Søg
Close this search box.

Menu

Stole og lænestole

Vælg kategori
Filter Viser 1 - 30 af 32 resultater
Pris
Rækkefølge

Hvilken stol passer til dig?

Uanset om er på udkig efter en stol til stuen, soveværelset, kontoret eller et helt fjerde sted, skal du finde ud af hvilken stol, der passer til dig. Hvad skal den bruges til, hvilket materiale er mest praktisk, skal farven matche noget fra din eksisterende indretning, og ønsker du stolen med eller uden armlæn. Mulighederne er mange, og derfor har vi lavet en lille guide til dig, som skal finde en ny stol til dit hjem. En ting er i hvert fald sikker. Vi lover, at du vil få en stol, som både er utrolig behagelig at sidde i, og en stol, som er særdeles pæn at se på, hvilket er altafgørende for os, at æstetikken og komforten går hånd i hånd på vores mange møbler.

Sådan vælger du den rigtige stol:

Her er en kort guide til hvordan du kan finde de stole, som passer bedst til dit behov – både design og komfort.

Stil og form

Hvilken type stol er du på udkig efter? Sørg først og fremmest for, at den matcher din øvrige indretning. Det er med til, at du får skabt en rød tråd i dit hjem, og at du så efterfølgende kan lege med materiale- og farvevalget.
Går du med en klassisk stol, der har nogle klare linjer eller en moderne stol med fine, nutidige detaljer? I den forbindelse kan du også have i tankerne, om du har behov for en stol med eller uden armlæn, hvilket i høj grad handler om, hvor lang tid du forventer at skulle sidde i din stol af gangen.

Det rigtige materiale

Dit materialevalg afhænger, hvad du skal bruge stolen til, og hvor du ønsker, at den skal stå. Der findes et væld af forskellige indretningsmuligheder. Skal du bruge den i stuen sammen med din sofa, er det en fordel at vælge et slidstærkt stof, fordi den vil blive en del af dine hverdagsmøbler, som dermed også bliver brugt meget. Skal den derimod stå som et dekorativt element i soveværelset, kan du sagtens gå med et mere skrøbeligt materiale som velour, der altid virker utrolig fint og let i netop det rum. Hvis du vælger at bruge din nye stol i soveværelset, kan du med fordel vælge samme materiale til både din seng og stol for at skabe harmoni.
På hjemmekontoret kan et materialevalg som læder være at foretrække, da det fremstår meget eksklusivt, professionelt og gedigent.

Den rigtige farve

Find farven til din nye stol ved at se dig omkring i rummet, hvor den skal stå. Mangler rummet kant, sammenhæng eller et iøjefaldende element? Det er altid en god idé at lade farverne spille sammen eller få dem til at komplimentere, så der er en dybere mening med dit valg. Hvis du ønsker

en smule kant til din indretning, kan du med fordel vælge din nye stol i en mørk nuance. Skal du derimod forsøge at skabe mere sammenhæng i rummet, skal du gå med en farve, der matcher de eksisterende farver. Her kan du sagtens vælge en tone lysere eller mørkere end dine øvrige møbler, hvilket vil samle rummet. Du kan også vælge en stærk kontrast til din nye stol, så dit nye møbel vækker opsigt.

Indkøbskurv
Scroll to Top
Hafmeyja14-min

Tilmeld dig Miklagaard House of Tisvildes nyhedsbrev, og hold dig opdateret om nye designs, inspiration, tilbud og meget mere!

Ved at tilmelde dig her, accepterer du at modtage vores nyhedsbrev på e-mail

All-in-one skummadras

Fasthed: alle fastheder kan opnås med denne madras. Passer til alle uanset kropsvægt og -form. 

Vores All-in-one madras, som også har et åndbart betræk med lynlås, består af 4 komfortlag der kan kombineres til vidt forskellige liggekomforter. Madrassen er udarbejdet med et lag af naturlig latex for at skabe en stabil og støttende base, memoryskum for at give ekstra støtte til kroppen, EgoSoft til en overlegen komfort samt et lag EgoHard-skum der understøtter alle lagene til at sikre en helt unik søvnoplevelse.

Vores All in one madras, som vi har designet ud fra konceptet “Perfekt komfort til alle”, er svaret på alle spørgsmålene om støtte, korrekt rygsøjleposition og komfort, ved at lagene ganske simpelt rokeres rundt, for at opnå præcis den komfort og støtte du har brug for. 

Søvn med den optimale liggekomfort er en oplevelse i særklasse. Tag din søvn til nye højder med en madras, der tilpasser sig perfekt til dine ergonomiske behov. En madras fra Miklagaard House of Tisvilde sikrer dig en god søvn de næste mange år.

