Søg
Close this search box.

Menu

Sengegavl 120 cm

Vælg størrelse
Filter Viser 1 - 30 af 40 resultater
Pris
Rækkefølge

Mangler du en flot sengegavl på 120 cm?

En populær størrelse

Hos Miklagaard House of Tisvilde finder du et stort udvalg af flotte og unikke sengegavle på 120 cm. Vores sengegavle på 120 cm er en populær størrelse, da mange nyder en god trekvartseng. Her har du nemlig god plads til at brede dig, også selvom den er mindre end en dobbeltseng. Vores mange designs på 120 cm giver dig mulighed for at finde en sengegavl, som passer perfekt til din seng og resten af soveværelset. Vi har alt fra Chesterfield-looket til en sengegavl med et mere minimalistisk og moderne udseende. Fælles for alle vores sengegavle på 120 cm er, at de er skabt ud fra den højeste kvalitet. På den måde er du altid sikret en sengegavl, som holder i mange år og er med til at give rummet liv.

Et iøjefaldende element

En sengegavl er det første, som øjet typisk møder, når du træder ind i et ethvert soveværelse. Sengegavlen er nemlig så iøjefaldende og dekorativ, at den sagtens kan tage størstedelen af opmærksomheden i din overordnede indretning af værelset. Derfor er det også oplagt at gøre lidt ekstra ud af valget, fordi sengegavlen samtidig kan være med til at definere din overordnede indretningstil ved hjælp af det rette farve- og materialevalg. Det kan betale sig at gøre de rette overvejelser, og her vil vi gerne hjælp dig på vej, for ofte kan vi helt komme til at glemme sengegavlen, men det skal være slut nu.

Matchende materiale og farve

Når du skal finde frem til, hvordan din nye sengegavl på 120 cm skal se ud, er det utrolig godt at tage udgangspunkt i din nuværende seng, og hvordan den ser ud. Her er det nemlig oplagt at finde samme farve, som den er designet i. Du kan også sagtens vælge en farve, som kan passe sammen med de fleste af dine sengesæt. Den røde tråd i farvevalget er med til at skabe harmoni i dit soveværelse. Ligesom den store flade, som sengegavlen udgør, også er med til at definere soveværelsets stil, hvilket vi ofte også gør med store billeder eller kunstværker. Alternativt kan du også vælge en kontrast til dine mange, andre ting i soveværelset. Det vil skabe både kant og en helt særlig, stilren atmosfære i rummet.

Hygge med stort H

Udover at gøre din stil sikker i soveværelset får du med en sengegavl på 120 cm også tilført noget hygge til rummet. Du vil i hvert fald opleve, at der helt automatisk kommer en særlig hygge ind i indretningen. Måske hænger det sammen med, at du meget nemmere har mulighed for at kunne læse yndlingsbogen og dagens avis. Det bliver også mere behageligt at sidde i sengen og strikke, hvis det er blevet din nye hobby. Faktisk er det altid en fornøjelse at kunne læne sig op ad en blød sengegavl, og vi tør også godt at sige, at når du først har haft en sengegavl inde i dit soveværelse, vil du aldrig undvære en igen. For ikke nok med, at din sengegavl gør det mere behageligt for dig at nyde morgenkaffen i sengen, vil det heller ikke være så koldt at læne sig op af væggen længere, hvilket det normalt vil være uden en sengegavl. Her vil din nye sengegavl nærmest fungere som isolering. Også når du ligger dig på puden om aftenen efter en lang dag.

Praktisk og skånsom

Desuden vil du opleve med en sengegavl på 120 cm, at du også skåner din væg, som du normalt måske plejer at sidde op ad. Det skaber altid et helt naturligt slid på væggen,

hvilket du helt vil undgå med en sengegavl. Så ikke nok med, at sengegavlen er æstetisk pæn at kigge på og skaber hygge i et af husets primære rum, får du også et element til din personlige indretning, som både er praktisk og skånsom. Vores sengegavle er desuden nemme at montere.

