Søg
Close this search box.

Menu

Spar 64%
Sammensæt selv liggekomforten
Ergonomisk støtte
Gratis finansiering
Gratis levering
Latex
Memory foam
Udviklet af Miklagaard

Du kunne også være interesseret i...

Innovativt design og perfekt liggekomfort

Med kombinationen af højeste kvalitet og innovativt design, tilbyder Miklagaard House of Tisvilde ikke blot en helt spektakulær søvnoplevelse, men også en særdeles lang holdbarhed og eksklusiv komfort. Vi har designet en ultimativ alt-i-én madras med hele 6 forskellige liggekomforter i SAMME madras. Alt efter dine præferencer byttes blot rundt på lagene inde i madrassen, så den passer perfekt til dig. Om du har det varmt/køligt om natten, eller om dit behov er en blød/fastere madras, så kan denne madras dække lige præcis dét behov. Madrassen passer til alle uanset højde, kropsvægt og sovestilling, da lagene muliggør perfekt tilpasning til dig.

All-in-one skummadras 160×200

Original price was: 21.999,00 KR.Current price is: 7.999,00 KR.

Delbetaling
222 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 7.999 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 222 kr. Samlede kreditomk. 2.640 kr. Samlet tilbagebetaling 10.639 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 15,80%. Der er fortrydelsesret.

Du kunne også være interesseret i...

Innovativt design og perfekt liggekomfort

Med kombinationen af højeste kvalitet og innovativt design, tilbyder Miklagaard House of Tisvilde ikke blot en helt spektakulær søvnoplevelse, men også en særdeles lang holdbarhed og eksklusiv komfort. Vi har designet en ultimativ alt-i-én madras med hele 6 forskellige liggekomforter i SAMME madras. Alt efter dine præferencer byttes blot rundt på lagene inde i madrassen, så den passer perfekt til dig. Om du har det varmt/køligt om natten, eller om dit behov er en blød/fastere madras, så kan denne madras dække lige præcis dét behov. Madrassen passer til alle uanset højde, kropsvægt og sovestilling, da lagene muliggør perfekt tilpasning til dig.

En madras der dækker alle behov!

Søvn med den optimale liggekomfort er en oplevelse i særklasse. Tag din søvn til nye højder med en madras, der tilpasser sig perfekt til dine ergonomiske behov. 

Spørger du også dig selv: ”Bør jeg købe en blød, mellem eller fast madras?” eller “Gid jeg havde købt en fastere/blødere madras”, så er løsningen her! Det er nemlig muligt at købe en madras du IKKE kommer til at fortryde. Med Miklagaard House of Tisvildes All-in-one madras kan du simpelt selv tilpasse madrassens fasthed, så den passer til dine præferencer – det er den smukke vej til en god søvnkomfort. 

Vores All in one madras, som vi har designet ud fra konceptet “Perfekt komfort til alle”, er svaret på alle spørgsmålene om støtte, korrekt rygsøjleposition og komfort, ved at lagene ganske simpelt rokeres rundt, for at opnå præcis den komfort og støtte du har brug for. 

Vores All in one madras, som også har et åndbart betræk med lynlås, består af 4 komfortlag. Madrassen er udarbejdet med et lag af naturlig latex for at skabe en stabil og støttende base, memoryskum for at give ekstra støtte til kroppen, EgoSoft til en overlegen komfort samt et lag EgoHard-skum der understøtter alle lagene til at sikre en helt unik søvnoplevelse.

Sublime materialer for en ergonomisk komfort i særklasse

Madrassen består af både latex og memory, som er sublime skumtyper til ergonomisk komfort.

Naturlig latex

Madrassens 4 cm komfortlag af naturlig latex, der er udvundet fra gummitræet, sørger for at afbalancere din kropstemperatur gennem natten. Madrassen er produceret helt særligt med den optimale søvnkomfort for øje. Produktionsteknikken sikrer dig ikke bare en bedre søvntemperatur, men derved også en hurtigere vej til den restituerende dybe søvn. Latexlaget giver et komplet afbalanceret mikroklima ved at fjerne den overskydende kropsvarme, gennem den særlige struktur, fra første øjeblik du ligger på madrassen. Madrassen er gennemarbejdet til perfektion, og er desuden antibakteriel – så ingen støvmider eller lignende med denne madras. 

