Menu

Senge

Vores senge

Hos Miklagaard House of Tisvilde går vi meget op i en god nattesøvn, fordi det giver dig en markant bedre dag, fra du slår øjnene op om morgenen. Og her tror vi på, at det er vigtigt at finde frem til den helt rigtige seng, hvilket især afhænger af madrassen. Samtidig har det stor betydning for os, at den seng, du køber, har en lang levetid.

Derfor sørger vi for at bygge samtlige af vores senge stærke op med mange lag, så din seng ikke synker sammen. Det betyder også, at vores senge kan tåle 100 kg og op efter, fordi kvaliteten er i top. Du er derfor sikret en lækker komfort udover det sædvanlige.

coral-produkt billede
Nero-front1

Få vægtanbefalingerne for maksimum komfort

Det er altid vigtigt at være ærlig omkring sin vægt, når du skal have en ny seng for at få den rigtige vejledning i forhold til fastheden af madrassen. Anbefalingerne lyder på, at hvis du vejer under 75 kg, er det en fordel at se efter en medium fasthed. Hvis du derimod vejer et sted mellem 75 og 95 kg, er det en såkaldt fast fasthed, som er det rette valg for dig.

Til sidst skal du gå med en ekstra fasthed for at få den bedste komfort, hvis du vejer over 95 kg – men vær opmærksom på, hvis du køber en dobbeltseng, at du ikke nødvendigvis behøver at have samme fasthed som din partner. Ligesom du også skal gå en smule op i fastheden, hvis du er ekstraordinær høj. På den måde sørger du for, at din ryg bliver støttet over madrassens samtlige centimeter. Du har desuden mulighed for at købe en seng med ekstra længde, hvor du kan vælge imellem både 200, 210 og 220 centimeter. I bredden har vi senge på 90 centimeter til dig, der har et behov for en enkeltmandsseng. Skal den være bredere, fås vores senge også i 120, 140, 160, 180 og 200 centimeter.

Vælg den rigtige model

Når du er bevidst omkring hvilken fasthed, du ønsker i forhold til din vægt, og du herefter ved, om du skal bruge en dobbeltseng eller enkeltmandsseng, er det tid til at tage et kig på vores modeller. Skal du have en kontinentalseng, en elevationsseng eller en komplet seng?

Kontinentalsenge

Vil du gerne have ekstra komfort, så er en kontinentalseng med garanti noget for dig. Sengen er bygget op af hele tre lag, hvilket gør det ekstra behageligt at falde i søvn om aftenen. Desuden gør de tre lag, at sengen bliver en smule højere end andre senge, hvilket kan være en stor fordel for mange, da sengen er nemmere at komme op i og stige ud af.

Elevationssenge

Det helt særlige ved en elevationsseng er, at bunden har en motor, der gør det muligt at justere højden ved hovedet og fødderne. Det kan være en fordel, hvis du for eksempel har ryg- eller hofteproblemer, men det kan også være for dig, der nyder at læse i sengen eller at få morgenmaden serveret på sengekanten en søndag morgen. Elevationssengen er derfor for alle aldersgrupper.

Senge med gavl

Med en komplet seng får du både komfort og æstetik for pengene, når selve sengen er designet med flere komfortzoner, ergonomisk støtte og flere rocket fjedre. Desuden har du mulighed for at få en matchende sengegavl med til sengen, hvilket får selve udtrykket til at fremstå meget gennemført.

Indret med mange muligheder

Uanset om du vælger en kontinentalseng, en elevationsseng eller en komplet seng, vil den være med til at give noget karakter til din indretning. Dit soveværelse vil pludselig ændre udseende, fordi sengen er så stort et omdrejningspunkt i lige netop det rum i huset. Derfor er det også vigtigt at vælge den rigtige farve til din nye seng, hvilket vil afgøre, hvor dominerende den virker på soveværelsets kvadratmeter. Vælg for eksempel en seng i neutrale farver som grå og brun, hvis du ønsker, at sengen skal virke diskret uanset størrelse, eller se dig om efter en mere vild farve, hvis du ønsker dynamik til indretningen.

Sæt den sidste prik over i’et med en sengegavl, som er med til at afslutte sengens hovedgære på fineste vis. Ligesom en sengegavl både er funktionel og et fint, pyntende element i soveværelset. Hos Miklagaard House of Tisvilde har vi flere, forskellige senge, som kan passe ind i mange indretninger. Ligesom de mange farver og materialer også gør det muligt at skræddersy din nye seng til lige netop dig.

sengetøj-antrazit-stribe-bølge-min

Her kan du føle dig tryg

Har du forelsket dig i en af vores senge, kan du sagtens føle dig tryg ved at købe sin seng online. Vi ved, at mange som udgangspunkt kan være tilbageholdende, fordi du ikke har mulighed for at prøve sengen først, men vores erfaring er, at hvis du har styr på din højde og vægt samt ønske til størrelse og udseende, er det mindst lige så nemt at købe sengen online. Du sover i din seng mellem seks og otte timer hver nat, hvorfor det også er en udfordring at afgøre, hvorvidt det er den rigtige seng for dig, når du har ligget i den i tre minutter i en fysisk butik – og måske endda har prøvet flere, forskellige modeller over en kortere periode. Her er vores teori, at du kan være mere koncenteret, hvis du udvælger den rigtige seng hjemmefra.

Vi kommer med din nye seng

Nu glæder vi os til at levere din nye seng, hvor en fragtmand kommer forbi, når det passer ind i dit program, hvorefter han vil stille sengen ved kantstenen. Dog kan du også vælge at få din seng båret ind og samtidig få vores fragtmand til at tage overskydende affald med tilbage. Har du behov for også at skille dig af med din nuværende seng, skal du bare lade os det vide, så hjælper vi dig også gerne med det.

Er du stadigvæk i tvivl om hvilken seng, der passer til dig, så kontakt os i dag for rådgivning. Vi sætter en ære i at hjælpe dig og kan ikke vente med at give dig den bedste service.

Scroll to Top
Hafmeyja14-min

Tilmeld dig Miklagaard House of Tisvildes nyhedsbrev, og hold dig opdateret om nye designs, inspiration, tilbud og meget mere!

Ved at tilmelde dig her, accepterer du at modtage vores nyhedsbrev på e-mail.