Søg
Close this search box.

Menu

Sengegavl

Vælg din størrelse

Hvorfor er det luksusindretning?

Soveværelset opnår let det eksklusive og luksuriøse look, ved at tilføje en smukt designet sengegavl, der fuldender sengens fremtræden som det centrale møbel. 

En sengegavl kan på simpel vis give rummet et helt nyt udtryk. Tilføjer man en smuk sengegavl kan der opnås en varme og dybde til indretningen, der understreger stemningen der ønskes af indretningen. Uanset indretningsstil og -ønsker kan en sengegavl opnå præcis det udtryk og stemning, der ønskes i rummet. 

Stilrent design og materialer i højeste kvalitet kendetegner vores sengegavle, og passer ind i enhver moderne indretning uanset stil. Se også vores udvalg af unikke senge.

maximinus-1-min
elizabeth-1-min

Vores størrelser og farver

Ønsker du et simpelt udtryk i indretningen, eller har man et mindre rum at indrette, kan en sengegavl der flugter med sengens bredde være at foretrække. Mindre rum kan ligeledes indrettes i lyse farver for at lette udtrykket. 

Om du ønsker det klassiske, simple, minimalistiske eller voluminøse og eksklusive touch, så kan det let opnås med en sengegavl. Kvalitet, æstetik og elegance understreges af detaljer som syninger, knapper, afrundede hjørner og volume på sengegavlen. Lyse og bløde design fungerer som en fin og smuk diskret tilføjelse til sengen/indretningen. En voluminøs gavl med mange detaljer, vil derimod være fremtrædende i indretningen og fremstå som et kunststykke i sig selv.

Praktiske fordele ved en sengegavl

En sengegavl er mere end blot en æstetisk tilføjelse til indretningen. Den er en praktisk komfort for dig der sidder i sengen med en bog, morgenkaffen, godnathistorien for barnet eller noget helt fjerde. 

Med en smuk sengegavl opnår man den bløde og varme komfort for ryggen, uden at skulle stable rækker af puder op af væggen hver gang man ønsker en god siddekomfort. 

En sengegavl kan mere end blot at pryde rummet. I stedet for en kold væg kan man læne sig tilbage mod sengegavlen og nyde øjeblikket. En sengegavl isolerer ligeledes mod kulde fra væggen, samt undgår slid på væggen fra stakken af puder til at skabe den gode komfort. 

maxiimian-1-min

Indretningsmulighederne ved en sengegavl

Indretningen i soveværelset skal skabe rammen om ro og god nattesøvn. Derfor indrettes soveværelset ofte sparsomt, for at der ikke er for mange forstyrrende elementer. Det kan dog let blive spartansk indrettet, og her kommer sengegavlen ind i billedet. En sengegavl er en let og hurtig tilføjelse, der dog gør en betydelig forskel for udtrykket i indretningen. Ved blot at tilføje en sengegavl kan et helt udtryk i rummet ændres. 

Man kan bruge en sengegavl til at skabe ”zoner” eller kontraster i indretningen. Sengegavle kan være både det primære eller det der fuldender stemningen i indretningen. Den skruer op for hyggen og den gode stemning på æstetisk vis uden kompromis med design og kvalitet. Vi har også et stort udvalg af tilbehør til soveværelset.

Det fulde look en sengegavl giver

En sengegavl danner en elegant og indbydende ramme om sengen, der skaber en harmonisk helhed i rummet. I såvel små som store rum danner en polstret sengegavl en hyggelig, varm og indbydende zone omkring sengen. En sengegavl fungerer som et dekorativt indslag der fuldender og understreger en indretningsstil alt efter hvordan man indretter hjemmet og bruger farver, design og materialer. 

En sengegavl kan understrege indretningens personlige præg på eksklusiv vis, ved at tilføje en sengegavl med et design eller farve, der komplementerer indretningen på smukkeste vis. 

Indkøbskurv
Scroll to Top
Hafmeyja14-min

Tilmeld dig Miklagaard House of Tisvildes nyhedsbrev, og hold dig opdateret om nye designs, inspiration, tilbud og meget mere!

Ved at tilmelde dig her, accepterer du at modtage vores nyhedsbrev på e-mail