Menu

Om os

Miklagaard House of Tisvilde

Står for fashionable senge og boliginteriør til den kvalitetsbevidste forbruger der ønsker kvalitet og design ud over det sædvanlige.

Vi tilbyder boliginteriør der har lige dét ekstra i kvalitet, design, udstråling og muligheder. Vi har et stort udvalg af designs, der kan fås i endnu bredere udvalg af materialer og farver, så du kan få din indretning PRÆCIS som du drømmer om. Vi har ligeledes et stort udvalg af kvalitetsmadrasser og -senge til at bringe din nattesøvn til nye højder.

Ikke nok med det, så kan du også få lavet din nye seng i specialmål, hvis du har et bestemt ønske til dette, eller blot har et soveværelse, der gør det lidt udfordrende at finde den perfekte seng. Og vi hjælper selvfølgelig også med lagner der passer til din nye seng i specialmål.

Alle vores produkter er særligt designet med luksus og kvalitet for øje. Vi lever for at levere kvalitetsprodukter til din indretning, så du har glæde af den i mange år. Det skal være muligt at opnå præcis den indretning du drømmer om, og ved du ikke hvilken indretning du drømmer om endnu? Så start eventyret med en af vores fasionable senge, og lad den tage din søvn og drømme til nye højder. Velkommen til Miklagaard House of Tisvilde i Tisvildeleje – en verden af fashionabel hverdagsluksus til dig og din indretning.

Scroll to Top
Hafmeyja14-min

Tilmeld dig Miklagaard House of Tisvildes nyhedsbrev, og hold dig opdateret om nye designs, inspiration, tilbud og meget mere!

Ved at tilmelde dig her, accepterer du at modtage vores nyhedsbrev på e-mail.