Menu

5 Komfortzoner
Dansk Design
Gratis levering
Højde 30 cm
Pocket fjedre
Ventilationskanaler

Du kunne også være interesseret i...

Luksuriøs stemning på et øjeblik

Med sit eksklusive udseende kan en Augusta komplet seng skabe en luksuriøs stemning i dit soveværelse på et kort øjeblik. De beklædte knapper og sengens bløde former får tankerne ledt hen på storbyens ekstravagante hoteller, hvor der er tid til afslapning og selvforkælelse. Men med muligheden for at vælge både sengegavl og sengeramme i enten stof, velour eller imiteret læder i flere, forskellige farver kan du designe din helt egen seng, så den passer til din personlige indretning. På den måde kan du med en Augusta komplet seng få de dejlige feriefornemmelser ind i dit soveværelse i en travl og helt almindelig hverdag.

Augusta med sengegavl 180×210

39.999,00 KR

Delbetaling
984 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 39.999 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 984 kr. Samlede kreditomk. 7.232 kr. Samlet tilbagebetaling 47.231 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 8,73%. Der er fortrydelsesret.

Du kunne også være interesseret i...

Luksuriøs stemning på et øjeblik

Med sit eksklusive udseende kan en Augusta komplet seng skabe en luksuriøs stemning i dit soveværelse på et kort øjeblik. De beklædte knapper og sengens bløde former får tankerne ledt hen på storbyens ekstravagante hoteller, hvor der er tid til afslapning og selvforkælelse. Men med muligheden for at vælge både sengegavl og sengeramme i enten stof, velour eller imiteret læder i flere, forskellige farver kan du designe din helt egen seng, så den passer til din personlige indretning. På den måde kan du med en Augusta komplet seng få de dejlige feriefornemmelser ind i dit soveværelse i en travl og helt almindelig hverdag.

Basis betyder ikke kedelig hos os - det betyder høj kvalitet med fleksible muligheder

Basismadrassen består af pocketfjedre og 5 komfortzoner, for at sikre dig de bedste betingelser for en god nattesøvn. Madrassen er i samme farve- og materialevalg, som det der vælges til sengebunden.

Der medfølger en fugtabsorberende og ventilerende 12 cm høj topmadras i koldskum. Koldskum er forholdsvis fast, har en god bæreevne og elasticitet, der forærer dig en afslappet og ergonomisk sovekomfort i mange år. Koldskum findes i 2 varianter for at sikre optimal liggekomfort. Vi anbefaler soft-varianten til dig der vejer under 85 kg, og fast til dig der vejer over 85 kg.

Ønskes en anden topmadras end koldskum, så har vi også i bl.a. latex, memory, en kølende samt vores helt unikke Eksklusive Twin Topper.

Læs mere om basismadrassen her.

Læs mere om de forskellige topmadrasser til basismadrassen her.

Har du særlige ønsker om fx. ekstra fasthed eller en anden type ergonomisk støtte, så har vi et større udvalg af madrasser. Læs mere om dem lige her.

Eksklusiv twin topper - dobbelt op på luksus

Til vores basismadras kan du tilvælge vores helt unikke eksklusive twin topper topmadras.

Twin topper er en 12 cm høj luksus topmadras, der består af minifjedre, latex OG memory -skum. Topmadrassen har altså en helt unik sammensætning af førsteklasses materialer, der er særligt udvalgt, for at skabe de bedste betingelser for den optimale nattesøvn.

Den unikke sammensætning støtter ikke kun din krop til den bedst mulige komfort, men aflaster ligeledes din sengebund. Levetiden på din seng og fjedre forlænges derved også.

Twin topper er en kombination af alt det bedste i én topmadras. Topmadrassen er desuden allergivenlig.

Er du blevet nysgerrig på vores Eksklusive Twin Topper, så kan du læse mere om den her.

Spring Plus har din ryg

Spring plus madrasserne er vores 32 cm høje madrasser inkl. 7 cm topmadras i enten latex eller memory.

Spring plus er komfortable, trykaflastende og støttende madrasser, der giver en optimal ergonomisk støtte til din krop gennem hele natten. Madrassen består af solide hercules-fjedre, 4 komfortlag, ventilationskanaler samt 5 komfortzoner for at sikre dig de bedste betingelser for en god søvn.

