Søg
Close this search box.

Menu

Rullemadrasser

Vælg størrelse
Filter Viser 1 - 30 af 32 resultater
Pris
Rækkefølge
Materiale

Fordelene ved en rullemadras

Med en rullemadras kan du passe ekstra godt på din seng. Rullemadrassen beskytter nemlig det øverste lag af din seng mod slitage. Bare ved at sove, slider vi nemlig mere på vores madras, end du måske tror. Derfor kan en rullemadras være et smart valg.

Vælger du at lægge en rullemadras mellem madras og lagen, skåner du din madras og topmadras for sved. Sved indeholder en syre, som nedbryder skum- eller latexkernen i madrassen, så madrassens polstring går i stykker. En rullemadras forlænger derved madrassens levetid markant, og du vil have optimal glæde af den længst muligt. En god seng er ofte en stor investering. Og en investering, man ikke vil gøre for ofte. Gode senge holder længe, men du kan selv gøre noget, for at give din seng og madras en længere levetid. Gode rullemadrasser gør netop det, men de har også andre funktioner, der hjælper på både din nattesøvn og dit indeklima.

Vores udvalg af rullemadrasser

Hos Miklagaard House of Tisvilde kan du finde lige den rullemadras, du har brug for. Måske har du mindre børn, som lige har lagt bleen, men ikke helt har lært at sige til, når de skal tisse. Eller også spilder du lidt for ofte den te, du har taget med i seng, når du vil ligge og læse din nye bog. I de tilfælde vil en vandtæt rullemadras være det helt rigtige valg for dig. Vores rullemadrasser fås i vandtætte udgaver, men du kan også få rullemadrasser i uld. De er åndbare samt varme- og svedregulerende, hvilket forærer dig et tempereret og optimalt soveklima gennem hele natten. Om sommeren vil ulden køle kroppen pga. sommervarmen, mens den om vinteren vil isolere for vinterkulden.

Vi sætter en ære i at levere rullemadrasser i langtidsholdbare, naturlige og allergivenlige materialer. Rullemadrasserne er fremstillet i et unikt design og højeste kvalitet, for at forlænge holdbarheden. Du får således længe glæde af rullemadrasserne, og endnu længere glæde af din madras, der nu beskyttes for pletter og slitage.

Hvad bruger man en rullemadras til, og er det nødvendigt?

Rullemadrasser har flere funktioner. Og når du vælger din rullemadras, skal du overveje, hvad dit behov er. Du kan godt sove godt i din nye seng uden en rullemadras. På den måde er den ikke nødvendig i første omgang, men det kan den blive på sigt. Du slider nemlig på din sengs madras, når du sover. Selv hvis du ikke mener, at der sker vanduheld i din seng, så kommer der faktisk væske ned til din madras, når du sover. Blandt andet sved, og det kan være meget usundt for din madras.

Når du endelig har fundet din drømmeseng, er det sidste, du vil have, at skulle udskifte madrassen efter kort tid, fordi den er slidt. Det kan derfor være en rigtig fornuftig investering, når du køber en rullemadras, der beskytter din madras og forlænger dens levetid.

Temperaturregulerende og vandtætte rullemadrasser

Hos Miklagaard House of Tisvilde kan du finde både temperaturregulerende uldmadrasser og vandtætte rullemadrasser. En uldtopmadras er en genistreg, hvis du vil beskytte din madras og samtidig få et åndbart og temperaturreguleret sovemiljø. Med en rullemadras i ren uld ligger du på den rene og mest naturlige vare. Madrassen har desuden solide og brede elastikker i hvert hjørne, til at sikre at rullemadrassen ligger stabilt fast og skåner din madras/topmadras. Yderst er der 100% ren blød og behagelig bomuld. Og inderst er der 100% ren uld. Topmadrasserne består af 250 gram naturlig uld pr. m2. De er produceret i EU og har naturligvis 2 års garanti. Der er hverken brugt kemikalier, pesticider eller syntetiske fibre til at fremstille vores uldprodukter. De er åndbare samt varme- og svedregulerende, hvilket forærer dig et tempereret og optimalt soveklima gennem hele natten. Om sommeren vil ulden køle kroppen pga. sommervarmen, mens den om vinteren vil isolere for vinterkulden. Ulden isolerer faktisk så godt, at den holder kroppens temperatur så konstant, at der undgås muskelspændinger. Derudover har naturulden den egenskab at den opfanger kropsfugten, og afgiver den videre til luften i soveværelset væsentligt hurtigere end ved andre fyld. Det betyder i praksis at man aldrig bliver våd af sved, da fugten slipper væk og tillader kroppen at ånde.

