Menu

Spar 62%
Den perfekte søvnkomfort
Aftageligt betræk
Memory foam
Cooling
Premium komfort
Premium pude
Produceret i EU

Du kunne også være interesseret i...

Friskt og fredfyldt søvnmiljø

En hovedpude der er særligt udviklet til at opnå intet mindre end den perfekte søvnoplevelse. Den særlige teknologi skaber en frisk fornemmelse, som netop giver en uafbrudt søvnoplevelse. Har man først følelsen af at have det for varmt, er det svært at falde ordentligt til ro igen. Den perfekt afstemte temperatur opnås med denne pude, der desuden er designet til at tilpasse dit hoved, skulde og nakke helt sublimt med den trykaflastende skum.

Cooling Comfort hovedpude med kølende gele – 60×40

499,00 KR

Du kunne også være interesseret i...

Friskt og fredfyldt søvnmiljø

En hovedpude der er særligt udviklet til at opnå intet mindre end den perfekte søvnoplevelse. Den særlige teknologi skaber en frisk fornemmelse, som netop giver en uafbrudt søvnoplevelse. Har man først følelsen af at have det for varmt, er det svært at falde ordentligt til ro igen. Den perfekt afstemte temperatur opnås med denne pude, der desuden er designet til at tilpasse dit hoved, skulde og nakke helt sublimt med den trykaflastende skum.

Sund og komfortabel søvnoplevelse

Cooling Comfort er meget mere end blot en hovedpude. Den har mange timers design og studier bag sig.

Puden har intet overladt til tilfældighederne. Formen er designet til ergonomisk perfektion. Den støtter din nakke og skulde, hvilket er af særlig vigtighed for at skabe rette betingelser for at musklerne kan slappe af gennem natten. Vi har alle oplevet at vågne både gennem natten, eller om morgenen hvor man bøder hele dagen for den dårlige stilling man har haft hovedet i gennem natten.

Den særligt tilpassede og trykaflastende memoryskum forærer dig en helt særlig støtte og ergonomisk komfort.

 

Det rette miljø

Puden er en gave til sommeren, eller til dig der altid har et for varmt søvnmiljø. Varme nætter giver ofte urolig søvn, og det påvirker os både fysisk og mentalt hele dagen efter.

Gelen holder din hovedtemperatur lav og sikrer derved optimal søvnkomfort, derudover giver pudens memoryskum en god ventilation, så en svedig og fugtig pude undgås.

Den særlige gel-teknologi giver en fornemmelse af en kølig pude, der sikrer en sund og komfortabel søvn de næste mange år – uden at puden mister formen med tiden! Puden er desuden særligt anvendelig hvis man oplever udfordringer med at svede om natten. Puden har derudover naturligvis et aftageligt betræk der blot tages af og vaskes efter behov.

OEKO-TEX® Standard 100-certificeret

Vi mener at man både skal sove og leve godt, og herunder menes også at sundheden er af højeste prioritering for os. Derfor lever Cooling Comfort puden naturligvis også op til OEKO-TEX® Standard 100-certificeringen. Standarden skal bl.a sikre at dyner og puder er af højeste sundhedsmæssige kvalitet, og dermed ikke er skadelig for brugeren.

Kort og godt er formålet altså, at sikre forbrugeren fri for skadelige stoffer. Så du kan naturligvis sove trygt og godt i vores produkter.

Ofte stillede spørgsmål

Har du brug for hjælp? Vi har her samlet de mest stillede spørgsmål. Har du andre spørgsmål, så kig evt. under “Ofte stillede spørgsmål” her på bunden af siden, ellers sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Spørg hellere en gang for meget, end en gang for lidt. Teamet bag Miklagaard House of Tisvilde sidder altid klar til at guide dig til den gode nattesøvn.

Vi vil ikke sige at du skal vælge os fremfor andre, men vi kan fortælle dig hvad der adskiller os fra andre, og lade vores kvaliteter og design tale lidt for sig selv.

