Menu

Topmadrasser

Topmadrasser

Vores topmadrasser er med til at gøre din komfort endnu bedre, når det er tid til at gå til køjs efter en travl og hektisk dag. Og især komforten er altafgørende for os hos Miklagaard House of Tisvilde, hvor skummet er produceret i allerhøjeste kvalitet. Ligesom vores topmadrasser er eksta høje for at kunne garantere vores kunder, at der er plads til ekstra fyld, for jo mere materiale, jo bedre holder din topmadras og giver dig den bedste komfort. På samme måde gælder det også, at jo bedre kvaliteten er, jo længere tid tager det også for din topmadras om at synke sammen og komme ud af form. En god nattesøvn og en god topmadras går altså hånd i hånd, så du vil aldrig fortryde at forkæle dig selv med en god topmadras, hvis du alligevel investerer i en ny seng. Samtidig kan du også opgradere din nuværende seng ved at pifte den op med en ny og skræddersyet topmadras. Du vil mærke forskel inden for ganske få nætter, som med garanti vil gøre det nemmere at skyde en ny dag i gang.

Topmadrasser i god kvalitet
koldskum-soft-1-min

Sådan vælger du den rette størrelse

Er du på udkig efter en ny topmadras, skal du udover selve kvaliteten på madrassen også finde den rette størrelse. Her skal du gøre op med dig selv, om du har et behov for en enkeltmandsseng eller en dobbeltseng. Vælger du en dobbeltseng på 180 centimeter i bredden, kan du både få din topmadras i ét stykke eller som en split madras, hvis du skal bruge den til din elevationsseng.

Hvad er forskellen på memory skum og latex?

Herefter skal du finde ud af, om du mest er til en fast eller blød madras? Latex er kendt for sin faste form, ligesom topmadrasser i latex er fri for diverse kemikalier, som ofte kan være i topmadrasser i memory skum. Sagt med andre ord er topmadrasser i latex fremstillet i et naturligt materiale, hvilket også gør den en smule mere bekostelig. Dog betyder det også, at latex topmadrasser holder i mange år. En anden fordel ved en topmadras i latex er, at den er utrolig åndbar, hvorfor den type madras kan være en fordel for dig, der sveder meget om natten. Materialet gør nemlig, at luftcirkulationen er markant bedre end i andre topmadrasser, og det gør, at den ikke holder på din varme i løbet af natten.

Vælger du derimod en topmadras i memory skum, er du sikret en madras, der virker blød og former sig efter din krop. Ligesom den vil støtte din krop i løbet af hele natten. Der vil derfor helt naturligt opstå et jævnt tryk fra hovedet og hele vejen ned langs din krop, men selvom memory skummet former sig efter din krop, skal du ikke være bange for, at madrassen mister sin form. Madrassen vil helt automatisk komme tilbage til sin oprindelige facon, når du står op igen om morgenen. Du vil derfor føle, at du går i seng og ligger dig til rette på en ny seng hver aften.

Scroll to Top
Hafmeyja14-min

Tilmeld dig Miklagaard House of Tisvildes nyhedsbrev, og hold dig opdateret om nye designs, inspiration, tilbud og meget mere!

Ved at tilmelde dig her, accepterer du at modtage vores nyhedsbrev på e-mail.