder det at du kan købe den nu, og betale senere.

Du skal blot:

– Finde din drømmeseng og tilføje den indkøbskurven.
– Ved kassen vælger du “finansiering” som betalingsmetode
– Du udfylder låneansøgningen og underskriver med MitID
– Vi sender dine varer som ved et helt almindeligt køb.

En finansiering gennem Sparxpres, er din garanti på en hurtig, simpel og sikker handel, hvor varens pris deles op i mindre, og mere overkommelige, bidder. Det hele foregår over computeren, og er derfor den enkleste måde at få finansieret dit køb på.

Er du nysgerrig på at vide mere om vores finansieringsmulighed, kan du læse mere på https://sparxpres.dk/

Hos Miklagaard House of Tisvilde får du altid gratis fragt til den nærmeste kantsten, uanset hvor i landet du bor – det gælder også, selvom du bor på en ikke-brofast ø. Ved gratis fragt står du selv for opbæring og montering, medmindre andet er tilkøbt. Gratis fragt gælder ved alle køb over 699,-.

Mindre produkter sendes til pakkeboks.

Ja det kan du da!

Vi tilbyder både opbæring af varer, montering og bortskaffelse (vi tager din gamle seng med retur) for nedenstående priser:

Indbæring 449,-
Indbæring og montering 799,-
Indbæring og bortskaffelse 899,-
Indbæring, montering og bortskaffelse 1249,-

Det gælder dog ikke på ikke-brofaste øer, desværre. Af forsikringsmæssige årsager tilbyder vi ikke montering der kræver at der skal bores i vægge.

Sådan foregår levering

nummer 1
one (1)

Vi modtager din ordre

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet – også til alle ikke-brofaste øer.

3D Rendering white truck on a sea bridge
Tegnebræt 1

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler en leveringsdag der passer dig. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer fra GLS. 

nummer 3
Tegnebræt 1

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en halv time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Vi samler på glade og tilfredse kunder, så er du i tvivl eller har spørgsmål før køb, så kontakt os endelig! Vi mener at alle har ret til en god nattesøvn og en smuk indretning, så vi sidder selvfølgelig klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget. Du kan altid spørge om stort og småt, vores fornemmeste opgave er at guide dig tættere på det optimale valg for dig – hvad enten det er sengetøj, dyne eller din næste seng.

Har du brug for at prøve sengen, se sengebordet, mærke materialet eller andet?

Så kig endelig forbi vores showroom på Bækkebrovej 23, 3220 Tisvildeleje.

 Vi har åbent efter aftale, så skriv eller ring til os hvis du ønsker at kigge uforpligtende forbi os.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Indkøbskurv
Scroll to Top