Menu

Boxmadrasser

Det fleksible sengevalg

Når det er tid til at vælge en helt ny seng, som skal følge dig de næste mange år, har vi hos Miklagaard House of Tisvilde et bredt udvalg. Det gør, at vi er sikre på, at du får lige den seng, som du drømmer om, og som du kan glæde dig til at komme hjem til hver evig eneste dag, når du har brug for at koble af og tænke tilbage på dagens små og store begivenheder. Vores boxmadrasser er et godt og meget fleksibelt valg, fordi du har mulighed for at vælge imellem mange størrelse på selve madrassen. Ligesom du samtidig kan stå for udseendet på dine sengeben. Desuden kan du selv vurdere, hvilken madras der matcher til dig og dine behov, når det kommer til komfort. Med boxmadrassen følger en indbygget opbevaringsløsning under sengen, hvor du med stor fordel kan tilvælge en tv-gavl for at skabe en masse personlighed omkring din seng.

marocco-ny

Et væld af størrelser

Hos Miklagaard House of Tisvilde er mulighederne mange, når det kommer til størrelsen på sengen. Her har vi både 90 centimeter i bredden til dig, der ønsker en enkelt seng. Er behovet til en større model, er det oplagt at vælge en seng, der enten måler 120, 140, 160, 180 eller 200 centimeter. Alt afhængig af, hvor mange I skal sove i sengen, og hvor meget plads du har i netop dit soveværelse. Måske er du lige flyttet hjemmefra og gerne vil have udvidet din seng, eller måske skal du bare finde en helt ny seng til det hyggelige gæsteværelse? Omvendt kan du også vælge en dobbeltseng på 180 centimeter til dit eget soveværelse eller gå med en på 200 centimeter, hvis du ikke kan få plads nok. En seng, som er 200 centimeter bred, er også ideel at bruge, hvis du har børn, der overnatter i soveværelset i ny og næ, eller hvis du godt kan lide at brede dig. Vi har ligeså mange behov, som vi er mennesker, så derfor har du også mulighed for at overveje, om du vil få størst gavn af en seng, der er enten 200, 210 eller 220 centimeter lang og skabe en ekstra luksus i hverdagen.

Fire ben at stå på

Desuden har vi flere, forskellige sengeben, som kan forandre udseendet på din nye seng på et splitsekund. Her kan du med fordel gå med nogle sengeben, som matcher din øvrige indretning. Så har du i forvejen en bestemt træsort i dit soveværelse, kan du skabe ro for øjet og en skøn harmoni, hvis du går med fire sengeben i samme træsort. Et alternativ er også at tage et kig på dine nuværende materialer i rummet for så at finde den diametrale modsætning, da det kan være med til at give rummet et nyt liv og en forandring, der er til at få øje på. Ofte kan det også virke effektfuld, hvis du i forvejen har mange lyse flader eller måske nærmest et rum, der er helt hvidt på både loft, vægge og sengetøj, hvilket er meget naturligt for indretningen i et skandinavisk inspireret soveværelse.

Newyork-1-min
Paris-2-min

De fem komfortzoner

I forhold til selve madrassen kan du vælge den type, som passer til dig. Holder du af at ligge blødt om natten, eller må der gerne være en fast base? Vores boxmadrasser er altid produceret i den allerbedste kvalitet, ligesom de altid er fremstillet her i Danmark. Vi er samtidig stolte af, at hver madras har fem komfortzoner, som gør din søvn helt unik fra allerførste nat, hvor du rammer puden. Zonerne er nemlig med til, at du bliver taget imod, som du er, og det skyldes, at zonerne former sig efter dig og din figur. Det betyder også, at du får en seng, der er som skabt til dig, og som vil give dig mange bekymringsløse nætter fremover. Du vil desuden opdage, at vores boxmadrasser er bygget op af pocket fjedre, som kun gøre din søvnoplevelse endnu bedre i kombination med, at der med madrassen følger nogle helt særlige ventilationskanaler.

Hos Miklagaard House of Tisvilde opfordrer vi dig til at vælge det, der virker mest beroligende for dig, og det kan typisk være en seng uden gavl, hvor du samtidig vælger en topmadras for at skabe endnu mere hverdagsluksus på en grå mandag. Topmadrassen gør lige det sidste, hvilket du vil takke dig selv for. Her har vi også et bredt udvalg, der vil kunne gå godt i spænd med vores boxmadrasser.

Med en af vores boxmadrasser får du altså en god, neutral seng hjem til dig, hvor det er oplagt at lade kreativiteten få frit spil. Især når den bliver leveret som en seng uden gavl. Her kan du med fordel vælge din egen sengegavl, som lige pludselig kan være med til at sætte scenen i dit soveværelse, når det kommer til indretningen. Med en sengegavl får du nemlig sengen til at virke mere dekorativ, iøjefaldende og unik. Her kan du på samme måde som med sengebenene gå ind og se nærmere på dine andre farver i soveværelset. Er der nogle nuancer, som helt ubevidst går igen, hvor det lige pludselig giver mening at inddrage dem netop for at få den røde tråd. Det kan også sagtens være, at du trænger til en større make-over, og så kan farverne sagtens få frit løb.

En madras med mange fordele

Der er derfor flere fordele ved en boxmadras, fordi du netop køber en seng uden gavl, hvilket giver dig mulighed for at skræddersy din egen seng. Du kan gøre den helt til din egen og lege designer for en dag. Faktisk kan du gøre den så eksklusiv og iøjefaldende, at dine gæster slet ikke kan kende dit soveværelse, fordi sengen tit og ofte er med til at skabe en stor forandring i et soveværelse, idet den tager så meget plads og fylder på så relativt få kvadratmeter.

Hos Miklagaard House of Tisvilde glæder vi os til at se, hvad du foretager dig af valg – send endelig nogle spørgsmål i vores retning, hvis der skulle dukke nogle op.  Skulle du mangle en ny seng, så har vi også et stort udvalg af smukke kvalitetssenge.

Scroll to Top
Hafmeyja14-min

Tilmeld dig Miklagaard House of Tisvildes nyhedsbrev, og hold dig opdateret om nye designs, inspiration, tilbud og meget mere!

Ved at tilmelde dig her, accepterer du at modtage vores nyhedsbrev på e-mail.