Søg
Close this search box.

Menu

Borde

Lad bordet være basen i din indretning

Når vi skal i gang med at indrette vores hjem, har vi nogle helt grundlæggende elementer, som vi altid sørger for bliver en stor del af vores indretning. Det gør vi primært for at sikre os, at vores base bliver både funktionel og dekorativ på en og samme tid. For de fleste af os er det især bordet, som vi har stående i de fleste af vores rum, fordi det som regel er med til at danne et samlingspunkt. Men hvilke borde er der her tale om? Faktisk er det alt lige fra spisebord til sofabord og sidebordet, som ofte både kan stå i stuen, soveværelset og i en større entré. Bordet kan i sig selv være med til at sætte dagsordnen for et rums indretning, hvis du lader det være omdrejningspunktet, når du skal i gang med planlægningen, hvilket gør det meget nemmere at skabe en rød tråd gennem samtlige af din boligs kvadratmeter. 

Hos Miklagaard House of Tisvilde har vi et stort udvalg af forskellige borde. Så uanset om du er på udkig efter et nyt spisebord til køkken-alrummet, et dekorativt sofabord til hyggehjørnet i stuen eller et stilfuldt sidebord, kan vi med garanti hjælpe dig, så du får det helt rigtige bord hjem til dig. Her handler det primært om at få defineret, hvor stort dit bord skal være, hvilke materialer du går efter, og hvilken funktion dit nye bord skal have. Mulighederne er mange, så derfor er det også vigtigt, at du tager dig god tid til at vælge rigtigt, så dit fundament er 100% på plads.

Andromeda2-min
Capella1

Bord dæk dig

Hvad enten dit spisebord står i køkkenet, køkken-alrummet eller i en spisestue for sig, har det grundlæggende den samme funktion. Det er her, at vi samles med familien efter en god dag eller med gode venner, når tiden tillader det. Samtidig kan det også være her, at du sætter dig for at få en eller flere arbejdsopgaver løst. Eller måske er det ved spisebordet, at du går i gang med dine kreative sysler. Her kan det være en fordel, at du prioriterer et stort spisebord, hvor du har mulighed for at lade dine finurlige projekter ligge i den ene ende af bordet, imens du dækker op og spiser i den anden ende.

På samme måde kan du bruge et stort, aflangt bord, hvis du i den ene ende prioriterer et større stilleben med en smuk vase, hvor du lader årstidens blomster pynte med et par høje lysestager eller en figur, som der betyder noget for dig. Her vil du også stadig have plads til at dække op til hverdagens måltider i den anden ende af bordet. Det skaber en naturlig fleksibilitet i familielivet. Ligesom det også kan virke dekorativt i rummet. Du får på den måde bordets funktion på plads.

Hos Miklagaard House of Tisvilde har vi flere forskellige aflange og ovale borde. Ligesom vi også har flere spiseborde, som både kan matche en større villa og en mindre lejlighed. For det er netop vigtigt at tage stilling til, hvor stort bordet skal være, hvilken form, det skal have, og hvilket materiale, der vil matche din nuværende indretning. Det er derfor et godt råd, at du danner dig et godt overblik over den grundlæggende stil i hele dit hjem, så du kan skabe den gyldne, røde tråd. Samtidig skal du også sørge for, at du vælger en størrelse på bordet, som får rummet til at virke harmonisk.

Ægte sofahygge

I Danmark er vi kendte for at hygge os. Det gælder især, når vi mødes med familie og gode venner, men vi sætter også hyggen i første række efter en lang og travl dag på arbejdet. Her handler det i høj grad om, at vi smider os i sofaen og lader de seneste timers udfordringer komme på afstand. Derfor er det heller ikke så mærkeligt, at vi gør meget for, at der er en hyggelig stemning omkring vores sofagruppe og dermed også vores sofabord, som spiller en stor rolle, når det kommer til både funktionalitet og æstetik i stuen. Af samme grund skal du gøre op med dig selv, hvad netop du skal bruge dit sofabord til. Skal det primært være som afsætningsplads til aftenkaffen, eller skal det også fungerer som et dekorativt element, som er med til at skabe et mere stringent udseende i dit sofahjørne.

Hos Miklagaard House of Tisvilde har vi sofaborde for enhver smag, men du skal i høj grad også huske at være realistisk omkring størrelsen på din stue og sofa, så bordet ikke kommer til at virke for stort eller småt. Derfor har vi både de klassiske, firkantede sofaborde i et metal og flere med et mere blødt udseende. Her lader vi det være op til din nuværende indretning at definere, hvordan udtrykket på dit nye bord skal være og hvilken farve, bordet skal have.

Chamaeleon2
Antlia4

Fokus på detaljen

Med sofabordet og spisebordet som de mest brugte borde i indretningen har vi også sidebordet, som kan være med til at give din indretning det sidste løft, fordi det i den grad kan understrege, at du har fokus og fuldstændig styr på detaljen. Det holder vi af hos Miklagaard House of Tisvilde, fordi vi mener, at det er de sidste, små overvejelser og gennemførte finesser, der kan være med til at gøre hele forskellen. Derfor har vi også flere sideborde i vores sortiment, som kan skabe kant og elegance til dit sofahjørne. Ofte er sidebordet faktisk med til at fuldende en stue, fordi bordet har en evne til at kunne forene de resterende møbler. Vores mange sideborde kan også bruges i enten entréen eller soveværelset, hvis du har brug for ekstra afsætningsplads til dine mange planter og andre dekorative elementer. Derfor har det også været vigtigt for os, at vi med vores udvalg af sideborde har et bredt sortiment, så du kan få det til at passe ind i din nuværende indretning. Du vil både kunne finde små og store sideborde og et sæt med flere borde i samme serie. Her er det kun fantasien, der sætter grænser.

Indkøbskurv
Scroll to Top
Hafmeyja14-min

Tilmeld dig Miklagaard House of Tisvildes nyhedsbrev, og hold dig opdateret om nye designs, inspiration, tilbud og meget mere!

Ved at tilmelde dig her, accepterer du at modtage vores nyhedsbrev på e-mail