Søg
Close this search box.

Menu

Dansk Design
Gratis finansiering
Gratis levering
Udviklet af Miklagaard

Du kunne også være interesseret i...

Find den rette sofa

Vi har alle forskellige ønsker til en sofa. Både når det kommer til størrelse, udseende, funktionalitet og komfort. Det er vigtigt at vælge den helt rigtige sofa, når du indretter din stue, så det er ikke altid et nemt valg. Hos Miklagaard House of Tisvilde gør vi det nemt for dig. Vi har et stort udvalg af sofaer, alle med beskrivelser af materiale, stil og funktion, der gør valget lidt nemmere for dig. Uanset om du er ude efter den store flydersofa, den elegante trepersoners eller dem med chaiselong, så kan du finde den her hos os.

Pisces 3-personers sofa

17.999,00 KR

Delbetaling
603 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 17.999 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 603 kr. Samlede kreditomk. 3.708 kr. Samlet tilbagebetaling 21.707 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 13,35%. Der er fortrydelsesret.

Du kunne også være interesseret i...

Find den rette sofa

Vi har alle forskellige ønsker til en sofa. Både når det kommer til størrelse, udseende, funktionalitet og komfort. Det er vigtigt at vælge den helt rigtige sofa, når du indretter din stue, så det er ikke altid et nemt valg. Hos Miklagaard House of Tisvilde gør vi det nemt for dig. Vi har et stort udvalg af sofaer, alle med beskrivelser af materiale, stil og funktion, der gør valget lidt nemmere for dig. Uanset om du er ude efter den store flydersofa, den elegante trepersoners eller dem med chaiselong, så kan du finde den her hos os.

Til alle livets faser

Skal du have ny sofa? Eller skal hele sofahjørnet skiftes ud? Hvad vægter du allerhøjest, når du skal indrette et af hjemmets vigtigste rum? Måske ønsker du, at der skal være plads til hele familien, eller måske er det kun nødvendigt med enkelte siddepladser. Behovet kan variere fra person til person, men også hvor du er i dit liv. Bor du på få kvadratmeter i en lille bylejlighed, eller er du rykket i hus, hvor du har et stort køkken-alrum med flere muligheder? Hos Miklagaard House of Tisvilde tør vi godt sige, at der er en sofa til alle faser i livet. Hvad enten du lige er flyttet hjemmefra og skal have din første sofa, eller om du ønsker en helt ny sofa til dit nye hus, hvor du pludselig har fået mere plads.

Skab blikfang

Med Pisces sofaen er du sikker på, at du får et stilrent look føjet til din stue med sine bløde former, som står i en smuk kontrast til de kantede ben. Bruger du sofaen som sovesofa, vil du samtidig opleve, at den også kan bruges som en dekorativ daybed, som du kan have slået ud permanent i hverdagen. Pisces skaber blikfang, når du træder ind i din stue og vil være et hyggeligt og æstetisk samlingspunkt for dig og din familie, hvor du på et splitsekund vil føle dig hjemme og se frem til at invitere dine nærmeste til kaffe eller en god fødselsdagsfest.

Mulighedernes sofa

Pisces sofa er også helt ideel, når du skal flytte hjemmefra, fordi du får en fin og let sofa med plads til to personer, og som samtidig kan laves om til en sovesofa. Når du så skal videre og flytter på flere kvadratmeter, kan du med fordel beholde din sofa, fordi du nemt kan føje både en lænestol og flere Pisces-sofaer til din samling. På den måde vil du på ingen tid kunne få følelsen af at have fået en helt ny sofagruppe, hvor du egentlig bare har taget udgangspunkt i din eksisterende sofa. Pisces sofaen er utrolig slidstærk, så du har mulighed for at have den i en lang årerække. Og med sine behagelige sidde- og ryghynder får du samtidig en sofa med en komfort udover det sædvanlige. Sofapuderne består nemlig af højkvalitetsskum, der sikrer dig en fantastisk støtte.

Nye nuancer

Hos Miklagaard House of Tisvilde har vi desuden en lang, række nuancer at vælge imellem, hvad enten du er til lyse eller mørke toner eller mere stærke pangfarver. Det er kun fantasien, der sætter grænser med vores brede udvalg. For os er det bare vigtigt, at du kan skræddersy din nye sofa, så den er tilpasset din personlige indretning. Vælger du for eksempel at lade flere sofaer stå sammen, kan du med fordel gå med to typer materialer. Det komplementerer ofte hinanden godt, hvis du lader møbler betrukket med stof få selskab af lædermøbler eller lignende. Du vil her alene ved hjælp af materialevalget skabe en naturlig kontrast i din stue, så sofahjørnet ikke virker så kompakt. Det kan det hurtigt komme til, hvis alle møbler har sammen farve og står i samme type materiale. Hvis du har mod på det, kan du også sagtens vælge dine nye Cicinius sofaer i flere, forskellige farver

Luksuriøst design og eksklusiv komfort

Pisces er en yderst stilfuld tilføjelse til indretningen, og kan sætte den komfortable ramme om mange gode stunder. Sofaen måler i alt 230 cm i bredden og 92 cm i dybden, og kan evt. kombineres med vores 2-personers sofa i samme model. Sofaen har mulighed for at udfoldes til en sovesofa, hvor liggemålet er 118 cm x 180 cm. Sofaen er opbygget af en solid træramme med dekorative træben i en farve du selv vælger, alt efter hvad der passer til din indretning. Sofapuderne består af en højkvalitetsskum med høj densitetsgrad, der giver en formidabel støtte, samt en top af dun/silikonefibre der sikrer en blød komfort. Puderne er desuden fyldt med et eksklusivt og særdeles holdbart fibermix. Miklagaard House of Tisvilde holder en særdeles høj standard i kvalitet, da vi naturligvis ønsker, at du får den luksuriøse og eksklusive indretning, du drømmer om. Vores strenge kvalitetskrav sikrer dig dog ikke blot et luksuriøst møbel, men også en suveræn lang levetid på det.