Memoryskum

Madrassen består også af 4 cm memory, der takket være den fremragende struktur, forhindrer muskelspændinger i talje, ryg og nakke. Foruden at støtte rygsøjlen, reduceres det uhensigtsmæssige tryk der kan være steder på kroppen, hvis man sover på en dårligt støttende madras. Kort sagt vil du med denne madras føle, at du sover på en sky.

Særligt design med unik tilpasningsmulighed

Foruden støtte og komfort fra latex og memory, har madrassen 2 yderligere komfortlag, der kan omrokeres på til en unikt sammensat madras – perfekt til dig og din søvn!

EgoSoft-skum

Det 3 cm lag EgoSoft-skum kan, med sin trykreducerende struktur, støtte kroppen helt formidabelt! EgoSoft er et supplerende komfortlag, der støtter enhver soveposition samt enhver kropstype. Komfortlaget er bygget op med åbne porer, der sikrer en god luftcirkulation og understøtter det optimale mikroklima. 

EgoHard-skum

Det 10 cm lag EgoHard-skum, med en densitet på 32, giver helt ideel støtte i samarbejde med de øvrige komfortlag. EgoHard er forholdsvis fast og støtter kroppen på formidabel vis. Kroppen støttes præcis hvor der er mest brug for det, uanset hvilken liggeposition du foretrækker. EgoHard skaber, i smukt samarbejde med de øvrige komfortlag, en helt unik og eksklusiv madras. 

Åndbart betræk

Med madrassens 100% bomuldsbetræk får du foræret en søvnkomfort i særklasse. Betrækket er medvirkende til at opretholde et hygiejnisk hvilemiljø, som er en vigtig faktor til at opretholde den gode søvnkomfort. Betrækkets åndbarhed er ligeledes medvirkende til at kropstemperaturen holdes optimal for at opnå den gode søvn – uanset årstid. Betrækket kan naturligvis lynes af ved behov for fx omrokering af komfortlagene, samt kan vaskes ved 30 grader. 

Byg selv den madras DU har brug for

Madrassen kan kombineres på mange måder og støtter herved vidt forskelligt. Det betyder at du kan sammensætte en madras der har ikke blot den rette fasthed, men også støtter helt perfekt til lige nøjagtig dig.

Vi har alle vidt forskellige behov til vores liggekomfort, alt afhængig af kropsbygning, -vægt samt eventuelle skader og skavanker. Ved skader kan der være særlige behov for støtte til eksempelvis ryggen, og det imødekommes med denne madras. Kvaliteten er helt i top, og holder derved din krop dækket ind i mange år! Madrassen falder ikke sammen efter en lang periodes brug, og skulle din krop og derved liggekomfort ændres, ja så kan du let ændre din madras ved blot at ændre rækkefølgen på lagene.

Vi har samlet de 6 populære kombinationer her og håber du finder den perfekte for dig og din søvnkomfort.

Vores mest populære kombination

Hvis et eller flere af de nedenstående punkter passer på dig, så er denne kombination perfekt til dig

 • Hvis du kan lide en madras med en blød/medium fasthed
 • Hvis du sveder/er varm om natten
 • Hvis du er træt af smerter i ryg og lænd hver morgen
 • Hvis du lider af allergier
 • Hvis du sover på siden, på maven eller ofte skifter sovestilling
 • Hvis du ønsker en mellem-fast liggekomfort og vejer under 85 kg

Hvis du kan lide den populære memory-komfort

Hvis du foretrækker en blød madras, bør du opleve denne kombination med den åbencellede memory-skum øverst. 

 • Hvis der sover på ryggen
 • Hvis du ønsker fuld støtte i lænden
 • Hvis du foretrækker en blød liggekomfort og vejer mindre end 85kg
 • Hvis du lider af latex-allergi

Så er denne kombination perfekt til dig

Hvis du kan lide komforten fra latex-madrassen

… men den første og mest populære kombination, hvor latex-laget ligeledes er øverst, er for blød til dig – så kig på denne kombination!

For stadig at have latex-laget øverst, men ændre på fastheden, så placeres EgoHard øverst øverst på bund-/basislaget 

 • Hvis du sveder/har det varmt om natten
 • Hvis du vågner med smerter i ryg og lænd
 • Hvis du lider af allergier
 • Hvis du sover på siden, på maven eller ofte skifter sovestilling
 • Hvis du ønsker en mellem-fast liggekomfort, og vejer over 85 kg

Så er denne kombination perfekt til dig.

