Menu

Tilbud

Vores tilbud

Der behøver ikke altid at være en bestemt anledning til at blive forkælet. Faktisk synes vi hos Miklagaard House of Tisvilde, at det er en rigtig fin tanke at kunne glæde andre på tidspunkter, hvor de mindst venter det. Derfor elsker vi også at gøre noget ekstra for vores kunder engang imellem, når det kommer til gode tilbud. Derfor kan du med fordel jævnligt øje herinde på siden, hvor vi løbende præsenterer dig for nogle særlige tilbud til fordel for netop dig. 

Alt du leder efter er her

Så er du på udkig efter noget nyt til dit hjem? Vores tilbud kan nemlig både være på vores senge, madrasser, sofaer, stole eller tilbehør. På den måde føler vi, at vi kan gøre en ellers lidt kedelig mandag eller grå onsdag til en god dag, hvor du kan unde dig selv en sengegavl til at give sengen et nyt look eller måske et lækkert sæt sengetøj, som kan forny dit soveværelse på et øjeblik. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når du med vores tilbud, får mulighed for at kunne indrette flere rum i dit hjem på ny. Vi glæder os til, at du vil shoppe tilbud hos os og gøre din personlige indretning endnu mere personlig med nogle unikke fund.

Scroll to Top
Hafmeyja14-min

Tilmeld dig Miklagaard House of Tisvildes nyhedsbrev, og hold dig opdateret om nye designs, inspiration, tilbud og meget mere!

Ved at tilmelde dig her, accepterer du at modtage vores nyhedsbrev på e-mail.