Gratis finansiering

Vi har gratis finansiering af dine sengegavl på 120 cm, dette betyder at hvis du er gået hen og blevet forelsket i en af vores sengegavle – så hjælper vi gerne med finansieringen. For 0,- i rente, gebyr og oprettelse selvfølgelig. På hver sengegavl finder du dine lånemuligheder og kan skræddersy din låneløsning. Vi venter ikke bare fordi du vælger at finansieringen, vi sender selvfølgelig sengegavlen som ved et helt almindeligt køb.

Vores gratis finansiering sker igennem Sparxpres, hvor du er sikret en hurtig og simpel handel – samme pris bare delt op i bidder.

Hvis du har spørgsmål omkring vores design eller specialønsker til transport, så kan du altid kontakte os. Så kan vi sammen finde en sengegavl på 120 cm, som passer perfekt til dig og dit soveværelse.

Indkøbskurv
Scroll to Top
Hafmeyja14-min

Tilmeld dig Miklagaard House of Tisvildes nyhedsbrev, og hold dig opdateret om nye designs, inspiration, tilbud og meget mere!

Ved at tilmelde dig her, accepterer du at modtage vores nyhedsbrev på e-mail

All-in-one skummadras

Fasthed: alle fastheder kan opnås med denne madras. Passer til alle uanset kropsvægt og -form. 

Vores All-in-one madras, som også har et åndbart betræk med lynlås, består af 4 komfortlag der kan kombineres til vidt forskellige liggekomforter. Madrassen er udarbejdet med et lag af naturlig latex for at skabe en stabil og støttende base, memoryskum for at give ekstra støtte til kroppen, EgoSoft til en overlegen komfort samt et lag EgoHard-skum der understøtter alle lagene til at sikre en helt unik søvnoplevelse.

Vores All in one madras, som vi har designet ud fra konceptet “Perfekt komfort til alle”, er svaret på alle spørgsmålene om støtte, korrekt rygsøjleposition og komfort, ved at lagene ganske simpelt rokeres rundt, for at opnå præcis den komfort og støtte du har brug for. 

Søvn med den optimale liggekomfort er en oplevelse i særklasse. Tag din søvn til nye højder med en madras, der tilpasser sig perfekt til dine ergonomiske behov. En madras fra Miklagaard House of Tisvilde sikrer dig en god søvn de næste mange år.

Fjalladís12-min

Nej tak, jeg nøjes med en 2-personers

Hvis du kun ønsker at købe en 2-personers sofa, og ikke ønsker et komplet sofasæt med både 2- og 3-personers sofa

Ophiuchus16-min

Ja tak, jeg ønsker en 3-personers sofa med

Hvis du ønsker at tilkøbe en 3-personers sofa, så du får et komplet sofasæt med både 2- og 3-personers sofa til at fuldende din smukke indretning

Circinus11

Nej tak, jeg nøjes med en 3-personers

Hvis du kun ønsker at købe en 3-personers sofa, og ikke ønsker et komplet sofasæt med både 2- og 3-personers sofa

auriga1-min

Ja tak, jeg ønsker en 2-personers sofa med

Hvis du ønsker at tilkøbe en 2-personers sofa, så du får et komplet sofasæt med både 2- og 3-personers sofa til at fuldende din smukke indretning

Højrevendt sofa

Vælg højrevendt hvis du ønsker den korte side af sofaen skal være i højre side. Højrevendt hjørnesofa betyder at den korte side er i højre side når du SIDDER I DEN

Regulus1-min

Venstrevendt sofa

Vælg venstrevendt hvis du ønsker den korte side af sofaen skal være i venstre side. Venstrevendt hjørnesofa betyder at den korte side er i venstre side når du SIDDER I DEN

Cremehvid

Smukke cremefarvede ben i eksklusivt design

Mørkegrøn

Smukke mørkegrønne ben i eksklusivt design

Valnød

Smukke ben i eksklusivt valnød-design

Berlin-min

Nej tak, ingen sengekiste

Hvis du ikke ønsker at købe sengekiste med lige nu. Der kan altid tilkøbes en sengekiste senere og tilføjes din smukke indretning.