Hvis du kan lide komforten fra memory-skum

….men den anden kombination med memory-laget øverst var for blød til din smag, så kig på denne kombination.

Hvis du kan lide en blød madras, men de er for bløde pga. kropsvægt eller foretrukne sovestilling, bør du prøve denne kombination med memoryskum øverst og EgoSoft nederst. 

 • Hvis du oftest sover på ryggen
 • Hvis du ønsker fuld støtte på lænden
 • Hvis du lider af latex-allergi
 • Hvis du ønsker en blød liggekomfort, men vejer over 85kg, så er denne kombination perfekt til dig.

For dig der falder i søvn foran fjernsynet

Hvis du ikke kan lide en fast madras, og en mellem-fast madras er for blød til dig, anbefaler vi dig at opleve komforten af denne kombination, hvor EgoSoft-laget er placeret øverst. 

 • Hvis du ikke lider af allergi
 • Hvis du ofte skifter sovestilling
 • Hvis du vejer mere end 85kg

Så er denne kombination rigtig god til dig.

Hvis du foretrækker en fast madras

Denne kombination med EgoHard-skum øverst er et godt valg hvis

 • Du ikke lider af allergi
 • Du ofte skifter sovestilling
 • Du vejer mere end 85kg

Vi anbefaler ikke at bruge det foretrukne lag kontinuerligt, men denne kombination giver muligheden for at kunne strække ryggen efter en lang arbejdsdag.

Ofte stillede spørgsmål

Har du brug for hjælp? Vi har her samlet de mest stillede spørgsmål. Har du andre spørgsmål, så kig evt. under “Ofte stillede spørgsmål” her på bunden af siden, ellers sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Spørg hellere en gang for meget, end en gang for lidt. Teamet bag Miklagaard House of Tisvilde sidder altid klar til at guide dig til den gode nattesøvn.

Vi vil ikke sige at du skal vælge os fremfor andre, men vi kan fortælle dig hvad der adskiller os fra andre, og lade vores kvaliteter og design tale lidt for sig selv.

Vores absolutte spidskompetence er kvalitet og design, samt enorme fleksibilitet i forhold til ønsker, sammensætninger, farver, mål, design mv. Alt kan lade sig gøre hos os.

Vi tilbyder gratis levering i hele Danmark, også til ikke-brofaste øer, og er også behjælpelige ved behov for hjælp til at bære møblerne ind/op i boligen, samt samle produkterne, så du kun skal tage møblerne i brug og nyde dem.

Det korte svar er ja. Du er altid velkommen til at kontakte os, og vi vil vejlede og rådgive dig hele vejen. Det er vigtigt for os at du føler dig sikker på valget af seng og evt. tilbehør, samt er tryg ved handlen.

Har du nogle skavanker, eller har behov for at prøve en seng før du køber den, så er du meget velkommen til at komme forbi vores showroom på Bækkebrovej 23, 3220 Tisvildeleje, hvor vi har åbent efter aftale. Ring eller skriv til os for at aftale hvornår du kigger forbi, så du ikke kører forgæves.

Har du forelsket dig i et af vores produkter, hjælper vi gerne med finansieringen, da vi mener at alle skal have mulighed for at sove som en drøm, i den seng man drømmer om.

Vi tilbyder en særdeles fordelagtig finansiering igennem Sparxpres. Brug den indbyggede beregner på det produkt du ønsker at købe, eller læs mere om betingelserne her: https://sparxpres.dk/betingelser

Vælger du at købe din seng med finansiering, betyder det at du kan købe den nu, og betale senere.

Du skal blot:

– Finde din drømmeseng og tilføje den indkøbskurven.
– Ved kassen vælger du “finansiering” som betalingsmetode
– Du udfylder låneansøgningen og underskriver med MitID
– Vi sender dine varer som ved et helt almindeligt køb.

En finansiering gennem Sparxpres, er din garanti på en hurtig, simpel og sikker handel, hvor varens pris deles op i mindre, og mere overkommelige, bidder. Det hele foregår over computeren, og er derfor den enkleste måde at få finansieret dit køb på.