En vandtæt rullemadras sikrer dig på en og samme tid, at din topmadras ikke bliver ødelagt, hvis der skulle opstå små uheld i løbet af natten. Samtidig med at den har et aftageligt betræk, og derfor er lige til at smide i vaskemaskinen. Vores vandtætte rullemadras er desuden antibakteriel og derfor meget allergivenlig. Et af madrassen absolutte plusser, så du kan se frem til et særdeles, behageligt soveklima hver evig eneste nat. En rullemadras mellem lagen og madras beskytter mod pletter og snavs – men en vandtæt rullemadras tager beskyttelsen af madrassen op på et højere niveau. Vores vandtætte rullemadras består nemlig af et vandtæt lag, der forhindrer væske i at trænge igennem, og forlænger således madrassens levetid. En vandtæt rullemadras er det gode valg, hvis man har småbørn, nyder morgenkaffen i sengen eller har tendens til at svede de varme sommernætter. Den er naturligvis behagelig at sove på og har en perfekt pasform på madrassen, grundet 4 elestikker rundt i hjørnerne.

Rullemadrassen er fremstillet i et unikt design og højeste kvalitet, for at forlænge holdbarheden. Man får således længe glæde af rullemadrassen, og endnu længere glæde af din madras der nu beskyttes for pletter.

Stærke og miljøvenlige materialer

Vores vandtætte rullemadrasser er lavet i et miljøvenligt og holdbart materiale. Topmaterialet er jersey, mens bunden består af PU, som er imiteret læder produceret af oksehuder.  Fyldet i madrassen er 100% bomuld. Vores uldprodukter er fremstillet af førsteklasses merinould fra New Zealand, og er betrukket med 100% bomuld i en helt unik kvalitet. Vores uldprodukter er ligeledes allergivenlige, da indholdet af lanolin skaber det antibakterielle miljø, der bevirker at husstøvmider og bakterier ikke kan leve i ulden.

Kan en rullemadras vaskes?

Det korte svar er ja. Men der er ting, du skal være opmærksom på, når det gælder vores uldprodukter. Vores uldprodukter kan vaskes i vaskemaskinen ved 30 grader, vi anbefaler i så fald at anvende vaskemiddel særligt til uld, samt vaske ved maskinens uldprogram. Vedligeholdelse af uldprodukter er yderst vigtigt, for at bevare uldens helt unikke egenskaber. Indholdet af lanolin skaber det antibakterielle miljø, og medvirker ligeledes til at ulden ikke kommer til at lugte. Derfor er det sjældent nødvendigt at vaske sine uldprodukter, uanset om det er en dyne, rullemadras eller pude der er tale om. Derimod anbefaler vi, for at bevare indholdet af lanolin i ulden, at man ofte lufter uldproduktet i den friske luft, da dette bevarer uldens struktur og fylde. En anden ting man kan gøre, er at man med fordel blot pletvasker produktet hvis det skulle blive nødvendigt.

Vores vandtætte rullemadrasser kan ligeledes vaskes ved 30 graders maskinvask. Derudover har alle vores rullemadrasser aftageligt betræk.

Særligt om rullemadrasser i uld

Vi mener at man både skal sove og leve godt, og herunder menes også at sundheden er af højeste prioritering. Derfor lever vores uldprodukter også op til OEKO-TEX® Standard 100-certificeringen. STANDARD 100 by OEKO-TEX® er en international, frivillig produktkontrol for tekstiler. Det er et ensartet globalt test- og certificeringssystem for tekstilråmaterialer, mellemprodukter og slutprodukter i alle produktionsfaser. Det dækker dog også testning af komponenter der ikke er af tekstil. Standarden skal bl.a sikre at dyner og puder er af højeste sundhedsmæssige kvalitet, og dermed ikke er skadelig for brugeren. Kort og godt er formålet altså, at sikre forbrugeren fri for skadelige stoffer. Så du kan sove trygt og godt i vores produkter.

