Søg
Close this search box.

Menu

Spar 55%
Elegance til indretningen
Gratis levering
Udviklet af Miklagaard
Hurtig levering
Produceret i EU
Rentefri finansiering
Stort farveudvalg

Du kunne også være interesseret i...

Find den rette sofa

Vi har alle forskellige ønsker til en sofa. Både når det kommer til størrelse, udseende, funktionalitet og komfort. Det er vigtigt at vælge den helt rigtige sofa, når du indretter din stue, så det er ikke altid et nemt valg. Hos Miklagaard House of Tisvilde gør vi det nemt for dig. Vi har et stort udvalg af sofaer, alle med beskrivelser af materiale, stil og funktion, der gør valget lidt nemmere for dig. Uanset om du er ude efter den store flydersofa, den elegante trepersoners eller dem med chaiselong, så kan du finde den her hos os.

Eridanus sofa

8.999,00 KR

Delbetaling
244 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 8.999 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 244 kr. Samlede kreditomk. 2.700 kr. Samlet tilbagebetaling 11.699 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 14,38%. Der er fortrydelsesret.

Du kunne også være interesseret i...

Find den rette sofa

Vi har alle forskellige ønsker til en sofa. Både når det kommer til størrelse, udseende, funktionalitet og komfort. Det er vigtigt at vælge den helt rigtige sofa, når du indretter din stue, så det er ikke altid et nemt valg. Hos Miklagaard House of Tisvilde gør vi det nemt for dig. Vi har et stort udvalg af sofaer, alle med beskrivelser af materiale, stil og funktion, der gør valget lidt nemmere for dig. Uanset om du er ude efter den store flydersofa, den elegante trepersoners eller dem med chaiselong, så kan du finde den her hos os.

Dansk sofahygge

Vores sofa er som regel også stuens bedste ven. Det sociale rum i huset bliver næsten altid indrettet efter sofaen og hjemmets fjernsyn. I Danmark er vi kendte for ordet hygge, og at vi er et af verdens mest lykkelige folkefærd, fordi vi netop er gode til at hygge os. Det foregår som regel i vores sofahjørne, hvor vi typisk samles som familie, eller hvor der er tid til hyggelige og mindeværdige stunder med gode venner. Derfor synes vi også hos Miklagaard House of Tisvilde, at det er et must at bruge lidt ekstra tid på at finde den helt rigtige sofa til netop dit hjem.

Nordisk, når det er allerbedst

Eridanus er en af vores mest nordiskinspireret sofaer med sit strømlinet udtryk. Formerne er stringente uden at gå på kompromis med den bløde komfort. Sofaen er designet som en chaiselong, så der er god plads til at flyde og slappe af – men også til at have gæster på besøg. De kantede armlæn er med til at give sofaen et fint twist til den klassiske, nordiske stil. Med chaiselongen følger nogle bemærkelsesværdige stålben, der er med til at sætte et eksklusivt aftryk, hvilket vil stråle igennem hele vejen ud i din stue.

Elegant og tidsløs på samme tid

Til vores Eridanus sofa har vi valgt løse hynder, så du får en fleksibel chaiselong, idet du kan fjerne dem, hvis sofaen skal bruges til overnattende gæster. Samtidig er de løse puder med til at give et dekorativt look, når du sammensætter dem med dine egne pyntepuder. Sofaen passer ind i et dansk hjem, som ønsker at fremhæve de smukke, skandinaviske undetoner, og som foretrækker et møbel, som kan bruges de næste mange år. Sofaen er nemlig ikke bare elegant, den er også tidløs og utrolig stilfuld. Samtidig får du også en sofa, som er en drøm for sig, når det kommer til komforten. Vi tør i hvert fald godt garantere, at du nærmest komme til at dagdrømme dig til afslappende stunder, når du sætter dig i sofapuderne, der er fremstillet af højkvalitetsskum. Vi synes nemlig, at det er vigtigt, at den gode komfort og et smukt design går hånd i hånd, hvilket vi er stolte over er lykkedes med vores Eridanus sofa.

Forny dig med nye farver og materialer

Lyder Eridanus som en sofa for dig? Det eneste, du mangler, er at tage stilling til, hvordan din nye sofa skal se ud. Vi har et bredt udvalg af lækre og moderne farver i kombination med de mest nutidige og klassiske materialer. Så hvad end du er på udkig efter en stilsikker sofa i et smukt, lyst stof, eller du foretrækker en mere vovet sofa i et sprælsk materiale med en dominerende farve, kan vi gøre det muligt for dig hos Miklagaard House of Tisvilde. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Vi glæder os i hvert fald til at kunne hjælpe dig på vej, så du kan få både fornyelse og et unikt design ind i din stue.

Luksuriøst design og eksklusiv komfort

Eridanus er en yderst stilfuld tilføjelse til indretningen, og kan sætte den komfortable ramme om mange gode stunder. Sofaen måler i alt 280 cm i bredden og 185 cm i dybden inkl. chaiselong, så der er både plads til et hvil, samt plads til alle når familien er på besøg. Sofaen er opbygget af en solid træramme med dekorative metalben i en farve du selv vælger, alt efter hvad der passer til din indretning. Sofapuderne består af en højkvalitetsskum med høj densitetsgrad, der giver både en formidabel støtte, men også lang levetid og udsøgt komfort. Puderne er desuden fyldt med et eksklusivt og særdeles holdbart fibermix. Miklagaard House of Tisvilde holder en særdeles høj standard i kvalitet, da vi naturligvis ønsker, at du får den luksuriøse og eksklusive indretning, du drømmer om. Vores strenge kvalitetskrav sikrer dig dog ikke blot et luksuriøst møbel, men også en suveræn lang levetid på det.