Vores absolutte spidskompetence er kvalitet og design, samt enorme fleksibilitet i forhold til ønsker, sammensætninger, farver, mål, design mv. Alt kan lade sig gøre hos os.

Vi tilbyder gratis levering i hele Danmark, også til ikke-brofaste øer, og er også behjælpelige ved behov for hjælp til at bære møblerne ind/op i boligen, samt samle produkterne, så du kun skal tage møblerne i brug og nyde dem.

Det korte svar er ja. Du er altid velkommen til at kontakte os, og vi vil vejlede og rådgive dig hele vejen. Det er vigtigt for os at du føler dig sikker på valget af seng og evt. tilbehør, samt er tryg ved handlen.

Har du nogle skavanker, eller har behov for at prøve en seng før du køber den, så er du meget velkommen til at komme forbi vores showroom på Bækkebrovej 23, 3220 Tisvildeleje, hvor vi har åbent efter aftale. Ring eller skriv til os for at aftale hvornår du kigger forbi, så du ikke kører forgæves.

Har du forelsket dig i et af vores produkter, hjælper vi gerne med finansieringen. Selvfølgelig for 0,- i rente, gebyr og oprettelse, da vi mener at alle skal have mulighed for at sove som en drøm, i den seng man drømmer om.

Vælger du at købe din seng med gratis finansiering, betyder det at du kan købe den nu, og betale senere.

Du skal blot:

– Finde din drømmeseng og tilføje den indkøbskurven.
– Ved kassen vælger du “finansiering” som betalingsmetode
– Du udfylder låneansøgningen og underskriver med nem-id
– Vi sender dine varer som ved et helt almindeligt køb.

Vi tilbyder gratis finansiering gennem Sparxpres, som er din garanti på en hurtig, simpel og sikker handel, hvor du kun betaler varens pris, blot delt op i mindre bidder. Det hele foregår over computeren, og er derfor den enkleste måde at få finansieret dit køb på.

Er du nysgerrig på at vide mere om den gratis finansieringsmulighed, kan du læse mere på https://sparxpres.dk/

Hos Miklagaard House of Tisvilde får du altid gratis fragt til den nærmeste kantsten, uanset hvor i landet du bor – det gælder også, selvom du bor på en ikke-brofast ø. Ved gratis fragt står du selv for opbæring og montering, medmindre andet er tilkøbt. Gratis fragt gælder selvfølgelig også ved købt af mindre produkter.

Ja det kan du da!

Vi tilbyder både opbæring af varer, montering og bortskaffelse (vi tager din gamle seng med retur) for nedenstående priser:

Indbæring 449,-
Indbæring og montering 799,-
Indbæring og bortskaffelse 899,-
Indbæring, montering og bortskaffelse 1249,-

Det gælder dog ikke på ikke-brofaste øer, desværre. Af forsikringsmæssige årsager tilbyder vi ikke montering der kræver at der skal bores i vægge.

Specifikation af

Cooling Comfort hovedpude med kølende gele – 60×40

Størrelse

Materiale

Betræk

Certificering

Vask

Tørretumbling

Leveringstid

Materiale til filtrering

Bomuld

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cooling Comfort hovedpude med kølende gele – 60×40”

Sådan foregår levering

nummer 1
one (1)

Vi modtager din ordre

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet – også til alle ikke-brofaste øer.

3D Rendering white truck on a sea bridge
Tegnebræt 1

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler en leveringsdag der passer dig. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer fra GLS. 

nummer 3
Tegnebræt 1

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en halv time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Vi samler på glade og tilfredse kunder, så er du i tvivl eller har spørgsmål før køb, så kontakt os endelig! Vi mener at alle har ret til en god nattesøvn og en smuk indretning, så vi sidder selvfølgelig klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget. Du kan altid spørge om stort og småt, vores fornemmeste opgave er at guide dig tættere på det optimale valg for dig – hvad enten det er sengetøj, dyne eller din næste seng.

Har du brug for at prøve sengen, se sengebordet, mærke materialet eller andet?