Vi har valgt at vores uldprodukter skal fremstilles med uld fra merinofår. Det har vi valgt, fordi de bor i bjergene og derfor producerer en længere uld, grundet det koldere klima. Når uldfibrene er længere, så vil produkterne også føles mere luftige, samt være mere åndbare og varmeregulerende. Dyrevelfærd er en ting der ligger vores hjerte særdeles nært. Derfor er en eksklusiv og høj kvalitet ikke kun vigtig for os, men i høj grad også, at produktionsforholdene er i verdensklasse. Vi har derfor en politik om, at der kun bruges uld fra fritgående merinofår, som ikke udsættes for mulesing samt at de klippes på en ordentlig, fair og fornuftig vis.

Indkøbskurv
Scroll to Top
Hafmeyja14-min

Tilmeld dig Miklagaard House of Tisvildes nyhedsbrev, og hold dig opdateret om nye designs, inspiration, tilbud og meget mere!

Ved at tilmelde dig her, accepterer du at modtage vores nyhedsbrev på e-mail

All-in-one skummadras

Fasthed: alle fastheder kan opnås med denne madras. Passer til alle uanset kropsvægt og -form. 

Vores All-in-one madras, som også har et åndbart betræk med lynlås, består af 4 komfortlag der kan kombineres til vidt forskellige liggekomforter. Madrassen er udarbejdet med et lag af naturlig latex for at skabe en stabil og støttende base, memoryskum for at give ekstra støtte til kroppen, EgoSoft til en overlegen komfort samt et lag EgoHard-skum der understøtter alle lagene til at sikre en helt unik søvnoplevelse.

Vores All in one madras, som vi har designet ud fra konceptet “Perfekt komfort til alle”, er svaret på alle spørgsmålene om støtte, korrekt rygsøjleposition og komfort, ved at lagene ganske simpelt rokeres rundt, for at opnå præcis den komfort og støtte du har brug for. 

Søvn med den optimale liggekomfort er en oplevelse i særklasse. Tag din søvn til nye højder med en madras, der tilpasser sig perfekt til dine ergonomiske behov. En madras fra Miklagaard House of Tisvilde sikrer dig en god søvn de næste mange år.

Fjalladís12-min

Nej tak, jeg nøjes med en 2-personers

Hvis du kun ønsker at købe en 2-personers sofa, og ikke ønsker et komplet sofasæt med både 2- og 3-personers sofa

Ophiuchus16-min

Ja tak, jeg ønsker en 3-personers sofa med

Hvis du ønsker at tilkøbe en 3-personers sofa, så du får et komplet sofasæt med både 2- og 3-personers sofa til at fuldende din smukke indretning

Circinus11

Nej tak, jeg nøjes med en 3-personers

Hvis du kun ønsker at købe en 3-personers sofa, og ikke ønsker et komplet sofasæt med både 2- og 3-personers sofa

auriga1-min

Ja tak, jeg ønsker en 2-personers sofa med

Hvis du ønsker at tilkøbe en 2-personers sofa, så du får et komplet sofasæt med både 2- og 3-personers sofa til at fuldende din smukke indretning

Højrevendt sofa

Vælg højrevendt hvis du ønsker den korte side af sofaen skal være i højre side. Højrevendt hjørnesofa betyder at den korte side er i højre side når du SIDDER I DEN

Regulus1-min

Venstrevendt sofa

Vælg venstrevendt hvis du ønsker den korte side af sofaen skal være i venstre side. Venstrevendt hjørnesofa betyder at den korte side er i venstre side når du SIDDER I DEN

Cremehvid

Smukke cremefarvede ben i eksklusivt design

Mørkegrøn

Smukke mørkegrønne ben i eksklusivt design

Valnød

Smukke ben i eksklusivt valnød-design

Berlin-min

Nej tak, ingen sengekiste

Hvis du ikke ønsker at købe sengekiste med lige nu. Der kan altid tilkøbes en sengekiste senere og tilføjes din smukke indretning.