Er du nysgerrig på at vide mere om vores finansieringsmulighed, kan du læse mere på https://sparxpres.dk/

Hos Miklagaard House of Tisvilde får du altid gratis fragt til den nærmeste kantsten, uanset hvor i landet du bor – det gælder også, selvom du bor på en ikke-brofast ø. Ved gratis fragt står du selv for opbæring og montering, medmindre andet er tilkøbt. Gratis fragt gælder ved alle køb over 699,-.

Mindre produkter sendes til pakkeboks.

Ja det kan du da!

Vi tilbyder både opbæring af varer, montering og bortskaffelse (vi tager din gamle seng med retur) for nedenstående priser:

Indbæring 449,-
Indbæring og montering 799,-
Indbæring og bortskaffelse 899,-
Indbæring, montering og bortskaffelse 1249,-

Det gælder dog ikke på ikke-brofaste øer, desværre. Af forsikringsmæssige årsager tilbyder vi ikke montering der kræver at der skal bores i vægge.

Specifikation af

All-in-one skummadras 160×200

Størrelse

160 x 200

Højde

21 cm

Vi ved at der er mange overvejelser ved køb af en ny madras, hvilket bringer mange spørgsmål på banen – vi har her samlet de oftest stillede

Hvordan kan jeg købe en madras uden at have set den?

Når vi designer og producerer vores madrasser, er målet at opnå en perfekt komfort til lige nøjagtig dig og din krop. Der er 6 forskellige komfort-kombinationer i madrassen, og ved blot at omrokere på lagenes rækkefølge opnås præcis den madras der passer til dine præferencer. Husk at det tager 15-20 dage for kroppen at vænne sig til en ny madras. 

Hvordan ændres lagene i madrassen? 

Madrassen er med lynlås. Der kan derfor let omrokeres på rækkefølgen af komfortlagene, ved blot at lyne madrassen op og ændre på lagene. Se eventuelt video-guiden på vores hjemmeside.

Hvordan kan jeg få leveret hele 6 liggekomforter i én pakke?

Da madrassen er uden fjedre, kan alle materialer vakuumeres og pakkes til at fylde mindst muligt. Dette muliggør en let håndterbar forsendelse, UDEN madrassen tager skade. Madrassen pakkes forsvarligt og vakuumpakningen påvirker ikke madrassens kvalitet eller komfort. Når du modtager madrassen, skal den blot pakkes ud og er straks klar til brug. 

Hvad er en ortopædisk madras?

Ortopædi er et lægespeciale der fokuserer på bevægeapperatet (knogler, muskler, led og nerver). Ortopædiske madrasser er designet særligt til at understøtte nakke, ryg, talje og led, samt er produceret for at opnå en mere komfortrig søvn, ved at reducere trykket på rygraden. Disse typer madrasser har særligt mange støttepunkter. Støttepunkterne sørger for at kroppen slapper ordentligt af, og fordeler trykket på nakke, ryg, talje og led når man ligger på madrassen. Når en ikke-ortopædisk madras foretrækkes, akkumuleres dette tryk i visse områder, og så begynder smerteudfordringerne at forekomme i vores krop. Blodcirkulationen i kroppen er særdeles vigtig under søvn, og ved at støtte rygsøjlen helt optimalt, sikres en optimal blodcirkulation ligeledes. Valget af bedste ortopædiske madras varierer fra person til person, alt efter vægt og foretrukken liggeposition. I modsætning til de gamle typer springmadrasser, bruges nu ofte memoryskum og latex til at støtte rygsøjlen, og bør foretrækkes frem for blot en fast skumtype uden så meget støtte og tilpasning. En madras bør ikke være for hård, men heller ikke så blød at man synker for meget ned i den. En medium fasthed vil være ideel. 

Hvorfor er der ikke fjedre i madrassen?

Ifølge ny forskning er holdbarheden på en fjeder-fri madras længere end dem med fjedre. I tilfælde af en fjeder går i stykker, så påvirkes hele madrassens komfort af den manglende/ødelagte fjeder. En anden faktor er hygiejne. I madrassens midte, hvor fjedrene som oftest har noget plads omkring sig, er plads til der over tid kan samles bakterier. Fjedersystemet er ikke anvendt i madrassen for at øge sundhed og holdbarheden på materialer og madras. 

Kan i lave madrasser på specialmål?

