Menu

Senge med gavl

Skab et luksuriøst soveværelse

Med en af vores mange komplette senge med gavl får du automatisk et eksklusivt udseende inviteret indenfor i dit soveværelse. Du vil opleve, at stemningen bliver forandret på et splitsekund, og at du pludselig får nogle af husets primære kvadratmeter til at stråle af elegance og luksus. Det vil helt sikkert skabe opsigt, når du får gæster på besøg, fordi dit soveværelse pludselig vil stå som forvandlet. Faktisk er din seng så stort et omdrejningspunkt i dit soveværelse, at den kan være med til at understrege din nuværende stil på imponerende vis. Omvendt har du også mulighed for at gennemgå en stilmæssig ændring. Men ikke nok med det, vil du også sikre dig en helt fortrinlig nattesøvn. For udover at være ekstremt æstetisk og en fryd for øjet i dit soveværelse vil din nye seng med gavl også være en fornøjelse at give sig til at sove i efter en lang dag på farten. Den vil få dig til at slappe af og give din krop en helt fantastisk komfort, som man normalt kun tør at drømme om. Det er i den grad vigtigt for os hos Miklagaard House of Tisvilde, at netop æstetikken og funktionaliteten går hånd i hånd. Derfor har vi også et bredt udvalg af senge med gavl, så vi kan matche enhver smag og alle dine behov, når det kommer til dig og din personlige indretning.

marocco-ny

Som at være på storbyferie

Ofte føler vi det som at være på storbyferie, når vi kryber under dynen i en komplet seng med gavl, fordi sengen typisk får vores tanker ledt hen på storbyens pulserende liv og de mange luksushoteller, hvor kroppen får lov til at koble fuldstændig af, når dagen er ved at lakke mod enden. Samme stemning ønsker vi at skabe med vores komplette senge med gavl, fordi vi holder af tanken om at invitere den særlige luksus ind i hverdagens fortravlede stunder. For hvorfor ikke giver sig selv lidt forkælelse i hverdagen? Det får du i hvert fald mulighed for hos Miklagaard House of Tisvilde, hvor vi har sørget for, at du kan få både din nye sengegavl og sengeramme i flere, forskellige materialer, der kan være med til at sætte den stilmæssige dagsorden for dit soveværelse. Så hvad end du er til det ene eller andet materiale, er vi sikrer på, at du vil kunne designe ikke bare en seng med gavl, som har referencer til storbyens hoteller, men en seng som også vil kunne matche din nuværende, stil.

Flere formsprog

Hos Miklagaard House of Tisvilde vil du kunne finde flere formsprog, når det kommer til vores senge med gavl. Det kommer sig af, at vi ønsker, at du skal finde en seng, som kan falde helt naturligt ind i din nuværende indretning og eksisterende farvevalg. Du vil derfor både kunne finde store og volumniøse senge med gavl, som taler til en maskulin stil og senge med flere elegante og feminine linjer, som vil passe perfekt ind i en mere romantisk indretning. Overordnet vil du kunne finde mange af vores senge med gavl, som har en fin og dekorativ detalje i form af flere beklædte knapper på selve gavlen. Det skaber både et unikt formsprog og en særlig eksklusivitet til dit soveværelse. Ligesom du vil opleve, at sengens fine detaljer hurtig kan gå hen og blive soveværelsets helt store blikfang

Newyork-1-min
Paris-2-min

En fortryllende drøm

Som sagt ønsker vi, at du får et soveværelse med fokus på detaljen og den altdominerende æstetik, men før du låser dig helt fast på dit valg af seng, er det også vigtigt at have sengens ergonomi i orden. Du tilbringer adskillige timer i din seng i løbet af et helt liv, så du skal også være god ved dig selv, så du får lige præcis den madras og den seng, som passer til dig, din krop og dine behov.

Hos Miklagaard House of Tisvilde er det altafgørende for os, at du føler det som en fortryllende drøm, når du ligger dig i vores seng med gavl, fordi du har en behagelig sengegavl at støtte dig op ad, når den nyeste bog skal læses inden sengetid, men også at du får en helt uforglemmelig støtte og komfort, når det kommer til selve madrassen. Du kan derfor med fordel tage dig god tid i forbindelse med valget, så du er sikker på at få en seng med gavl, som vil tage dig ind i en fortryllende drøm.

Flere komfortzoner hjælper dig på vej

Drømmen begynder, fordi vi hos Miklagaard House of Tisvilde kun forhandler senge med gavl, som har fem komfortzoner. Med lige præcis den egenskab er vi nemlig sikre på, at du får en nattesøvn, som du sent vil glemme, fordi du bliver støttet på den helt rigtige måde, uanset om du ingen skavanker har, eller har behov for at få den tilpasset, så madrassen kan fungere for din hverdag. Af samme årsag har vi også valgt at bruge pocket fjedre i vores senge med gavl, fordi det kun er med til at understøtte ergonomien endnu mere. Du kan derfor trygt læne dig tilbage og se frem til en god nattesøvn med vores senge med gavl, fordi du får en seng, som vil kunne følge dig igennem flere år. Hos Miklagaard House of Tisvilde arbejder vi kun for at designe det bedste til dig. Og når vi gør det, sørger vi samtidig for, at vores senge er danskproduceret. Ligesom der typisk er nogle helt særlige ventilationskanaler i selve madrassen, som gør, at indeklimaet i og omkring din seng kun bliver endnu bedre.

Din unikke seng

Med en komplet seng med gavl fra Miklagaard House of Tisvilde får du altså en seng, som vil kunne følge dig de næste mange år. Ligesom du får mulighed for at designe den, så den bliver helt unik, idet du kan dykke ned i vores store univers af farver og materialer. Klæd dig i arbejdstøjet og glæd dig til, at du nu kan lege designer for en dag. Vi glæder os til at se, hvad du finder på af gode og kreative sammensætninger, når det kommer til en seng med gavl.

Scroll to Top
Hafmeyja14-min

Tilmeld dig Miklagaard House of Tisvildes nyhedsbrev, og hold dig opdateret om nye designs, inspiration, tilbud og meget mere!

Ved at tilmelde dig her, accepterer du at modtage vores nyhedsbrev på e-mail.