Så kig endelig forbi vores showroom på Bækkebrovej 23, 3220 Tisvildeleje.

 Vi har åbent efter aftale, så skriv eller ring til os hvis du ønsker at kigge uforpligtende forbi os.

Vi glæder os til at høre fra dig.

0
  0
  Din kurv
  Din kruv er tomTilbage til butikken
   Calculate Shipping
   Tilføj kupon
   Scroll to Top
   Hafmeyja14-min

   Tilmeld dig Miklagaard House of Tisvildes nyhedsbrev, og hold dig opdateret om nye designs, inspiration, tilbud og meget mere!

   Ved at tilmelde dig her, accepterer du at modtage vores nyhedsbrev på e-mail

   All-in-one skummadras

   Fasthed: alle fastheder kan opnås med denne madras. Passer til alle uanset kropsvægt og -form. 

   Vores All-in-one madras, som også har et åndbart betræk med lynlås, består af 4 komfortlag der kan kombineres til vidt forskellige liggekomforter. Madrassen er udarbejdet med et lag af naturlig latex for at skabe en stabil og støttende base, memoryskum for at give ekstra støtte til kroppen, EgoSoft til en overlegen komfort samt et lag EgoHard-skum der understøtter alle lagene til at sikre en helt unik søvnoplevelse.

   Vores All in one madras, som vi har designet ud fra konceptet “Perfekt komfort til alle”, er svaret på alle spørgsmålene om støtte, korrekt rygsøjleposition og komfort, ved at lagene ganske simpelt rokeres rundt, for at opnå præcis den komfort og støtte du har brug for. 

   Søvn med den optimale liggekomfort er en oplevelse i særklasse. Tag din søvn til nye højder med en madras, der tilpasser sig perfekt til dine ergonomiske behov. En madras fra Miklagaard House of Tisvilde sikrer dig en god søvn de næste mange år.

   Fjalladís12-min

   Nej tak, jeg nøjes med en 2-personers

   Hvis du kun ønsker at købe en 2-personers sofa, og ikke ønsker et komplet sofasæt med både 2- og 3-personers sofa

   Ophiuchus16-min

   Ja tak, jeg ønsker en 3-personers sofa med

   Hvis du ønsker at tilkøbe en 3-personers sofa, så du får et komplet sofasæt med både 2- og 3-personers sofa til at fuldende din smukke indretning

   Circinus11

   Nej tak, jeg nøjes med en 3-personers

   Hvis du kun ønsker at købe en 3-personers sofa, og ikke ønsker et komplet sofasæt med både 2- og 3-personers sofa

   auriga1-min

   Ja tak, jeg ønsker en 2-personers sofa med

   Hvis du ønsker at tilkøbe en 2-personers sofa, så du får et komplet sofasæt med både 2- og 3-personers sofa til at fuldende din smukke indretning

   Højrevendt sofa

   Vælg højrevendt hvis du ønsker den korte side af sofaen skal være i højre side. Højrevendt hjørnesofa betyder at den korte side er i højre side når du SIDDER I DEN

   Regulus1-min

   Venstrevendt sofa

   Vælg venstrevendt hvis du ønsker den korte side af sofaen skal være i venstre side. Venstrevendt hjørnesofa betyder at den korte side er i venstre side når du SIDDER I DEN

   Cremehvid

   Smukke cremefarvede ben i eksklusivt design

   Mørkegrøn

   Smukke mørkegrønne ben i eksklusivt design

   Valnød

   Smukke ben i eksklusivt valnød-design

   Berlin-min

   Nej tak, ingen sengekiste

   Hvis du ikke ønsker at købe sengekiste med lige nu. Der kan altid tilkøbes en sengekiste senere og tilføjes din smukke indretning.

   Plain sengekiste

   En plain sengekiste er i et tidsløst design og særdeles praktisk at have i sin indretning. Den bidrager til den hyggelige stemning, giver en ekstra siddeplads, samt er en funktionel og elegant opbevaringsløsning da den kan åbnes. Sengekisten er oplagt at have i soveværelset, men er også en oplagt løsning i entre, stue og selvfølgelig gæsteværelset.