Naturligvis, kontakt os blot. Vi kan lave alle vores madrasser på specialmål.

Størrelse

Højde

Madrasopbygning

Leveringstid

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “All-in-one skummadras 160×200”

Sådan foregår levering

nummer 1
one (1)

Vi modtager din ordre

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet – også til alle ikke-brofaste øer.

3D Rendering white truck on a sea bridge
Tegnebræt 1

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler en leveringsdag der passer dig. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer fra GLS. 

nummer 3
Tegnebræt 1

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en halv time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Vi samler på glade og tilfredse kunder, så er du i tvivl eller har spørgsmål før køb, så kontakt os endelig! Vi mener at alle har ret til en god nattesøvn og en smuk indretning, så vi sidder selvfølgelig klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget. Du kan altid spørge om stort og småt, vores fornemmeste opgave er at guide dig tættere på det optimale valg for dig – hvad enten det er sengetøj, dyne eller din næste seng.

Har du brug for at prøve sengen, se sengebordet, mærke materialet eller andet?

Så kig endelig forbi vores showroom på Bækkebrovej 23, 3220 Tisvildeleje.

 Vi har åbent efter aftale, så skriv eller ring til os hvis du ønsker at kigge uforpligtende forbi os.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Indkøbskurv
Scroll to Top
Hafmeyja14-min

Tilmeld dig Miklagaard House of Tisvildes nyhedsbrev, og hold dig opdateret om nye designs, inspiration, tilbud og meget mere!

Ved at tilmelde dig her, accepterer du at modtage vores nyhedsbrev på e-mail

All-in-one skummadras

Fasthed: alle fastheder kan opnås med denne madras. Passer til alle uanset kropsvægt og -form. 

Vores All-in-one madras, som også har et åndbart betræk med lynlås, består af 4 komfortlag der kan kombineres til vidt forskellige liggekomforter. Madrassen er udarbejdet med et lag af naturlig latex for at skabe en stabil og støttende base, memoryskum for at give ekstra støtte til kroppen, EgoSoft til en overlegen komfort samt et lag EgoHard-skum der understøtter alle lagene til at sikre en helt unik søvnoplevelse.

Vores All in one madras, som vi har designet ud fra konceptet “Perfekt komfort til alle”, er svaret på alle spørgsmålene om støtte, korrekt rygsøjleposition og komfort, ved at lagene ganske simpelt rokeres rundt, for at opnå præcis den komfort og støtte du har brug for. 

Søvn med den optimale liggekomfort er en oplevelse i særklasse. Tag din søvn til nye højder med en madras, der tilpasser sig perfekt til dine ergonomiske behov. En madras fra Miklagaard House of Tisvilde sikrer dig en god søvn de næste mange år.

Fjalladís12-min

Nej tak, jeg nøjes med en 2-personers

Hvis du kun ønsker at købe en 2-personers sofa, og ikke ønsker et komplet sofasæt med både 2- og 3-personers sofa

Ophiuchus16-min

Ja tak, jeg ønsker en 3-personers sofa med

Hvis du ønsker at tilkøbe en 3-personers sofa, så du får et komplet sofasæt med både 2- og 3-personers sofa til at fuldende din smukke indretning

Circinus11

Nej tak, jeg nøjes med en 3-personers

Hvis du kun ønsker at købe en 3-personers sofa, og ikke ønsker et komplet sofasæt med både 2- og 3-personers sofa

auriga1-min

Ja tak, jeg ønsker en 2-personers sofa med

Hvis du ønsker at tilkøbe en 2-personers sofa, så du får et komplet sofasæt med både 2- og 3-personers sofa til at fuldende din smukke indretning

Højrevendt sofa

Vælg højrevendt hvis du ønsker den korte side af sofaen skal være i højre side. Højrevendt hjørnesofa betyder at den korte side er i højre side når du SIDDER I DEN

Regulus1-min

Venstrevendt sofa

Vælg venstrevendt hvis du ønsker den korte side af sofaen skal være i venstre side. Venstrevendt hjørnesofa betyder at den korte side er i venstre side når du SIDDER I DEN

Cremehvid

Smukke cremefarvede ben i eksklusivt design

Mørkegrøn

Smukke mørkegrønne ben i eksklusivt design

Valnød

Smukke ben i eksklusivt valnød-design

Berlin-min

Nej tak, ingen sengekiste

Hvis du ikke ønsker at købe sengekiste med lige nu. Der kan altid tilkøbes en sengekiste senere og tilføjes din smukke indretning.

