Søg
Close this search box.

Menu

SPØRGSMÅL TIL SMUK INDRETNING

Jo det har vi da! Vi har åbent efter aftale på Bækkebrovej 23, 3220 Tisvildeleje. Her kan du prøve vores senge, se vores store udvalg i madrasser, senge, gavle, farver, materiale og tilbehør til både seng og soveværelse.

Ja det gør vi. Da vi har et stort udvalg af farver, materialer og kan fremstille på specialmål, kan vi sammensætte nogle produkter der passer præcist til virksomhedens ønsker. Vi har erfaring med at levere til eksempelvis både hoteller og eksklusive forretninger. Skriv eller ring til os, så kan vi sammen finde en løsning der passer perfekt til jeres ønsker

Du kan kontakte os her på hjemmesidens chat, hvor vi svarer hurtigt på henvendelser. 

Man kan også ringe til os på 3947 2222 eller skrive til os på [email protected], hvor vi svarer indenfor 24 timer.

Vi vil ikke sige at du skal vælge os fremfor andre, men vi kan fortælle dig hvad der adskiller os fra andre, og lade vores kvaliteter og design tale lidt for sig selv. 

Vores absolutte spidskompetence er kvalitet og design, samt enorme fleksibilitet i forhold til ønsker, sammensætninger, farver, mål, design mv. Alt kan lade sig gøre hos os. 

Vi tilbyder gratis levering i hele Danmark, også til ikke-brofaste øer, og er også behjælpelige ved behov for hjælp til at bære møblerne ind/op i boligen, samt samle produkterne, så du kun skal tage møblerne i brug og nyde dem.

Indkøbskurv
Scroll to Top
Hafmeyja14-min

Tilmeld dig Miklagaard House of Tisvildes nyhedsbrev, og hold dig opdateret om nye designs, inspiration, tilbud og meget mere!

Ved at tilmelde dig her, accepterer du at modtage vores nyhedsbrev på e-mail