Søg
Close this search box.

Menu

Skummadrasser

En skummadras udover det sædvanlige

Med en af vores helt eksklusive skummadrasser er du garanteret en søvnoplevelse udover det sædvanlige. Faktisk vil du føle det som en drøm allerede, inden dine øjne lukker i, og du fortsætter ind i søvnen. Vores skummadrasser kan du få i flere forskellige varianter og uanset hvilken en du vælger, vil du blive ejer af en all-in-one madras, som har flere, gode og unikke egenskaber, som vi vil glæde os til at præsentere dig for her.

all-round4
all-round3

Få det maksimale ud af søvnen

En god nattesøvn er vigtig for vores alle sammens velbefindende og generelle velvære. Det er i løbet af døgnets mørkeste timer, at du lader allermest op, og hvor kroppen får lov til at restituere efter en lang og arbejdsom dag. Det kan også være efter en afslappende søndag, hvor du har været sammen med alle dem, du holder af. For det er ikke kun i forbindelse med hverdagens mange gøremål, at vi har brug for en pause. Kroppen har altid behov for hvile, og derfor er det også vigtigt, at du får prioriteret den allerbedste madras, så du får det maksimale ud af nattetimerne, når du ligger dig under dynen og skal til at sove. Madrassen og effektiviteten af din søvn hænger nemlig unægtelig sammen, og det er derfor altafgørende, at du får set nærmere på mulighederne, når du har med madrasser at gøre. Det er her, at det gode valg skal træffes, og det vil vi gerne hjælpe dig på vej med, så du får gjort dig de rigtige overvejelser.

All-i-one-madrassen

Er du på udkig efter en ny skummadras, vil vi foreslå vores all-in-one madras, som er fremstillet i den bedste kvalitet med det mest innovative design. Hvad der også kendetegner vores all-in-one madras er, at du sikrer dig en madras, som du kan have de næste mange år. Madrassen er nemlig ekstremt holdbar, fordi den er fremstillet i så eksklusivt et materiale, som samtidig gør, at madrassen kan prale af at have en særdeles god komfort. Det vil du med garanti takke dig selv for, at du har erhvervet dig de næste mange nætter, hvor du giver dig til at sove. En skummadras vil derfor være en helt rigtig investering for dig, der gerne vil forkæle dig selv en smule og for dig, der ønsker en god madras, når du ligger dig i din seng. Du vil pludselig opleve, at det faktisk er en form for hverdagsluksus, der sniger sig ind i soveværelset.

SI - All-In-One - Sep 2021 - Square (0-00-11-06)-min
all-round2

Fleksibilitet i hverdagen

Men hvorfor er vores skummadrasser så unikke og særlige? Hos Miklagaard House of Tisvilde betyder det meget for os, at du har den helt rigtige liggekomfort, når du rammer puden om aftenen. Derfor er vi stolte af, at du kan se frem til at få hele seks forskellige liggekomforter i bare én enkelt madras, når du vælger en madras fra os. Det betyder, at uanset hvad du måtte have af ønsker til din nye all-in-one madras vil du være garanteret en madras, hvor dens mange egenskaber og fordele kan byttes rundt på kryds og tværs. De mange lag, som følger med de seks forskellige liggekomforter, kan du nemlig bytte rundt på, så madrassen kommer til at passe til lige netop dig. Det er kun nogle få lag, som du vil skulle ombytte, og på den måde får du en komplet seng, som kan matche dig, uanset hvordan din højde, kropsvægt eller sovestilling er. De mange lag gør også, at du vil fornemme en naturlig regulering afhængig af, om du har det varmt eller koldt, når du sover. Vores all-in-one madras vil altid tilpasse sig dig, så du får de bedste forudsætninger, når dagen skal bearbejdes, og øjnene bliver lukket i. Samtidig vil det også give dig de bedste betingelser, når du vågner igen og er klar til at tage hul på en ny og spændende hverdag.

En seng, der tilpasser sig

Så udover en helt fantastisk, ergonomisk støtte vil du også blive den nye ejer af en madras, hvor du ikke skal bekymre dig, om madrassen er for blød, hård eller fast. Ofte kan det være svært at vurdere ved første øjekast, eller når du kun har ganske få minutter til at teste madrassen i. Men med en all-in-one madras fra Miklagaard House of Tisvilde tilpasser du nemlig selv din madras’ fasthed. Det betyder også, at du har med en madras at gøre, som kan justeres afhængig af din livssituation. Måske oplever du et vægttab, eller måske bliver du gravid, som gør, at dine behov og dine mål ændrer sig på kort tid. Hos Miklagaard House of Tisvilde, synes vi, at det er en selvfølge, at din madras skal gøre det maksimale for dig. Og det bestræber vi os på at have i bagtankerne under hver eneste designproces af vores madrasser.

Madrassens opbygning

Men hvordan er madrassen så bygget op? Det er den først og fremmest med et åndbart betræk, som kan lukkes til med en lynlås. Derudover har madrassen et lag af latex, som hjælper dig med at holde din krop stabil. Ligesom laget af latex også danner en grundlæggende base for din madras, som sammen med vores ekstraordinære memoryskum giver en uforglemmelig støtte fra fødderne og ud til din sidste fingerspids. Desuden har vi brugt EgoSoft og EgoHard-skum, som lige er med til at gøre det sidste for, at du får en madras, som er noget helt særlig. En madras er nemlig ikke bare en madras. Det er vigtigt, at du får kigget nærmere på madrassens indhold, før du tager den endelige beslutning og gør købet. Desuden skal du udover fyldet i madrassen også have for øje hvilken størrelsen, som din nye madras skal have. Skal den stå i en mindre lejlighed, eller har du et soveværelse, hvor der er rigelig med plads? Det kan også være, at du bor selv, eller at du gerne vil have, at der skal være plads til både din partner og små børn. Derfor har vi hos Miklagaard House of Tisvilde gjort det nemt at finde enhver størrelse, så din nye seng kommer til at passe perfekt ind i din personlige indretning.

Indkøbskurv
Scroll to Top
Hafmeyja14-min

Tilmeld dig Miklagaard House of Tisvildes nyhedsbrev, og hold dig opdateret om nye designs, inspiration, tilbud og meget mere!

Ved at tilmelde dig her, accepterer du at modtage vores nyhedsbrev på e-mail