Søg
Close this search box.

Menu

Elevationssenge

Elevationssenge

Med vores elevationssenge får du, som navnet også antyder, en seng med elevation, der gør det nemt for dig at sænke og hæve din madras til den stilling, som du ønsker. Du får derfor en lang række fordele, fordi du bliver beriget med en elevationsseng, der altså byder på en fantastisk fleksibilitet. Du kan dermed se din yndlingsserie, få en lækker morgenmad serveret på sengen eller tage en god, lang lur med bare et enkelt tryk på knappen, og hovedenden vil være i det niveau, som du har behov for. Samtidig får du en helt utrolig ryg-, lænd- og nakkestøtte, som er en fordel for dig, der allerede har nogle fysiske udfordringer, ligesom det også kan hjælpe dig, der blot vil undgå at få skavanker senere i livet. Så tag et kig på vores elevationssenge her.

elevation-plain-gavl-min
elevation-ny-1

En komfort i top med vores elevationssenge

Komforten i vores elevationssenge hjælper ikke kun på at holde din krop sund og frisk. Vores elevationssenge optimerer også din søvnkvalitet. Det har så stor betydning for dit generelle velbefindende, og at du trives i din hverdag. Vores elevationssenge er bygget op af flere komfortzoner, der giver dig den ergonomiske støtte. Det får jo din krop til at slappe af. Komfortzonerne i vores elevationssenge vil samtidig være nogle gode hjælpere i forhold til at kunne få dig i den dybe søvn. Det er så altafgørende for, hvordan vi fungerer i vores arbejde og familieliv. Vores elevationssenge formår nemlig at trykke på de rigtige steder, så din krop helt ubevidst komme ned i tempo efter en måske hård og lang dag.

Fokus på fleksibiliteten af elevationssenge

Udover at få en elevationsseng, hvor komforten er i top vil vi også gerne slå et slag for, at vores elevationssenge er den mest fleksible seng, du kan vælge. Hvilket gør den utrolig anbefalelsesværdig. Vores erfaringer siger nemlig, at dine søvnvaner kan skifte igennem et helt liv. Så for os er det også vigtigt at understrege, at du ved at købe vores elevationssenge er garanteret en seng, der kan ændre sig sammen med dig. Den kan nemlig tilpasse sig dine specifikke behov. Hvad enten du får brug for nogle andre komfortzoner på grund af en skade eller en graviditet. Ligesom din vægt kan ændre sig, så madrassen ikke længere passer. Derfor anbefaler vi vores elevationssenge.

Flere størrelser af elevationssenge

Når du har valgt din egen, personlige madras er det tid til at se nærmere på, hvilken størrelse din nye elevationsseng skal have. Her er der et væld af muligheder:

90×200: Til dig, der bor alene eller ønsker en separat seng uden at skulle dele med nogen.

120×200: Til dig, der som teenager bor hjemme på ungdomsværelset, hvor der er plads til lidt ekstra luksus end blot en enkeltmandsseng.

140×200: Til dig, der er flyttet hjemmefra og skal have plads til, at kæresten kommer på besøg til overnatning, men hvor der ikke er plads til en regulær dobbeltseng.

160×200: Til dig i parcelhuset, hvor soveværelset ikke er stort nok til at kunne have en dobbeltseng og garderobe på samme tid.

180×200: Til dig, der ønsker en klassisk dobbeltseng.

200×200: Til dig med den store familie, hvor der skal være rig mulighed for, at børnene kan smutte ind under dynen, og hele familien kan begynde weekenden sammen i sengen. Husk, at alle vores elevationssenge også fås med en længde på 210 centimeter. Vores 200×200 fås desuden i målene 200×220.

Din personlige madras til vores elevationssenge

Sammen med de fem komfortzoner består vores madrasser også af pocketfjedre. De forbedrer din nattesøvn yderligere. Desuden er det vigtigt at vælge den helt rigtige topmadras. Så er du garanteret den maximale komfort, som du fortjener. På den måde kan du skabe din helt egen, personlige madras, hvad enten du er til koldskum, latex eller memory. Samtidig tilbyder vi, at din nye topmadras både er fugtabsorberende og ventilerende for at opnå den bedste velvære hver evig eneste nat. Et godt tip er desuden, at du vælger en madras i soft-varianten hvis du vejer under 85 kg. Vælg en fast model, hvis du vejer over 85 kg. Begge typer er designet med en særlig 3D-foring, som du nemt kan tage af og vaske. Hvis der skulle opstå et uheld med et barn, der tisser i sengen eller lignende. Derudover er betrækket både antibakterielt og allergivenligt. Så få en personlig madras til vores elevationssenge.

Skab din egen stil

Til allersidst, når du køber en af vores. elevationssenge, er der blot tilbage at se nærmere på vores mange designs. Vores designs kan måske være med til at komplimentere din nuværende stil eller skabe en ny stil i dit soveværelse. Mulighederne er mange, uanset om du er til velour eller stof. Vi har et væld af forskellige materialer at vælge imellem. Ligesom der er en hel farvepalette at se nærmere på. For os er det vigtigt, at din nye seng kommer til at matche din personlige indretning og dit hjems røde tråd. Uanset om du bor med nordiske undertoner, minimalistiske linjer eller med et gennemført retro look. Samtidig kan du vælge imellem flere sengeben og tilføje en af vores eksklusive sengegavle, der kommer til at sætte den endelig prik over i’et i lige netop dit soveværelse. Dette kan pynte på soveværelset med vores elevationssenge.

Dansk produktion

Ikke nok med, at vi kan tilbyde dig den skræddersyede seng, som du går og drømmer om, er vi hos Miklagaard House of Tisvilde også stolte af, at vores elevationssenge er produceret i Danmark. Ligesom vi tager et socialt ansvar ved at lade vores senge være en del af en bæredygtig produktion.

Hjælp til finansiering til din elevationsseng

Er du blevet forelsket i en af vores elevationssenge? Hos Miklagaard House of Tisvilde samarbejder vi med Sparxpres og kan derfor tilbyde dig gratis finansiering af din nye seng. Derfor kan du få et rentefrit lån uden oprettelse eller udbetaling. Vi har gjort det helt simpelt for dig ved kun at skulle ansøge via vores hjemmeside. Du skal være opmærksom på, at der vil være et mindre månedsgebyr, som afhænger af dine ønsker til lånebeløbet, men skulle du i løbet af lånetiden få lyst til at indfri lånet, er der mulighed for det uden yderligere omkostninger. Betalingen sker igennem Mit Sparxpres. Det eneste, det kræver for dig, er en positiv kreditgodkendelse, og så er du godt på vej til at få din nye elevationsseng.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Indkøbskurv
Scroll to Top
Hafmeyja14-min

Tilmeld dig Miklagaard House of Tisvildes nyhedsbrev, og hold dig opdateret om nye designs, inspiration, tilbud og meget mere!

Ved at tilmelde dig her, accepterer du at modtage vores nyhedsbrev på e-mail