   Baron-9-min

   Chesterfield sengekiste

   Chesterfield sengekiste kan åbnes og er designet med en funktionel og praktisk opbevaringsløsning. Det kan være her, at du gemmer vintertøjet, når det er sommer og omvendt. Udover soveværelset kan du også med fordel bruge din nye sengekiste i entréen, hvor du og dine gæster har et sted at snøre sko og støvler, inden I skal ud af døren.

   sengekister-mellemside

   Flettet sengekiste

   Sengekisten behøver ikke nødvendigvis at blive brugt i dit soveværelse. Du kan også sagtens placere den i entréen som siddeplads, når børnene skal hjælpes i sko eller i stuen som en behagelig puf i forbindelse med en hyggekrog. Ligesom du nemt kan flytte rundt på den, hvis du har flere gæster på besøg til filmaften, end sofaen har plads til.

   London-1-min

   Nej tak, ingen sengebord

   Hvis du ikke ønsker at købe sengeborde med ligenu. Der kan altid tilkøbes sengebord senere og tilføjes din smukke indretning.

   Basis-5-min

   Sengebord med 2 skuffer

   Mange mangler et sted at opbevare bogen eller brillerne i soveværelset. Med vores sengebord med to skuffer, kan du uden problemer gemme dine ting væk, så de ikke er synlige, men stadig tæt på dig. Der er brugt samme type materiale på samtlige af sengebordets sider, hvilket gør det meget dekorativt og diskret på samme tid.

   camilla-9-min

   Klassisk sengebord

   Med vores klassiske sengebord får du et møbel til dit soveværelse, som er et eventyrligt slot værdigt. De svungne ben og det diskrete messinggreb får i hvert fald tankerne ledt hen på et storslået soveværelse med højt til loftet, og hvor lysekronen skinner fra loftet. Sengebordet stråler af eksklusivitet – men lad dig ikke begrænse af stilen.

   pop-op-sengebord-3-skuffer-min

   Sengebord med 3 skuffer

   De fleste af os kender nok til, at vi ofte har brug for et sted at opbevare bogen, magasinerne, brillerne eller mobilopladerne i vores soveværelse. Desværre kommer det tit og ofte til at virke rodet, men det har vi løsningen på her med vores sengebord med tre skuffer.

   Flet-9-min

   Flettet sengebord

   Vores flettede sengebord kan være med til at føre noget tekstur ind i rummet sammen med de bløde tekstiler som sengetøj og måske et lækkert sengetæppe. Der er desuden en fast plade på toppen af sengebordet, så underlaget er fast nok til også at kunne stille morgenkaffen på en hyggelig weekendmorgen, hvor det er tid til selvforkælelse.

   pop-op-sengebord-chesterfield-min

   Chesterfield sengebord

   Chesterfield sengebordet er oplagt at have i soveværelset, men er også en smuk løsning som afsætningsbord i indretningen. Vores chesterfield sengebord er grebsfrit og åbnes derfor let med et tryk på fronten. Bordet har 2 skjulte skuffer, en lille og en større skuffe, som begge naturligvis er let at åbne og lukke.

   rundt-chesterfield-sengebord-min

   Rundt chesterfield sengebord

   Vores runde Chesterfield sengebord kan med sin organiske form, skabe et nyt twist til soveværelset. Det dekorative Chesterfield-design vil samtidig stå som en stilfuld detalje og pynte i rummet, som vi alle tilbringer utrolig mange timer i gennem vores liv. Bordet har en fast plade på toppen, hvilket gør det nemmere at bruge som afsætningsplads.

   Valnød

   Smukke ben i eksklusivt valnød-design

   Hvid

   Smukke hvide ben i eksklusivt design

   Sølv

   Smukke sølvfarvede ben i eksklusivt design

   Guld

   Smukke guldfarvede ben i eksklusivt design