Plain sengekiste

En plain sengekiste er i et tidsløst design og særdeles praktisk at have i sin indretning. Den bidrager til den hyggelige stemning, giver en ekstra siddeplads, samt er en funktionel og elegant opbevaringsløsning da den kan åbnes. Sengekisten er oplagt at have i soveværelset, men er også en oplagt løsning i entre, stue og selvfølgelig gæsteværelset.

Baron-9-min

Chesterfield sengekiste

Chesterfield sengekiste kan åbnes og er designet med en funktionel og praktisk opbevaringsløsning. Det kan være her, at du gemmer vintertøjet, når det er sommer og omvendt. Udover soveværelset kan du også med fordel bruge din nye sengekiste i entréen, hvor du og dine gæster har et sted at snøre sko og støvler, inden I skal ud af døren.

sengekister-mellemside

Flettet sengekiste

Sengekisten behøver ikke nødvendigvis at blive brugt i dit soveværelse. Du kan også sagtens placere den i entréen som siddeplads, når børnene skal hjælpes i sko eller i stuen som en behagelig puf i forbindelse med en hyggekrog. Ligesom du nemt kan flytte rundt på den, hvis du har flere gæster på besøg til filmaften, end sofaen har plads til.

London-1-min

Nej tak, ingen sengebord

Hvis du ikke ønsker at købe sengeborde med ligenu. Der kan altid tilkøbes sengebord senere og tilføjes din smukke indretning.

Basis-5-min

Sengebord med 2 skuffer

Mange mangler et sted at opbevare bogen eller brillerne i soveværelset. Med vores sengebord med to skuffer, kan du uden problemer gemme dine ting væk, så de ikke er synlige, men stadig tæt på dig. Der er brugt samme type materiale på samtlige af sengebordets sider, hvilket gør det meget dekorativt og diskret på samme tid.

camilla-9-min

Klassisk sengebord

Med vores klassiske sengebord får du et møbel til dit soveværelse, som er et eventyrligt slot værdigt. De svungne ben og det diskrete messinggreb får i hvert fald tankerne ledt hen på et storslået soveværelse med højt til loftet, og hvor lysekronen skinner fra loftet. Sengebordet stråler af eksklusivitet – men lad dig ikke begrænse af stilen.

pop-op-sengebord-3-skuffer-min

Sengebord med 3 skuffer

De fleste af os kender nok til, at vi ofte har brug for et sted at opbevare bogen, magasinerne, brillerne eller mobilopladerne i vores soveværelse. Desværre kommer det tit og ofte til at virke rodet, men det har vi løsningen på her med vores sengebord med tre skuffer.

Flet-9-min

Flettet sengebord

Vores flettede sengebord kan være med til at føre noget tekstur ind i rummet sammen med de bløde tekstiler som sengetøj og måske et lækkert sengetæppe. Der er desuden en fast plade på toppen af sengebordet, så underlaget er fast nok til også at kunne stille morgenkaffen på en hyggelig weekendmorgen, hvor det er tid til selvforkælelse.

pop-op-sengebord-chesterfield-min

Chesterfield sengebord

Chesterfield sengebordet er oplagt at have i soveværelset, men er også en smuk løsning som afsætningsbord i indretningen. Vores chesterfield sengebord er grebsfrit og åbnes derfor let med et tryk på fronten. Bordet har 2 skjulte skuffer, en lille og en større skuffe, som begge naturligvis er let at åbne og lukke.

rundt-chesterfield-sengebord-min

Rundt chesterfield sengebord

Vores runde Chesterfield sengebord kan med sin organiske form, skabe et nyt twist til soveværelset. Det dekorative Chesterfield-design vil samtidig stå som en stilfuld detalje og pynte i rummet, som vi alle tilbringer utrolig mange timer i gennem vores liv. Bordet har en fast plade på toppen, hvilket gør det nemmere at bruge som afsætningsplads.

Valnød

Smukke ben i eksklusivt valnød-design

Hvid

Smukke hvide ben i eksklusivt design

Sølv

Smukke sølvfarvede ben i eksklusivt design

Guld

Smukke guldfarvede ben i eksklusivt design