Plain sengekiste

En plain sengekiste er i et tidsløst design og særdeles praktisk at have i sin indretning. Den bidrager til den hyggelige stemning, giver en ekstra siddeplads, samt er en funktionel og elegant opbevaringsløsning da den kan åbnes. Sengekisten er oplagt at have i soveværelset, men er også en oplagt løsning i entre, stue og selvfølgelig gæsteværelset.

Baron-9-min

Chesterfield sengekiste

Chesterfield sengekiste kan åbnes og er designet med en funktionel og praktisk opbevaringsløsning. Det kan være her, at du gemmer vintertøjet, når det er sommer og omvendt. Udover soveværelset kan du også med fordel bruge din nye sengekiste i entréen, hvor du og dine gæster har et sted at snøre sko og støvler, inden I skal ud af døren.

sengekister-mellemside

Flettet sengekiste

Sengekisten behøver ikke nødvendigvis at blive brugt i dit soveværelse. Du kan også sagtens placere den i entréen som siddeplads, når børnene skal hjælpes i sko eller i stuen som en behagelig puf i forbindelse med en hyggekrog. Ligesom du nemt kan flytte rundt på den, hvis du har flere gæster på besøg til filmaften, end sofaen har plads til.

London-1-min

Nej tak, ingen sengebord

Hvis du ikke ønsker at købe sengeborde med ligenu. Der kan altid tilkøbes sengebord senere og tilføjes din smukke indretning.

Basis-5-min

Sengebord med 2 skuffer

Mange mangler et sted at opbevare bogen eller brillerne i soveværelset. Med vores sengebord med to skuffer, kan du uden problemer gemme dine ting væk, så de ikke er synlige, men stadig tæt på dig. Der er brugt samme type materiale på samtlige af sengebordets sider, hvilket gør det meget dekorativt og diskret på samme tid.

camilla-9-min

Klassisk sengebord

Med vores klassiske sengebord får du et møbel til dit soveværelse, som er et eventyrligt slot værdigt. De svungne ben og det diskrete messinggreb får i hvert fald tankerne ledt hen på et storslået soveværelse med højt til loftet, og hvor lysekronen skinner fra loftet. Sengebordet stråler af eksklusivitet – men lad dig ikke begrænse af stilen.

pop-op-sengebord-3-skuffer-min

Sengebord med 3 skuffer

De fleste af os kender nok til, at vi ofte har brug for et sted at opbevare bogen, magasinerne, brillerne eller mobilopladerne i vores soveværelse. Desværre kommer det tit og ofte til at virke rodet, men det har vi løsningen på her med vores sengebord med tre skuffer.

Flet-9-min

Flettet sengebord

Vores flettede sengebord kan være med til at føre noget tekstur ind i rummet sammen med de bløde tekstiler som sengetøj og måske et lækkert sengetæppe. Der er desuden en fast plade på toppen af sengebordet, så underlaget er fast nok til også at kunne stille morgenkaffen på en hyggelig weekendmorgen, hvor det er tid til selvforkælelse.

pop-op-sengebord-chesterfield-min

Chesterfield sengebord

Chesterfield sengebordet er oplagt at have i soveværelset, men er også en smuk løsning som afsætningsbord i indretningen. Vores chesterfield sengebord er grebsfrit og åbnes derfor let med et tryk på fronten. Bordet har 2 skjulte skuffer, en lille og en større skuffe, som begge naturligvis er let at åbne og lukke.

rundt-chesterfield-sengebord-min

Rundt chesterfield sengebord

Vores runde Chesterfield sengebord kan med sin organiske form, skabe et nyt twist til soveværelset. Det dekorative Chesterfield-design vil samtidig stå som en stilfuld detalje og pynte i rummet, som vi alle tilbringer utrolig mange timer i gennem vores liv. Bordet har en fast plade på toppen, hvilket gør det nemmere at bruge som afsætningsplads.

Valnød

Smukke ben i eksklusivt valnød-design

Hvid

Smukke hvide ben i eksklusivt design

Sølv

Smukke sølvfarvede ben i eksklusivt design

Guld

Smukke guldfarvede ben i eksklusivt design