Søg
Close this search box.

Menu

Sengetilbehør

Vores sengetilbehør

Når du skal i gang med at indrette dit soveværelse, er det vigtigt at have de overordnede ting på plads som din seng og garderobe – men gennemtænker du også dine valg, når det kommer til sengetilbehør? Hvis du vælger med omhu, vil du på ganske kort tid kunne skabe en helt unik, rød tråd i din soveværelsesindretning. Hos Miklagaard House of Tisvilde har vi både sengeborde, sengekister, dyner, sengetøj, lagner og rullemadrasser. Alt sammen noget, der enten sætter det sidste prik over i’et i din indretning eller giver dig den mest optimale komfort, hvilket er med til at gøre dit soveværelse helt fantastisk at opholde sig i.

forest-bølge2

Få vores bedste inspirationstips

Stilsikre sengeborde

Med det rette sengebord, som matcher stilen på din seng, vil du opleve, at du skaber ro omkring din indretning ved sengen. Det vil helt naturligt give større mulighed for kreativitet, når det kommer til valg af natlampe og diverse nipsting. For når vi skal indrette den altoverskyggende funktion som for eksempel sengen i et soveværelse, er det altid en god huskeregel at skabe en god, grundlæggende base omkring den.

Sengekister med flere funktioner

Hvor sengebordet er med til at skabe plads til de ting, som skal være lettilgængelige for os som telefon, håndcremen, den gode bog eller notesblokken, er sengekisten en sikker vinder, når det kommer til den mere grundlæggende opbevaringsplads. Her vil du altid kunne skabe orden i dit soveværelse ved let at få sengetøj, lagner, tæpper og håndklæder af vejen. Samtidig er den god at sidde på, når du trækker i tøj og sko.

Sengetøj i høj kvalitet

Dit sengetøj er udover at være med til at gøre din nattesøvn bedre også en stor flade i dit soveværelse. Sagt på en anden måde kan det nemt forstyrre dit øje, hvis sengetøjet ikke passer ind med den øvrige indretning, når det kommer til farve og kvalitet. Hos Miklagaard House of Tisvilde er vores sengetøj fremstillet af 100% bambusfibre, hvilket gør det utrolig behageligt at sove i. Ligesom det er sved- og temperaturregulerende, slidstærkt, OEKO-TEX®-certificeret og fri for bakterier. Dit nye sengetøj er altså i absolut første klasse og bæredygtigt på samme tid.

Sådan vælger du den rigtige dyne

De rigtige mål

Et lækkert sæt sengetøj kalder også på en skøn dyne. Her er du helt sikker på at vælge den rigtige, hvis længden og bredden som udgangspunkt er 30 centimeter længere end dine egne mål. Vælger du en dobbeltdyne skal du overveje dig og din partners behov, men først og fremmest skal målene matche sengens størrelse. Hos Miklagaard House of Tisvilde kan du vælge både 200 og 220 centimeter i længden og 140 og 200 i bredden.

De forskellige duntyper

Komforten på en dyne ses på bæreevnen, fordi den siger noget om dunens isoleringsevne og samtidig også kvaliteten. Jo hørere bæreevne, jo lettere og mere luftig vil din dyne føles, og det er med til at isolere godt. Hvis din dyne bliver for tung på grund af for mange dun, vil den hurtig komme til at føles varm og ubehagelig at sove med.
Skal du vælge den bedste dyne har dun fra edderfugle den bedste evne til at isolere. Herefter kommer dun fra gæs og ænder.

uld-dyne-1-min
uld-dyne-7-min

Vask din dyne rigtigt

Vi anbefaler, at du vasker din nye dyne ved 30 grader for en længere holdbarhed. Dog er det også muligt at vaske ved 60 grader. Vores dyner tåler desuden tørretumbling.

Sommerdyne og vinterdyne

Valget af dyne afhænger i høj grad af, om det er muligt for dig at holde den samme temperatur i soveværelset hele året rundt. Bor du i et hus, hvor det kan være svært at holde kulden ude i vinterhalvåret, anbefaler vi, at du køber både en sommerdyne og vinterdyne for at få den bedste søvn alle årets 12 måneder. Men bor du derimod i hus, hvor du let kan styre temperaturen trods det omskiftelige, danske vejr, kan du sagtens nøjes med en enkelt dyne, som passer til din kropstemperatur.

Pas på din seng med en rullemadras

Til sidst er det værd at se nærmere på en god rullemadras, fordi den udover at gøre sengen endnu mere behagelig at ligge i også er med til at passe på din topmadras og forlænge dens levetid. Vælg for eksempel en vandtæt rullemadras, hvis du har små børn i sengen, har det varmt om natten, eller hvis du af og til drikker morgenkaffen i sengen. Vi tør i hvert fald godt love, at du vil se en god rullemadras som en god investering, når først den er flyttet ind hos dig.

Indkøbskurv
Scroll to Top
Hafmeyja14-min

Tilmeld dig Miklagaard House of Tisvildes nyhedsbrev, og hold dig opdateret om nye designs, inspiration, tilbud og meget mere!

Ved at tilmelde dig her, accepterer du at modtage vores nyhedsbrev på e-mail