Ofte stillede spørgsmål

Har du brug for hjælp? Vi har her samlet de mest stillede spørgsmål. Har du andre spørgsmål, så kig evt. under “Ofte stillede spørgsmål” her på bunden af siden, ellers sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Spørg hellere en gang for meget, end en gang for lidt. Teamet bag Miklagaard House of Tisvilde sidder altid klar til at guide dig til den gode nattesøvn.

Vi vil ikke sige at du skal vælge os fremfor andre, men vi kan fortælle dig hvad der adskiller os fra andre, og lade vores kvaliteter og design tale lidt for sig selv.

Vores absolutte spidskompetence er kvalitet og design, samt enorme fleksibilitet i forhold til ønsker, sammensætninger, farver, mål, design mv. Alt kan lade sig gøre hos os.

Vi tilbyder gratis levering i hele Danmark, også til ikke-brofaste øer, og er også behjælpelige ved behov for hjælp til at bære møblerne ind/op i boligen, samt samle produkterne, så du kun skal tage møblerne i brug og nyde dem.

Det korte svar er ja. Du er altid velkommen til at kontakte os, og vi vil vejlede og rådgive dig hele vejen. Det er vigtigt for os at du føler dig sikker på valget af seng og evt. tilbehør, samt er tryg ved handlen.

Har du nogle skavanker, eller har behov for at prøve en seng før du køber den, så er du meget velkommen til at komme forbi vores showroom på Bækkebrovej 23, 3220 Tisvildeleje, hvor vi har åbent efter aftale. Ring eller skriv til os for at aftale hvornår du kigger forbi, så du ikke kører forgæves.

Har du forelsket dig i et af vores produkter, hjælper vi gerne med finansieringen, da vi mener at alle skal have mulighed for at sove som en drøm, i den seng man drømmer om.

Vi tilbyder en særdeles fordelagtig finansiering igennem Sparxpres. Brug den indbyggede beregner på det produkt du ønsker at købe, eller læs mere om betingelserne her: https://sparxpres.dk/betingelser

Vælger du at købe din seng med finansiering, betyder det at du kan købe den nu, og betale senere.

Du skal blot:

– Finde din drømmeseng og tilføje den indkøbskurven.
– Ved kassen vælger du “finansiering” som betalingsmetode
– Du udfylder låneansøgningen og underskriver med MitID
– Vi sender dine varer som ved et helt almindeligt køb.

En finansiering gennem Sparxpres, er din garanti på en hurtig, simpel og sikker handel, hvor varens pris deles op i mindre, og mere overkommelige, bidder. Det hele foregår over computeren, og er derfor den enkleste måde at få finansieret dit køb på.

Er du nysgerrig på at vide mere om vores finansieringsmulighed, kan du læse mere på https://sparxpres.dk/

Hos Miklagaard House of Tisvilde får du altid gratis fragt til den nærmeste kantsten, uanset hvor i landet du bor – det gælder også, selvom du bor på en ikke-brofast ø. Ved gratis fragt står du selv for opbæring og montering, medmindre andet er tilkøbt. Gratis fragt gælder ved alle køb over 699,-.

Mindre produkter sendes til pakkeboks.

Ja det kan du da!

Vi tilbyder både opbæring af varer, montering og bortskaffelse (vi tager din gamle seng med retur) for nedenstående priser:

Indbæring 449,-
Indbæring og montering 799,-
Indbæring og bortskaffelse 899,-
Indbæring, montering og bortskaffelse 1249,-

Det gælder dog ikke på ikke-brofaste øer, desværre. Af forsikringsmæssige årsager tilbyder vi ikke montering der kræver at der skal bores i vægge.

Specifikation af

Pisces 3-personers sofa

Sådan foregår levering

nummer 1
one (1)

Vi modtager din ordre

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet – også til alle ikke-brofaste øer.

3D Rendering white truck on a sea bridge
Tegnebræt 1

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler en leveringsdag der passer dig. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer fra GLS. 

nummer 3
Tegnebræt 1

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en halv time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Vi samler på glade og tilfredse kunder, så er du i tvivl eller har spørgsmål før køb, så kontakt os endelig! Vi mener at alle har ret til en god nattesøvn og en smuk indretning, så vi sidder selvfølgelig klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget. Du kan altid spørge om stort og småt, vores fornemmeste opgave er at guide dig tættere på det optimale valg for dig – hvad enten det er sengetøj, dyne eller din næste seng.

Har du brug for at prøve sengen, se sengebordet, mærke materialet eller andet?

Så kig endelig forbi vores showroom på Bækkebrovej 23, 3220 Tisvildeleje.

 Vi har åbent efter aftale, så skriv eller ring til os hvis du ønsker at kigge uforpligtende forbi os.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Indkøbskurv
Scroll to Top