Ofte stillede spørgsmål

Har du brug for hjælp? Vi har her samlet de mest stillede spørgsmål. Har du andre spørgsmål, så kig evt. under “Ofte stillede spørgsmål” her på bunden af siden, ellers sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Spørg hellere en gang for meget, end en gang for lidt. Teamet bag Miklagaard House of Tisvilde sidder altid klar til at guide dig til den gode nattesøvn.

Vi vil ikke sige at du skal vælge os fremfor andre, men vi kan fortælle dig hvad der adskiller os fra andre, og lade vores kvaliteter og design tale lidt for sig selv.

Vores absolutte spidskompetence er kvalitet og design, samt enorme fleksibilitet i forhold til ønsker, sammensætninger, farver, mål, design mv. Alt kan lade sig gøre hos os.

Vi tilbyder gratis levering i hele Danmark, også til ikke-brofaste øer, og er også behjælpelige ved behov for hjælp til at bære møblerne ind/op i boligen, samt samle produkterne, så du kun skal tage møblerne i brug og nyde dem.

Det korte svar er ja. Du er altid velkommen til at kontakte os, og vi vil vejlede og rådgive dig hele vejen. Det er vigtigt for os at du føler dig sikker på valget af seng og evt. tilbehør, samt er tryg ved handlen.

Har du nogle skavanker, eller har behov for at prøve en seng før du køber den, så er du meget velkommen til at komme forbi vores showroom på Bækkebrovej 23, 3220 Tisvildeleje, hvor vi har åbent efter aftale. Ring eller skriv til os for at aftale hvornår du kigger forbi, så du ikke kører forgæves.

Har du forelsket dig i et af vores produkter, hjælper vi gerne med finansieringen, da vi mener at alle skal have mulighed for at sove som en drøm, i den seng man drømmer om.

Vi tilbyder en særdeles fordelagtig finansiering igennem Sparxpres. Brug den indbyggede beregner på det produkt du ønsker at købe, eller læs mere om betingelserne her: https://sparxpres.dk/betingelser

Vælger du at købe din seng med finansiering, betyder det at du kan købe den nu, og betale senere.

Du skal blot:

– Finde din drømmeseng og tilføje den indkøbskurven.
– Ved kassen vælger du “finansiering” som betalingsmetode
– Du udfylder låneansøgningen og underskriver med MitID
– Vi sender dine varer som ved et helt almindeligt køb.

En finansiering gennem Sparxpres, er din garanti på en hurtig, simpel og sikker handel, hvor varens pris deles op i mindre, og mere overkommelige, bidder. Det hele foregår over computeren, og er derfor den enkleste måde at få finansieret dit køb på.

Er du nysgerrig på at vide mere om vores finansieringsmulighed, kan du læse mere på https://sparxpres.dk/

Hos Miklagaard House of Tisvilde får du altid gratis fragt til den nærmeste kantsten, uanset hvor i landet du bor – det gælder også, selvom du bor på en ikke-brofast ø. Ved gratis fragt står du selv for opbæring og montering, medmindre andet er tilkøbt. Gratis fragt gælder ved alle køb over 699,-.

Mindre produkter sendes til pakkeboks.

Ja det kan du da!

Vi tilbyder både opbæring af varer, montering og bortskaffelse (vi tager din gamle seng med retur) for nedenstående priser:

Indbæring 449,-
Indbæring og montering 799,-
Indbæring og bortskaffelse 899,-
Indbæring, montering og bortskaffelse 1249,-

Det gælder dog ikke på ikke-brofaste øer, desværre. Af forsikringsmæssige årsager tilbyder vi ikke montering der kræver at der skal bores i vægge.

Specifikation af

Eridanus sofa

Produktegenskaber

,

Rammeopbygning

Materiale

Sofakomfort

Betræk

Ben

Puder

Komplet bredde

Dybde

Ryghøjde

Komplet siddebredde

Siddehøjde

Sædedybde

Rygstøtte siddende

Chaiselong dybde

Chaiselong bredde

Benhøjde

Leveringstid

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Eridanus sofa”

Sådan foregår levering

nummer 1
one (1)

Vi modtager din ordre

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet – også til alle ikke-brofaste øer.

3D Rendering white truck on a sea bridge
Tegnebræt 1

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler en leveringsdag der passer dig. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer fra GLS. 

nummer 3
Tegnebræt 1

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en halv time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Vi samler på glade og tilfredse kunder, så er du i tvivl eller har spørgsmål før køb, så kontakt os endelig! Vi mener at alle har ret til en god nattesøvn og en smuk indretning, så vi sidder selvfølgelig klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget. Du kan altid spørge om stort og småt, vores fornemmeste opgave er at guide dig tættere på det optimale valg for dig – hvad enten det er sengetøj, dyne eller din næste seng.

Har du brug for at prøve sengen, se sengebordet, mærke materialet eller andet?

Så kig endelig forbi vores showroom på Bækkebrovej 23, 3220 Tisvildeleje.

 Vi har åbent efter aftale, så skriv eller ring til os hvis du ønsker at kigge uforpligtende forbi os.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Indkøbskurv
Scroll to Top