Søg
Close this search box.

Menu

SPØRGSMÅL TIL LEVERING

Den forventede leveringstid varierer fra produkt til produkt. Du kan få oplyst den præcise leveringstid på din ordrebekræftelse, eller du kan klikke dig ind under hvert produkt på vores side for at tjekke leveringstiden. I den forbindelse er det vigtigt at understrege, at leveringstiden på din ordrebekræftelse er den gældende, selvom der er oplyst en anden leveringstid på vores hjemmeside.

Leveringstiden er altid angivet i hverdage. Den sidstnævnte leveringsdag er den dag, vi som minimum overholder. Når din bestilling forlader vores lager og sendes til fragtmanden, modtager du en mail fra os. Når fragtmanden så har modtaget din ordre, kontakter han dig indenfor 48 timer for at få det endelige leveringstidspunkt på plads.

Ønsker du løbende at følge med i, hvor langt din ordre er, er det muligt her 

Ja det kan du godt. Skulle vi fx have et tilbud, som du ønsker at gøre brug af, men ikke har mulighed for at få sengen hjem lige med det samme, så skal du ikke snydes. Kontakt os, så finder vi en løsning.

Hos Miklagaard House of Tisvilde får du fri fragt allerede fra 699 kr. For forsendelse med fragtmand gælder levering til den nærmeste kantsten, uanset hvor i landet du bor – det gælder også, selvom du bor på en ikke-brofast ø. Ved gratis fragt står du selv for opbæring og montering, medmindre andet er tilkøbt.

Ja det kan du da! 

Vi tilbyder både opbæring af varer, montering og bortskaffelse(vi tager din gamle seng med retur) for nedenstående priser:

Indbæring 449,-
Indbæring og montering 799,-
Indbæring og bortskaffelse 899,-
Indbæring, montering og bortskaffelse 1249,-

Det gælder dog ikke på ikke-brofaste øer, desværre. Af forsikringsmæssige årsager tilbyder vi ikke montering der kræver at der skal bores i vægge.

Vi kommer aldrig uanmeldt. For at undgå at fragtmanden kommer til et tomt hjem, bliver du kontaktet inden levering, så dig og fragtmanden kan aftale et nærmere leveringstidspunkt. Har du tilvalgt opbæring, bedes du inden levering sikre dig, at der er fri og uhindret adgang til den endelige placering af produktet i din bolig.

Ønsker du at ændre eller annullere et aftalt leveringstidspunkt, er det muligt senest 2 dage inden den aftalte leveringsdato.

Desværre ikke.

Ja det kan du godt efter aftale.

Ja det kan vi. Som et supplement til opbæring og montering kan du tilkøbe bortskaffelse af din gamle seng. Det betyder, at vores fragtmand tager din gamle seng med retur. Før fragtmanden ankommer, skal din gamle seng være skilt ad, så fragtmanden uden værktøj og vanskeligheder kan bære din gamle seng ud i fragtbilen.

Vi leverer gratis i hele Danmark, også til ikke-brofaste øer.

Indkøbskurv
Scroll to Top
Hafmeyja14-min

Tilmeld dig Miklagaard House of Tisvildes nyhedsbrev, og hold dig opdateret om nye designs, inspiration, tilbud og meget mere!

Ved at tilmelde dig her, accepterer du at modtage vores nyhedsbrev på e-mail