Fjalladís12-min

Nej tak, jeg nøjes med en 2-personers

Hvis du kun ønsker at købe en 2-personers sofa, og ikke ønsker et komplet sofasæt med både 2- og 3-personers sofa

Ophiuchus16-min

Ja tak, jeg ønsker en 3-personers sofa med

Hvis du ønsker at tilkøbe en 3-personers sofa, så du får et komplet sofasæt med både 2- og 3-personers sofa til at fuldende din smukke indretning

Circinus11

Nej tak, jeg nøjes med en 3-personers

Hvis du kun ønsker at købe en 3-personers sofa, og ikke ønsker et komplet sofasæt med både 2- og 3-personers sofa

auriga1-min

Ja tak, jeg ønsker en 2-personers sofa med

Hvis du ønsker at tilkøbe en 2-personers sofa, så du får et komplet sofasæt med både 2- og 3-personers sofa til at fuldende din smukke indretning

Højrevendt sofa

Vælg højrevendt hvis du ønsker den korte side af sofaen skal være i højre side. Højrevendt hjørnesofa betyder at den korte side er i højre side når du SIDDER I DEN

Regulus1-min

Venstrevendt sofa

Vælg venstrevendt hvis du ønsker den korte side af sofaen skal være i venstre side. Venstrevendt hjørnesofa betyder at den korte side er i venstre side når du SIDDER I DEN

Cremehvid

Smukke cremefarvede ben i eksklusivt design

Mørkegrøn

Smukke mørkegrønne ben i eksklusivt design

Valnød

Smukke ben i eksklusivt valnød-design

Berlin-min

Nej tak, ingen sengekiste

Hvis du ikke ønsker at købe sengekiste med lige nu. Der kan altid tilkøbes en sengekiste senere og tilføjes din smukke indretning.

Plain sengekiste

En plain sengekiste er i et tidsløst design og særdeles praktisk at have i sin indretning. Den bidrager til den hyggelige stemning, giver en ekstra siddeplads, samt er en funktionel og elegant opbevaringsløsning da den kan åbnes. Sengekisten er oplagt at have i soveværelset, men er også en oplagt løsning i entre, stue og selvfølgelig gæsteværelset.

Baron-9-min

Chesterfield sengekiste

Chesterfield sengekiste kan åbnes og er designet med en funktionel og praktisk opbevaringsløsning. Det kan være her, at du gemmer vintertøjet, når det er sommer og omvendt. Udover soveværelset kan du også med fordel bruge din nye sengekiste i entréen, hvor du og dine gæster har et sted at snøre sko og støvler, inden I skal ud af døren.

sengekister-mellemside

Flettet sengekiste

Sengekisten behøver ikke nødvendigvis at blive brugt i dit soveværelse. Du kan også sagtens placere den i entréen som siddeplads, når børnene skal hjælpes i sko eller i stuen som en behagelig puf i forbindelse med en hyggekrog. Ligesom du nemt kan flytte rundt på den, hvis du har flere gæster på besøg til filmaften, end sofaen har plads til.

London-1-min

Nej tak, ingen sengebord

Hvis du ikke ønsker at købe sengeborde med ligenu. Der kan altid tilkøbes sengebord senere og tilføjes din smukke indretning.

Basis-5-min

Sengebord med 2 skuffer

Mange mangler et sted at opbevare bogen eller brillerne i soveværelset. Med vores sengebord med to skuffer, kan du uden problemer gemme dine ting væk, så de ikke er synlige, men stadig tæt på dig. Der er brugt samme type materiale på samtlige af sengebordets sider, hvilket gør det meget dekorativt og diskret på samme tid.

camilla-9-min

Klassisk sengebord

Med vores klassiske sengebord får du et møbel til dit soveværelse, som er et eventyrligt slot værdigt. De svungne ben og det diskrete messinggreb får i hvert fald tankerne ledt hen på et storslået soveværelse med højt til loftet, og hvor lysekronen skinner fra loftet. Sengebordet stråler af eksklusivitet – men lad dig ikke begrænse af stilen.

pop-op-sengebord-3-skuffer-min

Sengebord med 3 skuffer

De fleste af os kender nok til, at vi ofte har brug for et sted at opbevare bogen, magasinerne, brillerne eller mobilopladerne i vores soveværelse. Desværre kommer det tit og ofte til at virke rodet, men det har vi løsningen på her med vores sengebord med tre skuffer.

Flet-9-min

Flettet sengebord

Vores flettede sengebord kan være med til at føre noget tekstur ind i rummet sammen med de bløde tekstiler som sengetøj og måske et lækkert sengetæppe. Der er desuden en fast plade på toppen af sengebordet, så underlaget er fast nok til også at kunne stille morgenkaffen på en hyggelig weekendmorgen, hvor det er tid til selvforkælelse.

pop-op-sengebord-chesterfield-min

Chesterfield sengebord

Chesterfield sengebordet er oplagt at have i soveværelset, men er også en smuk løsning som afsætningsbord i indretningen. Vores chesterfield sengebord er grebsfrit og åbnes derfor let med et tryk på fronten. Bordet har 2 skjulte skuffer, en lille og en større skuffe, som begge naturligvis er let at åbne og lukke.

rundt-chesterfield-sengebord-min

Rundt chesterfield sengebord

Vores runde Chesterfield sengebord kan med sin organiske form, skabe et nyt twist til soveværelset. Det dekorative Chesterfield-design vil samtidig stå som en stilfuld detalje og pynte i rummet, som vi alle tilbringer utrolig mange timer i gennem vores liv. Bordet har en fast plade på toppen, hvilket gør det nemmere at bruge som afsætningsplads.

Valnød

Smukke ben i eksklusivt valnød-design

Hvid

Smukke hvide ben i eksklusivt design

Sølv

Smukke sølvfarvede ben i eksklusivt design

Guld

Smukke guldfarvede ben i eksklusivt design