Der medfølger en 7 cm høj topmadras, der er lynet fast på madrassen under, så man derved undgår en topmadras der glider. Betrækket til topmadrassen er fremstillet med en ventilerende 3D-foring, som er nem at tage af og vaske ved behov. Betrækket er ydermere antibakterielt og allergivenligt.

Læs mere om Latex Spring Plus her og Memory Spring Plus her.

Magic madrassen - til den eventyrligt gode nattesøvn

Vores Magic madras er en super eksklusiv madras på 30 cm og med hele 7 komfortzoner.

Madrassen består af hercules-fjedre for at yde en suveræn støtte og særdeles lang levetid. Magic er en helt unik madras med hele 10 komfortlag, som består af 2 lag latex, 2 lag memory og yderligere 6 komfortlag.

Madrassen er dermed sammensat så en topmadras ikke er nødvendig. Vi anbefaler i stedet en rullemadras, for at beskytte madrassen og forlænge dennes levetid. Betrækket er fremstillet af en bomuld/uld-blanding.

Læs mere om Magic madrassen her.

Wool Dreamer - det naturlige valg

Wool Dreamer er en temperaturregulerende, dobbeltsidet, og dermed vendbar, 27 cm høj uld-drøm.

Madrassen består af 5 komfortzoner samt pocketfjedre, der gør madrassen fleksibel, punktelastisk og yder god støtte til kroppen. Madrassen består derudover af 5 komfortlag, hvoraf toplaget er af uld, som bl.a. giver kroppen en ret fast madras at sove på.

Betrækket er ligeledes af uld. Madrassen er sammensat så en topmadras ikke er nødvendig. Vi anbefaler i stedet en rullemadras, for at beskytte madrassen og forlænge dennes levetid. Grundet madrassens lanolinindhold er den antibakteriel og dermed allergivenlig.

Læs mere om Wool Dreamer her.

Ofte stillede spørgsmål

Har du brug for hjælp? Vi har her samlet de mest stillede spørgsmål. Har du andre spørgsmål, så kig evt. under “Ofte stillede spørgsmål” her på bunden af siden, ellers sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Spørg hellere en gang for meget, end en gang for lidt. Teamet bag Miklagaard House of Tisvilde sidder altid klar til at guide dig til den gode nattesøvn.

Vi vil ikke sige at du skal vælge os fremfor andre, men vi kan fortælle dig hvad der adskiller os fra andre, og lade vores kvaliteter og design tale lidt for sig selv.

Vores absolutte spidskompetence er kvalitet og design, samt enorme fleksibilitet i forhold til ønsker, sammensætninger, farver, mål, design mv. Alt kan lade sig gøre hos os.

Vi tilbyder gratis levering i hele Danmark, også til ikke-brofaste øer, og er også behjælpelige ved behov for hjælp til at bære møblerne ind/op i boligen, samt samle produkterne, så du kun skal tage møblerne i brug og nyde dem.

Det korte svar er ja. Du er altid velkommen til at kontakte os, og vi vil vejlede og rådgive dig hele vejen. Det er vigtigt for os at du føler dig sikker på valget af seng og evt. tilbehør, samt er tryg ved handlen.

Har du nogle skavanker, eller har behov for at prøve en seng før du køber den, så er du meget velkommen til at komme forbi vores showroom på Bækkebrovej 23, 3220 Tisvildeleje, hvor vi har åbent efter aftale. Ring eller skriv til os for at aftale hvornår du kigger forbi, så du ikke kører forgæves.

Har du forelsket dig i et af vores produkter, hjælper vi gerne med finansieringen. Selvfølgelig for 0,- i rente, gebyr og oprettelse, da vi mener at alle skal have mulighed for at sove som en drøm, i den seng man drømmer om.

Vælger du at købe din seng med gratis finansiering, betyder det at du kan købe den nu, og betale senere.

Du skal blot:

– Finde din drømmeseng og tilføje den indkøbskurven.
– Ved kassen vælger du “finansiering” som betalingsmetode
– Du udfylder låneansøgningen og underskriver med nem-id
– Vi sender dine varer som ved et helt almindeligt køb.

Vi tilbyder gratis finansiering gennem Sparxpres, som er din garanti på en hurtig, simpel og sikker handel, hvor du kun betaler varens pris, blot delt op i mindre bidder. Det hele foregår over computeren, og er derfor den enkleste måde at få finansieret dit køb på.

