Søg
Close this search box.

Menu

SPØRGSMÅL TIL BESTILLING​

Vi har i perioder mulighed for at tilbyde jer ekstra skarpe priser. Længden på kampagnen vil altid fremstå tydeligt, men det sker at vi kan købe en bestemt mængde produkter hjem, hvorved tilbuddet vil være mængdebaseret. Her kan vi desværre ikke forudsige hvornår tilbuddet ophører.

Det korte svar er ja. Du er altid velkommen til at kontakte os, og vi vil vejlede og rådgive dig hele vejen. Det er vigtigt for os at du føler dig sikker på valget af seng og evt. tilbehør, samt er tryg ved handlen. 

Har du nogle skavanker, eller har behov for at prøve en seng før du køber den, så er du meget velkommen til at komme forbi vores showroom på Bækkebrovej 23, 3220 Tisvildeleje, hvor vi har åbent efter aftale. Ring eller skriv til os for at aftale hvornår du kigger forbi, så du ikke kører forgæves.

Ja det kan du godt. Skulle vi fx have et tilbud, som du ønsker at gøre brug af, men ikke har mulighed for at få sengen hjem lige med det samme, så skal du ikke snydes. Kontakt os, så finder vi en løsning.

Indkøbskurv
Scroll to Top
Hafmeyja14-min

Tilmeld dig Miklagaard House of Tisvildes nyhedsbrev, og hold dig opdateret om nye designs, inspiration, tilbud og meget mere!

Ved at tilmelde dig her, accepterer du at modtage vores nyhedsbrev på e-mail