Plain sengekiste

En plain sengekiste er i et tidsløst design og særdeles praktisk at have i sin indretning. Den bidrager til den hyggelige stemning, giver en ekstra siddeplads, samt er en funktionel og elegant opbevaringsløsning da den kan åbnes. Sengekisten er oplagt at have i soveværelset, men er også en oplagt løsning i entre, stue og selvfølgelig gæsteværelset.

Baron-9-min

Chesterfield sengekiste

Chesterfield sengekiste kan åbnes og er designet med en funktionel og praktisk opbevaringsløsning. Det kan være her, at du gemmer vintertøjet, når det er sommer og omvendt. Udover soveværelset kan du også med fordel bruge din nye sengekiste i entréen, hvor du og dine gæster har et sted at snøre sko og støvler, inden I skal ud af døren.

sengekister-mellemside

Flettet sengekiste

Sengekisten behøver ikke nødvendigvis at blive brugt i dit soveværelse. Du kan også sagtens placere den i entréen som siddeplads, når børnene skal hjælpes i sko eller i stuen som en behagelig puf i forbindelse med en hyggekrog. Ligesom du nemt kan flytte rundt på den, hvis du har flere gæster på besøg til filmaften, end sofaen har plads til.

London-1-min

Nej tak, ingen sengebord

Hvis du ikke ønsker at købe sengeborde med ligenu. Der kan altid tilkøbes sengebord senere og tilføjes din smukke indretning.

Basis-5-min

Sengebord med 2 skuffer

Mange mangler et sted at opbevare bogen eller brillerne i soveværelset. Med vores sengebord med to skuffer, kan du uden problemer gemme dine ting væk, så de ikke er synlige, men stadig tæt på dig. Der er brugt samme type materiale på samtlige af sengebordets sider, hvilket gør det meget dekorativt og diskret på samme tid.

camilla-9-min

Klassisk sengebord

Med vores klassiske sengebord får du et møbel til dit soveværelse, som er et eventyrligt slot værdigt. De svungne ben og det diskrete messinggreb får i hvert fald tankerne ledt hen på et storslået soveværelse med højt til loftet, og hvor lysekronen skinner fra loftet. Sengebordet stråler af eksklusivitet – men lad dig ikke begrænse af stilen.

pop-op-sengebord-3-skuffer-min

Sengebord med 3 skuffer

De fleste af os kender nok til, at vi ofte har brug for et sted at opbevare bogen, magasinerne, brillerne eller mobilopladerne i vores soveværelse. Desværre kommer det tit og ofte til at virke rodet, men det har vi løsningen på her med vores sengebord med tre skuffer.

Flet-9-min

Flettet sengebord

Vores flettede sengebord kan være med til at føre noget tekstur ind i rummet sammen med de bløde tekstiler som sengetøj og måske et lækkert sengetæppe. Der er desuden en fast plade på toppen af sengebordet, så underlaget er fast nok til også at kunne stille morgenkaffen på en hyggelig weekendmorgen, hvor det er tid til selvforkælelse.

pop-op-sengebord-chesterfield-min

Chesterfield sengebord

Chesterfield sengebordet er oplagt at have i soveværelset, men er også en smuk løsning som afsætningsbord i indretningen. Vores chesterfield sengebord er grebsfrit og åbnes derfor let med et tryk på fronten. Bordet har 2 skjulte skuffer, en lille og en større skuffe, som begge naturligvis er let at åbne og lukke.

rundt-chesterfield-sengebord-min

Rundt chesterfield sengebord

Vores runde Chesterfield sengebord kan med sin organiske form, skabe et nyt twist til soveværelset. Det dekorative Chesterfield-design vil samtidig stå som en stilfuld detalje og pynte i rummet, som vi alle tilbringer utrolig mange timer i gennem vores liv. Bordet har en fast plade på toppen, hvilket gør det nemmere at bruge som afsætningsplads.

Valnød

Smukke ben i eksklusivt valnød-design

Hvid

Smukke hvide ben i eksklusivt design

Sølv

Smukke sølvfarvede ben i eksklusivt design

Guld

Smukke guldfarvede ben i eksklusivt design