Er du nysgerrig på at vide mere om den gratis finansieringsmulighed, kan du læse mere på https://sparxpres.dk/

Hos Miklagaard House of Tisvilde får du altid gratis fragt til den nærmeste kantsten, uanset hvor i landet du bor – det gælder også, selvom du bor på en ikke-brofast ø. Ved gratis fragt står du selv for opbæring og montering, medmindre andet er tilkøbt. Gratis fragt gælder selvfølgelig også ved købt af mindre produkter.

Ja det kan du da!

Vi tilbyder både opbæring af varer, montering og bortskaffelse (vi tager din gamle seng med retur) for nedenstående priser:

Indbæring 449,-
Indbæring og montering 799,-
Indbæring og bortskaffelse 899,-
Indbæring, montering og bortskaffelse 1249,-

Det gælder dog ikke på ikke-brofaste øer, desværre. Af forsikringsmæssige årsager tilbyder vi ikke montering der kræver at der skal bores i vægge.

Specifikation af

Augusta med sengegavl 180×210

Størrelse

180 x 210

Højde

Hos Miklagaard House of Tisvilde ønsker vi ikke kun, at alle får den bedst mulige nattesøvn, men også at indretningsdrømme går i opfyldelse.

Derfor har vi muliggjort at du kan designe din egen seng, så du får en helt unik og personlig seng, der passer til dig, din stil og dine behov. Vi mener nemlig ikke, at en seng kun skal være praktisk god, men også leve op til dine krav til design og kvalitet. Vores drøm er at du får præcis den seng, du drømmer om at drømme i.

Opbevaring i sengebund

Der kan tilvælges opbevaring på Miklagaard House of Tisvildes senge, og opbevaringsmuligheden er naturligvis løst på funktionel og elegant vis.

Det har været vigtigt for os at det skulle være let at anvende opbevaringsmuligheden, uden at skulle bruge for mange unødige kræfter. Derfor er der anvendt trykgasfjedre i høj kvalitet, så bund og madrasser let løftes op i enden af sengen, for at komme ned til opbevaringen. Trykgasfjedrene holder ligeledes madrasserne oppe, indtil du selv skubber dem ned og dermed lukker for opbevaringen igen.

Alt i alt en smuk og let løsning, helt uden klemte fingre og besvær.

Design selv

Med vores unikke senge har du muligheden for selv at “designe færdig” og gøre den, om muligt, endnu mere enestående!

Det gøres helt simpelt ved at du selv vælger det materiale og den farve du drømmer om, der skal fuldende din indretning.

Ved selv at kunne sammensætte den helt perfekte seng, opnår du med sikkerhed præcis det touch til din indretning, der passer til dig og din stil.

Ønsker du en anden kombination af farve/materiale end angivet her, så kontakt os og vi finder en løsning.

Montering – så simpel som muligt

Når du modtager din seng, så har vi allerede monteret så meget som muligt for dig. Det eneste du skal er at skrue benene på, montere gavlen ved at glide den ned i de påmonterede skinner, placere sengen på sin nye plads, læne dig tilbage og nyde din nye seng – nemt ikke?

Dét er ikke blot en nem, men også en smuk indretning.

Bredde

Længde

Inkl. i prisen

Skal den samles

Komfortzoner

Ramme og bund

Ben

Garanti

Leveringstid

Materiale til filtrering

Bomuld, Koldskum, Komfortzoner, Latex, Memory, Uld

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Augusta med sengegavl 180×210”

Sådan foregår levering

nummer 1
one (1)

Vi modtager din ordre

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet – også til alle ikke-brofaste øer.

3D Rendering white truck on a sea bridge
Tegnebræt 1

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler en leveringsdag der passer dig. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer fra GLS. 

nummer 3
Tegnebræt 1

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en halv time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Vi samler på glade og tilfredse kunder, så er du i tvivl eller har spørgsmål før køb, så kontakt os endelig! Vi mener at alle har ret til en god nattesøvn og en smuk indretning, så vi sidder selvfølgelig klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget. Du kan altid spørge om stort og småt, vores fornemmeste opgave er at guide dig tættere på det optimale valg for dig – hvad enten det er sengetøj, dyne eller din næste seng.

Har du brug for at prøve sengen, se sengebordet, mærke materialet eller andet?

Så kig endelig forbi vores showroom på Bækkebrovej 23, 3220 Tisvildeleje.

 Vi har åbent efter aftale, så skriv eller ring til os hvis du ønsker at kigge uforpligtende forbi os.

Vi glæder os til at høre fra dig.