Søg
Close this search box.

Menu

Springmadrasser

Springmadrasser fyldt med velvære

Når vi efter en lang dag ligger os på puden, er det altafgørende, at vi får en god nattesøvn. For netop nattesøvnen er med til at afgøre, om den efterfølgende hverdag kommer godt fra start og kommer til at fungere. Måske kender du til følelsen af, at du allerede er bagud på point, inden dagen overhovedet får lov til at komme i gang, men i en moderne og travl tid kan det være en udfordring at få prioriteret sig selv og den gennemgående velvære. Det hænger især sammen med søvnen, som ikke altid får den høje prioritering, som den fortjener, men måske vil søvnen faktisk komme til at stå højere på vores indre liste, hvis også madrassen er en drøm at komme hjem til. Hos Miklagaard House of Tisvilde synes vi derfor også, at vi hver især bør tage os ekstra god tid til at se nærmere på, hvad vi netop kunne tænke os, når den gamle madras skal skiftes ud. Hvilke behov har du, og hvad forbinder du med en dejlig og beroligende søvn? Et valg, der er ekstremt individuelt, så derfor er vi også forstående overfor, at det kræver overvejelser og tanketid at komme frem til det rigtige svar.

wool-1-min
Viking-1-min

Legende let

Hos Miklagaard House of Tisvilde har vi flere springmadrasser, som vil få dig til at føle en helt særlig velvære hver nat, fordi madrasserne er bygget op af i alt fem komfortzoner, som gør, at madrassen former sig efter dig. Du kan derfor vende og dreje dig, hvor madrassen på mest behagelig vis følger dine bevægelser, hvilket får kroppen til at føle sig let som en leg. Samtidig får kroppen også de rette tryk, som er godt for vores søvn og velbefindende. Desuden er vores springmadrasser bygget op af pocket fjedre af en ganske, særlig kvalitet, og derfor får du også en springmadras, som kan følge dig de næste mange år. Madrassen er nemlig utrolig slidtstærk og holdbar.

Den faste form som varemærke

Du vil også opleve, at vores springmadrasser er faste at ligge på, så hvis du er på udkig efter en madras, som ikke føles som om, at den falder sammen om ørene på dig, er du på rette vej. Den faste form er springmadrassens varemærke og en afgørende faktor, hvis du ønsker, at din nye madras skal bruges sammen med en sengeramme eller en elevationsseng. Det er helt op til dig, for her vil en springmadras altid være et godt og fleksibelt valg uanset hvilken retning, du går i. Sengerammen og elevationssengen vil kun være med til, at din nye madras får et æstetisk løft i forbindelse med din nye indretning af soveværelset. Faktisk vil en sengeramme altid kunne definere dit rum, fordi du helt automatisk får rummet delt en smule mere op. Det er et stort plus i et rum, hvor vi skal føle os trygge i nærmest hulelignende omgivelser. Du kan derfor med stor fordel bruge sengerammen til at adskille sengeområdet fra garderoben, og hvad du ellers måtte have plads til af større elementer. Opdelingen vil desuden gøre din indretning nemmere at overskue. Både når du skal tilføje et nyt, enkelt element, og når du skal rydde op. Her vil du nemlig have mulighed for at give alt en plads, hvilket må siges at være en drøm for mange af os.

Magic-1-min

Både til kolde og varme stunder

Din nattesøvn kommer desuden til at virke behagelig, fordi der i springmadrasserne er indbygget nogle fantastiske ventilationskanaler, som regulerer sig i forhold til din krops temperatur – men også i forhold til, hvordan graderne er omkring dig. Det kan især være en fordel, hvis du normalt sover meget varmt eller sover relativt koldt. Her vil ventilationskanalerne hjælpe dig på vej, så du får den bedste forudsætning for at sove en god og tung søvn, fordi ventilationskanalerne sikrer dig, at du kan ånde optimalt og samtidig få et af de bedste indeklimaer i soveværelset. Du behøver derfor ikke at bekymre dig, om du overhovedet kan holde varmen, når du skal i seng i de ekstra kolde vintermåneder.

Allerhøjeste kvalitet

Generelt er vores springmadrasser produceret i allerhøjeste kvalitet, hvilket især også kommer til udtryk med vores Magic springmadras, som er helt fortryllende at ligge sig på efter en lang dag. For ikke nok med, at madrassen er hele 30 centimeter i højden giver den også en helt formidabel støtte på grund af sine syv komfortzoner, adskillige ventilationskanaler, en deluxe fiber top og to lag memory skum, hvilket gør netop den madras ideel til dig med diverse helbredsmæssige udfordringer. Her vil selv en dårlig ryg kunne hjælpes på vej. Ligesom du vil kunne få den rette støtte, hvis du har problemer med en dårlig hofte eller noget helt tredje. Her skal du i hvert fald ikke undervurdere, hvad det betyder for kroppen, som tilbringer utrolig meget tid i sengen, at du også får den søvnmæssig, god oplevelse hver gang, at du nærmer dig din seng og dit soveværelse.

Til en ægte livsnyder

Samme luksus og eksklusive fornemmelse vil du få med vores Memory spring plus madras, som måler hele 32 centimeter i højden. Med netop den springmadras vil du føle en helt ekstraordinær komfort, når det kommer til de mange pocket fjedre, som får de fleste til at føle sig let som en fjer. Du vil med andre ord kunne glæde dig til at en søvnoplevelse udover det sædvanlige, hvor der ikke er overladt noget til tilfældigheder. Alle detaljer er plads, hvilket også gør springsmadrasserne for livsnyderne og dem, som i den grad vil onde sig selv lidt ekstra luksus i hverdagen, imens tankerne er sat på hold.
Vi kan desuden også tilbyde en springmadras med en mere naturlig karakter, idet størstedelen af madrassen består af uld, hvilket giver nogle ekstrem gode egenskaber som for eksempel at kunne temperaturregulere sig og være allergivenlig på samme tid. De fleste af vores springmadrasser er samtidig udstyret med en dobbeltsidet madras, som har et betræk, der er til at tage i, hvilket er nemt og bekvemt, når det skal vaskes i vaskemaskinen.

Indkøbskurv
Scroll to Top
Hafmeyja14-min

Tilmeld dig Miklagaard House of Tisvildes nyhedsbrev, og hold dig opdateret om nye designs, inspiration, tilbud og meget mere!

Ved at tilmelde dig her, accepterer du at modtage vores nyhedsbrev på e-mail